פריצות דיסק - דחוף!

פריצות דיסק - דחוף!

שלום רב! האם יתכן שאחרי חודש וחצי של יסורי תופת עקב 2 פריצות דיסק, ישובו הכאבים שהלכו והתמתנו לאותם כאבים כמו בהתחלה? חזרתי כבר כמעט לתפקוד מלא אמנם עם משככי כאבים פה ושם, אך לא תארתי לעצמי כי תהיה כזו החמרה. ממה זה יכול לנבוע? אני מיוסרת מכאבים כבר מאתמול בערב, עד כדי בכי וחוסר יכולת להזיז את הרגל ולהתהלך איתה. חזרתי שוב לכדורי "אתופן", אך לא נראה לי שזו שוב הדרך. האם זה נורמלי? אולי השינוי החד במזג-אויר גרם לכך? אולי תנועה לא נכונה? אודה לתשובה מהירה, אני ממש מיואשת.

היי מדי

שמי שלומי בן 31 למוד קרבות כבר מגיל 18 עם פריצות דיסק אני סובל כיום מ-4 פריצות דיסק כאשר הפעילות בהן הן ב-L3-L4 L2- L3 בנוסף יש לי גם בלט דיסק צווארי ונזק לפרק שבין חוליות C6-C7 עמוד שדרה צווארי . קשה לי לתאר את הסבל וההשלכות האיומות על מהלך חיי בגלל הכאב הנוראי שבעיות דיסקים גורמות. אך למדתי רבות על דפוס הכאב ועל הגורמים המשפיעים. שלב הכאב האקוטי יכול להמשך כ-3 חודשים ואף יותר עם עליות וירידות ואילו שלב הכאב הכרוני יכול להמשך במשך שנים . ניסיתי כל טיפול אפשרי כאשר הטיפול שהכי הזיק לי היה כירופרקטיקה ..לחלק מהסובלים טיפול כזה יכול להועיל ולאחרים יכול לגרום לנכות או לפריצות דיסק . לאור המצב שאת מתארת את נמצאת עדיין בשלב האקוטי והדלקתי של הכאב והטיפול בשלב זה צריך להיות שמרני . חודש וחצי זה זה פרק זמן זניח להרגשה של הטבה משמעותית ..ומיסיון אני אומר לך שתזדקיי להרבה אורך רוח סבלנות ולאחר שתעברי את שלב הכאב האקוטי מצפה לך תהליך ארוך של שקיום וחיזוק הגב עד מצב בו תחזרי לשיגרת חיים נורמלית פחות או יותר .

פריצות דיסק - לשלומי

היי שלומי! תודה לך על המידע שהעברת לי. אכן כן, אתמול הייתי בטיפול פיזיוטרפיה וממש מה שכתבת לי, גם הפיזיוטרפיסטית אמרה לי. לצערי הרב באמת צריך הרבה סבלנות, מה שאין לי בכלל בזמן האחרון. נקווה לטוב. אאחל לך המון בריאות ומינימום סבל! בי, מדי

rafagav

New member
רוב פריצות הדיסק שבות למקומן...

ובכל מקרה - העיקר הוא ללמוד לחיות נכון = לא עיוות עמוד השדרה. עיוותו גורם להיווצרות לחצים על החוליות ועל הדיסק הבין חולייתי שביניהן. אי עיוותו מאפשר שיקומו במהרה!! ראי שלל המלצות באתר, אליו הלינק למטה!!

למעלה