פריס??

deniss18

New member
פריס??

אני טס לפריס בקיץ. מישהו יודע אם יש שם מקומות טובים להכיר בנים? יש שם בכלל בנים שנראים טוב? סאונות טובות? מועדונים???

ro99

New member
אז אפשר בנתיים לחטוף את השירשור

לרשמי ארוויזיון? האם יש מקום לבחורות בביקיני וקורקינטים בתחרות? You can never have too much of a good thing or rappers on a korkinet... ומה דעתכם על ה-country & western מפלסטיק של גרמניה (בכיתי דמעות אמת מרוב צחוק)? או הריקוד האוקראיני והשמלה האדומה המתפרקת? מסכימה, דרך אגב על הבחורים הטורקים.

itay82

New member
מה יש לך נגד השיר הגרמני?

הוא היה כל כך חמוד... פשוט לא מתאים לאירוויזיון. חבל שלא ראית את הפולני שנפסל בחצי הגמר. השמלה האדומה המתפרקת היתה אצל הקרואטים. מה שכן מאוד שמחתי שה"שכנים מהמזרח" זכו. הגיע להם סוף סוף. קצת כמו האנגלים וכדורגל: מעריצים את זה, אבל לא מצליחים לזכות בכלום.

ro99

New member
אני באמת צריכה להזכיר לך?

קשה לי להחליט אם המילים יותר מהממות באנגלית או בצרפתית (הקישור לאתר הוא תודות לחברה פריזאית שלי שדאגה לעדכן אותי לגבי השיר הישראלי בעוד זמן). אני חושבת שבתור אביזרי עזר, קקטוסים מפלסטיק הם כמעט (אבל לא ממש) מנצחים קורקינט.

itay82

New member
טוב, שכנעת אותי

אבל רק אחרי שקראתי את המילים בצרפתית. למרות שאת יודעת שאת הולכת כאן על חבל דק - אנחנו עדיין מדברים כאן על שיר אירוויזיון.

ArchiTomer

New member
טוב אני אגיד את שלי גם פה

השנה לא היו מספיק חתיכים הרבה יותר מידי ציצים, יותר מידי רגליים, יותר מידי בגדי ים נשיים... לא מעניין מספיק. החתיכים היחדים (ההורסים לגמרי) היו התורכונים (שהיו בכלל אנגלים) השיר הרומני היה מעולה השיר הליטאי היה מצחיק בטירוף השיר הבוסני-הרצוגוביני היה צריך לזכות לטעמי הייתי ישן בשקט גם אם הרוסים היו זוכים ואפילו אהבתי את השיר האנגלי אבל למה למה למה הארד רוק הללויה? מי זה צופה בארוויזיון מצד אחד ומצביע לשיר בסגנון הזה באותו זמן? לא ברור...

ro99

New member
אתה אהבת את השיר האנגלי? ../images/Emo12.gif

עכשיו אתה ממש מתחיל להדאיג אותי...

למה לא? היה נחמד.

קצבי וכייפי. לא מההכי טובים, אבל בהחלט משהו שאני יכול לשמוע עוד פעם.

itay82

New member
כאן עובר הגבול...

השיר האנגלי? היה אמנם פחות זוועתי ממה שציפיתי, אבל עדיין. אני עדיין מצטער שהשיר הפולני לא הגיע לגמר. הנוצרים הפנאטים שם היו כל כך חמודים!

מה קורה פה?

אני מיעוט נרדף בשל דעותיי! לאן הגענו?!? לא למדנו כלום?

ro99

New member
אני עדיין מנסה לעכל את המשפט

"היה אמנם פחות זוועתי ממה שציפיתי"! הכיצד? אתה רוצה להגיד לי שאפשרי להיות יותר זוועתי מעיתון The Sun מרקד (?) ומראפ אה-לה sub-Spice Girls? לאן הגענו? מה כבר עשינו בגילגול קודם שמגיע לנו סבל כזה?

itay82

New member
כמו שכבר אמרתי...

אנחנו עדיין מדברים על האירוויזיון. כאילו... אני חושב שיש לך פשוט יותר מדי ציפיות מהבריטים. והעניין הוא: לא מוזר שהמדינה שייצאה הכי הרבה מוזיקה טובה לעולם בעשורים האחרונים לא מסוגלת לייצר שיר אירוויזיון מוצלח אחד? אולי זה מכוון? השיר הבריטי היה עדיין יותר נסבל מזה הצרפתי. הרבה יותר נסבל מהארמני (כל קטע האנדרדוג לא עושה לי את זה)/מולדבי/אוקראיני (סליחה, אבל שאקירה והקוזאקים זה ממש לא הקטע שלי, או כל סוג של קוזאקים בכלל)/אירי (סליחה... אבל כאילו דה?) אני בכלל הצבעתי לנורווגיות!

ro99

New member
לבריטים יש דרישות!

הדרישה העיקרית שלהם היא שהארוויזיון יהיה כמה שיותר זבל שאפשר, בכדי שנוכל להנות כראוי. בנוסף לכך, המסורת דורשת שהארוע יוגש ע"י טרי ווגן (דוקא אירי, בגיל העמידה, שמצחיק את הבריטים מאז ומתמיד), שכבר שנים רבות יורד על כולם ונותן רצף commentary על כל שמלה וכל תסרוקת, ומזהיר מראש לשים לב לדברים מרנינים במיוחד (הופעות לא צפויות של סבתות עם אקורדיון, שמלות מתפרקות, כלי תחבורה/נגינה לא שגרתיים). והכי כיף זה לקבל nul points ואז להשתתף בכל זאת בשנה הבאה ללא צורך להצליח בקדם ארוויזיון, כי אנחנו אחד מהמממנים העיקרים אז אין ברירה נא נא בננה!
האירים בכוונה כבר כמה שנים משתדלים להפסיד כי כבר נמאס להם הוצאות הענק כל פעם שהם זוכים (אני לא יודעת אם אתה מכיר את הסידרה האגדית Father Ted, אבל היה שם פעם פרק שבהם נתנו לו ולכומר הצעיר האדיוט לייצג את אירלנד בדיוק בגלל שהשיר שלהם היה כל כך איום). בכל מקרה, אתה עדיין לא אמרת מילה פה על הבחורה בביקיני עם הראפר על הקורקינט! מה, אתה לא מזהה סממני גאונות, או מה? חשבתי לתומי שאתה דוקא אנין טעם...

itay82

New member
אוי...

את הביקיני והקורקינט אני מנסה להדחיק. זה אפילו לא היה מצחיק. אולי חוץ מהרגע שהיא הסתובבה ואז ראו את המיקרופון שכיסה לה את האחוריים. אבל קצת קשה לי לתאר את זה כרגע שיא מרנין. וזהו, שהחוויה הבריטית של האירוויזיון שונה משהו מזו השוודית. בכל אופן, שוודיה היא אירוויזיוןלנד והקדם כאן אפילו יותר מצליח מהאירוויזיון. בואי לא נתחיל להיכנס לזוועות כמו Min Kärlek שהגיע שני בקדם השוודי, אבל עדיין אי אפשר להימלט ממנו בכל מועדון שהוא. כן כן... זוועה.

Nirvana0

New member
מה זה קנונית ארוויזיונים??! ../images/Emo2.gif

ורק אני נדמה לי לא צפיתי (שוב:) בדבר הזה. הייתי מאוד רוצה לבכות "דמעות אמת מרוב צחוק" גם ... מתאים לי דווקא עכשיו, יש שידור חוזר?

למעלה