פריסת SOS

שניי77

New member
פריסת SOS

רציתי ללכת לקורס התפתחות רוחנית שיערך בתאריך מסוים (קורס ספציפי).
שאלתי את הקלפים האם כדאי.
קיבלתי:
תומך/חוסם: 10 מטבעות
תשובה: 4 חרבות
תומך/חוסם: שוטה
לאחרונה, התחלתי להסתכל גם על הקלף האחרון בחפיסה, כי ראיתי שהוא נותן לי עוד מידע הרבה פעמים. יצא התלוי.
פירוש: טוב, עם 4 חרבות די קל להבין שלא כדאי עכשיו. השוטה אומר שאני אופטימית מדי, 10 מטבעות מזהיר מהמחיר (?) והתלוי שבתחתית החפיסה מדבר על הציפיה שלי לראות דברים אחרת אחרי הקורס.
מה דעתכן/ם?

היי שני:)

הסיטואציה שאני רואה משלושת הקלפים היא כזו: דווקא בצד החומרי הכול בסדר, ואין שום בעיה של האמצעים, כלומר - מחיר הקורס - זה ממש לא האישו. "הנחת החרב" היא נובעת מהסיגסוג והיציבות, והמחשבות הן לא מהמקום של "מה חסר לי", אלא "רגע, מה באה לי עוד לעשות?"
הנתיב שלך הוא נכון (ולדעתי זה המסר החשוב ביותר שהקלפים נותנים לנו - שהננו במקום הנכון) - וכמה כייף שיש לך במקום הזה את חופש הבחירה!
אך יש גם מצב של הלחץ הסביבתי (מהמשפחה) וכנגד - הילד הנצחי שבתוכך (הזיקה שלך לחופש, להמשיך ללמוד, להתפתח וגם לחפש לעצמך הרפתקאות), כאשר, אי-שם בעתיד, מה לעשות
, תצטרכי להקריב או את המסגרת הנוחה, או את רוח השוטטות שלך. לכן החיים נתנו לך פסק זמן - וזה כדי לחשוב. המשך המצב הזה, יכולה להיות חוויה כואבת (3חרובות) או מצב של חוסר וודאות (5חרובות). בצד המשפחתי, - הנושא המרכזי בשלב הבאה יהיה קשור בילד/ים; ובצד ההתפתחות האישית שלך - כנראה, הפיכת הרעיון למשהו עצמאי, כשהשליטה המלאה שם היא בידייך.... אם כן, לפי הדימיון הוויזואלי בין השוטה להתלוי, לי נראה, שלא קשה להבין איזה צד תחליטי להקריב :)

שניי77

New member
היי מתוקה :)

תודה על התשובה! ותודה שהסבת את תשומת לבי לדמיון בין התלוי לשוטה :)
כרגע אין בעיות משמעותיות מכיוון המשפחה (אולי היו מעדיפים שאלך בתאריך אחר), יכול להיות שבעתיד זה יגרום לבעיות?
אז איך את רואה את זה? כדאי ללכת או שעדיף להמנע "להכניס ראש בריא למיטה חולה"? ממש לא בא לי להרגיש קדושה מעונה שמוותרת על עצמה

אני לא הייתי מפרשת את קלף התלוי כמשהו כזה קיצוני "דראומטי"..

הרי כל דרך שאנו בוחרים, אנו מוותרים (או מקריבים) משהו אחר.. כמו שאומרים "חיים פעם אחד";) - התבונה היא לבחור בדבר הנכון עבורנו..
במקרה הזה - קלף החרבות ממקד את התשובה למקום המנטלי, כלומר התשובה היא בראש, במחשבות שלנו (ולא ברגשות, האמצעים או המעשים). ה"לחץ המשפחתי" יכול להיות גם חיובי לכאורה - מצב שגם המשפחה תומכת שתעשי את הקורס ומאמינה בך. אבל את לא רוצה להתחייב כרגע כי -לחופש אין מחיר-. בכל מיקרה, אין שום בעיה מכיוון המשפחה, ההפך: זה הצד התומך. אלא אם כן, את רוצה ילד או ילד נוסף - אם זה בכלל רלוואנטי לך..?
"ראש בריא במיטה חולה" - הייתי אומרת שזה מצבך כרגע (תראי את הציור על קלף התשובה - וזה להבדיל מ-9חרבות, ששם "ראש חולה נמצא במיטה בריאה;))
וכאן אני אחזור לתשובתי למעלה - היציאה מהמצב הזה, יכולה להיות חוויה כואבת (שכנראה עבורך זה מתפרש כוויתור עצמי, אם תוותרי על הקורס) או מצב של חוסר וודאות (אם כן תקחי את הקורס עכשיו, אבל אולי תשני את דעתך בהמשך).
ובכן, אם השאלה הייתה "האם נכון לי לקחת את הקורס הקרוב?", התשובה היא: כן - יש לך את תמיכה מבחוץ, אבל את בפנים אולי עוד לא בשלה לזה. צריך עוד לחשוב לעומק (על הדברים שתצטרכי להקריב בעתיד למען המסגרת הלימודית).
ככה נראה לי

אוRנה

New member
בגדול - נכון לך להירשם לקורס התפתחות רוחנית

אבל לא לקורס הזה
ולא כרגע
&nbsp
לדעתי-קלף התלוי מחזק את המסר של 4 החרבות בנוגע לעיתוי

למעלה