פריסת sos חידוש קשר

Hila2017

New member
פריסת sos חידוש קשר

היי לכם...
הייתי בקשר עם בחור שמכיוון שלא היה מוכן לקשר מחייב ניתקתי איתו את הקשר. לאחרונה הוא יצר איתי שוב קשר אבל מכיוון שחששתי מהרצינות והכוונה שלו, תחילה לא עניתי ובהמשך ענית אך לא פיתחתי שיחה.
עכשיו אני תוהה ביני לבין עצמי האם אחדש את הקשר עם A בקרוב זה יכול להתפתח לקשר רציני?
תומך/חוסם- שמונה הגביעים
תשובה-הקיסר
תומך חוסם- המגדל בוער
תודה מראש..

etoil

New member
מה יעזור למיסוד הקשר?

אנסה לסייע כפי שאני רואה את הדברים,
את שואלת "אם זה יתפתח" ולא "מה לעשות כדי שיתפתח" אבל בכל זאת קיבלת תשובה מעניינת.
את מבקשת קשר רציני - ואכן קיבלת תשובה המתייחסת לאפשרות למסד, לייצב, לעגן באופן חוקי ומסודר. זהו הקיסר. הוא גם שולט בעולם החומר ומאפשר בסיס יציב. אין זה אומר שהתשובה לשאלתך היא "כן". אלא, שזה מה שאת באמת רוצה ולשם את מכוונת עצמך. ויש אכן אפשרות כזו. אבל זה בהחלט עלול גם שלא להתרחש. תלוי ביכולתך להתנהל וזה לא יקרה בלי בדיקה עצמית מסוימת שאליה מכוון קלף זה וגם הקלפים הנוספים.
בראש ובראשונה, השאלה שמציג הקיסר היא האם את יכולה לקיים בסיס טוב לקשר עם בן הזוג, תקשורת כנה וחיובית שתהיה הבסיס האיתן? האם אינך מנסה לנהל אותו יותר מדי? לחפש לשלוט בדברים יותר מדי? האם את בטוחה שאת רוצה אותו ואת הקשר, או שזה משהו שרוצה כי צריך?
המגדל הבוער מלמד שיש אכן מה לבדוק מבחינת הבסיס עליו הדברים עומדים. והכוונה, שוב, מבחינתך עצמך. יש בלבול מבחינתך כי זה כן ואחר כך לא ועכשיו אולי שוב כן... ואולי זה הזמן לחזור לבסיס של דברים פשוטים ולחשוב מה באמת נחוץ לך כרגע; ללכת צעד צעד בצעדים קטנים ופשוטים של הדברים הבסיסיים ובכך לייצב ולחזק את היסודות של הקשר.
שמונה גביעים גם הם מרמזים על מה יכול לסייע לך להגיע למיסוד של קשר יציב - דווקא על ידי שחרור, ויתור על שליטה, הבנה שאינך יכולה להיות זו שמהנדסת את המציאות באופן מלא.
אני מקווה מאד שסייעתי
ואם לא, ואם חלילה הטעיתי או פגעתי באיזה אופן שהוא -
אני מתנצלת
בהצלחה

Hila2017

New member
ואו תודה רבה

האמת שפתחת לי כיוון מחשבה נוסף. המון תודה.

למעלה