פריסת קארמה

Bmaya

New member
פריסת קארמה

עשיתי פריסת קארמה לבעלי, ורציתי לשמוע חוות דעת נוספת, אם אפשר. קלף 1 - הגורל, הדרכה רוחנית -- 5 מטבעות קלף 2 - הכוונה למטרה הפנימית בגילגול נוכחי -- הקיסרית קלף 3 - השפעות משניות -- אס המטבעות קלף 4 - השפעות עיקריות -- מלך המטבעות קלף 5 - ייעוד גילגול נוכחי -- 4 מטות קלף 6 - מה השואל יכול להשיג בגלגול נוכחי -- 6 גביעים קלף 7 - השיעור העיקרי בגלגול נוכחי -- הכוהנת הגדולה. תודה רבה!

TaPanta

New member
זה ממש יום המזל שלי :>

כן אפשר לשמוע חוות דעת נוספת, מעניין אומנם למה? והדעה הנוספת או דעות נוספות אפילו יגיעו אם תפני לפורום השכן - "שואלים את הקלפים" :>

Bmaya

New member
למה חוות דעת נוספת...

כי אני רק בתחילת דרכי בלימוד טארוט ורוצה להבין אם הכיוון שחשבתי נכון, וכמובן תמיד טוב לשמוע דעה נוספת...

על קצה המזלג - כי הקריאה מעניינת

אני מכירה מעט מאוד את הפריסה הזאת, אבל בולט מאוד שההתנסות העיקרית בגילגול הזה הוא היחס לכסף, או בצורה רחבה יותר - שפע. שימי לב כמה קלפי מטבעות - הראשון מעיד על מצוקה או תחושה של חוסר, המטרה הפנימית - הקיסרית - כלומר להתכוונן לשפע, שאינו רק כסף. אח"כ שני קלפי ההשפעות הם קלפים חזקים של מטבעות - אס ומלך. כלומר - הסביבה היא שמשפיעה עליו להקדיש כ"כ הרבה תשומת לב לנושא הכספי, וגם קלף 4 מוטות יש לו הקשר של נוחות פיזית והתבססות (אם כי לא משמעות יחידה). על קלף 6 גביעים אין לי מה להגיד, אבל מעניין שאחרי פריסה כל כך ממוקדת בעינינים פיזיים של העולם הזה, השיעור הנוכחי הוא דווקא הכוהנת הגדולה - כלומר, הכי רחוק משם, עמוק אל תוך עולם הרוח והניסתר. אולי המשמעות הכוללת היא שהוא אמור למצות את הקטע הכלכלי/כספי עד תומו כדי להבין שכדאי לו לזוז הלאה, למקומות רוחניים יותר. מקווה שעזרתי.

Bmaya

New member
עזרת מאוד כי אני הלכתי לכיוונים

אחרים לגמרי אולי בגלל שאני מכירה אותו (כאמור, זה בעלי) אני כן התיחסתי לקלף 6 גביעים וקישרתי את זה לשתי בנותיי מנישואים קודמים. זה הדבר הראשון שעלה לי בראש כשראיתי את הפריסה, רק לא ממש ידעתי איך לקשר את זה. תודה רבה.

Bmaya

New member
ועוד שאלה לגבי אותה הפריסה

מה לגבי 4 מטות שהופיעו בה? ושוב, איך אפשר להתיחס ל 6 גביעים?

למדתי פעם שאם קלף הכוהנת הגדולה

הוא אחרון בפריסה , אין לפרש את הפריסה , האם זה נכון? ואם כן האם לכל פריסה יש את החוקים שלה?? אשמח לתגובה אריאלה באהבה

הכלל די נכון, אבל.....

לא צריך לקחת שום כלל (בקלפים לפחות) בצורה טוטאלית מדי, ואכן, זה תלוי מאוד בסוג הפריסה. בפריסות שאלה בדרך כלל אם מופיעה הכוהנת הגדולה, לא רק בעמדה אחרונה, אני אעדיף לא לענות בכלל, מתוך מחשבה שהשאלה היא "טרם זמנה" ואי אפשר לתת עליה תשובה משמעותית. לעומת זאת בפריסה רוחנית, כמו זו שהוצגה כאן, ופריסות נוספות מסוג זה, מתאים מאוד לענות. אין כאן שאלה קונקרטית מחיי היומיום אלא כיוון התפתחות נפשי/רוחני, ותשובת הכוהנת יכולה להיות משמעותית מאוד, כמו שראיתי בפריסה אליה התייחסתי.

מצטערת, חביבתי, אמרתי "על קצה המזלג

ועניתי באופן כללי על מה שקפץ לי לעין בפריסה. אני לא מתכוונת לענות בצורה פרטנית על כל קלף.

Bmaya

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif עזרת לי מאוד

אני צריכה עוד לתרגל...

אם את מבקשת לתרגל את הפריסה

ואת הפירושים שלה את מוזמנת להעלות את הפירושים שלך. זו דרך נכונה וטובה יותר לדעתי על מנת ללמוד את הקלפים. כך נוכל להנחות אותך טוב יותר.

למעלה