פריסת עיצה

Solo1978

New member
פריסת עיצה

שלום לכולם, פרסתי פריסת ייעוץ לגבי השאלה מה עליי לעשות על מנת לשנות את כיוון החשיבה בחיי? השאלה נבעה מתחושת תקיעות ארוכה בכל התחומים בחיי כשלמעשה הכל מרוכז במקום אחד - בי ובכיוון החשיבה שלי. ניסיתי להבין את הפריסה אך אשמח אם יש לכם הצעות נוספות לפירוש מצב נוכחי: הכוהנת הגדולה + נער המטות - אני רואה בשני הקלפים הנ"ל חיבור לחלק מהאופי שלי, מצד אחד יש לי נפש מאוד סגורה שלא פורצת החוצה ומצד שני משהו בפנים שכמהה לחופש ולנדודים. לדעתי זהו בדיוק הקונפליקט הקיים בי, הסגירות עם הרצון לחופש. הכיוון הטוב ביותר: גלגל המזל - לקום ולעשות, לא לסמוך על הגורל. כאשר הבטא את הפנימיות שלי, הגורל שלי ישתנה בהתאם. מה להימנע: 2 מטות - להימנע מהתלבטויות. לדעתי מחזק את הקלף גלגל המזל בהצהרתו - לקום ולעשות תוצאה באם תילקח העיצה: 4 מטות + המגדל - התמסדות וביסוס + הרס המצב הנוכחי שהכרתי עד כה. תוצאה לחילופין: 8 מטות - עשייה נמרצת.

עליך להכנס יותר למעגל החיים

מבחינת חייך האישיים. משם זה כבר ישאב אותך.... לא להסתגר או להיות פאסיבית (פאסיביות = הכוהנת = 2 המטות) לפי נטייתך הטבעית תוכלי להגיע למסגרות חדשות ולהוציא את עצמך מהתקיעות שנפלת לתוכה אחרת הכל ימשיך להיות מאוד באוויר, שטחי, בלי משמעות אמיתית עבורך שאלות מסוג זה נוטות להיות באמת יותר מורכבות. פה למשל מאוד מתאים ליישם קצת ידע אסטרולוגי בניתוח המפה שלך בכדי לנתח את עצמך ולראות איפה בדיוק את תוקעת את עצמך, וכיצד אפשר לנתב את אישיותך לסיפוק שלם יותר..... בגלל זה טוב ללמוד מספר תחומים רוחניים במקביל

Solo1978

New member
היי נתנאל

את צודק בהחלט בדברייך, אבל כמה שזה ישמע מגוחך, אני לא יודעת כיצד להוציא את עצמי מהתקיעות הזאת. אכן יש לי נטייה טבעית להיות פאסיבית ואין מסביבי מישהו שיידרבן אותי מספיק כדי להתרומם, ואני מרגישה שאני שוקעת יותר ויותר. אתה יודע בן אדם קם ועושה מעשים כשהוא מרגיש צורך. במקרה שלי אין לי צורך להגיע למסגרות חדשות אלא רק להרוס את מה שקיים, לפרוץ את המסגרות הישנות שלי. קצת סותר אחד את השני ומקווה שהבנת. בכל מקרה מה גורם לי להיתקע אני יודעת - חוסר מוטיבציה משווע. האם ישנה אפשרות להיעזר בידע שלך באסטרולגיה על מנת לקבל כיוון? תודה

בעייתי ../images/Emo4.gif

זה נשמע לי כמו סוג של דיכאון... את יכולה לעלות את הפרטים ואני יסכם מה קורה במפה ואיך זה מתקשר לפריסה. אחרת את יכולה לעלות את הפרטים בפורום אסטרולוגיה (אם כי אינני משתתף בעצמי בפורום זה). אני נמנע מניתוחים בהודעות אישיות.....

Solo1978

New member
היי נתנאל

קודם כל אני שמחה לבשר שהיום אני מרגישה הרבה יותר טוב, והעננה השחורה שריחפה מעליי בימים האחרונים מתחילה לעבור, בכל זאת אשמח לכיוון כדי שאולי אוכל ללמוד איך להתייחס למשבר הבא שיבוא בפחות קריטיות. נולדתי ב- 26.5.78 בשעה 00:05 בנהריה. תודה ויום טוב

למעלה