פריסת מסר ב-3

ליויה

New member
פריסת מסר ב-3

שלום לכולם! למרות שהשאלה שנשאלתי היתה לגבי מערכת יחסים, אני לא מרגישה מספיק בטוחה בעצמי, לכן בחרתי מסר ב-3. רציתי לשאול את המשתתפים בפורום אם כדאי לעשות עוד פריסה, ואיך להתקדם, וכמובן- איך אתם רואים את הפרוש שלי. הפריסה היא עבור חברה, התחילה לצאת עם בחור מבוגר ממנה, פרוד מאישתו, לא בטוחה אם רוצה להמשיך בקשר. בפריסה התקבל: גלגל המזל , השטן, האוהבים. הדבר הראשון שבולט לעין הוא שאלו 3 קלפים מהארקנה הגדולה. לכן אני סבורה שמדובר בקשר משמעותי ולא סתמי. גלגל המזל במקום ראשון מצביע על כך שהכל פתוח ואפשרי קלף השטן מצביע על כיוון לא חיובי של הקשר- סכנה לפתח תלות והתמכרות. קלף האוהבים לכאורה מצביע על זוגיות טובה, אבל בצמידות לשטן נראה לי קצת בעייתי. ההר באמצע הקלף מפריד בין השניים. בקיצור, יש לי תחושה שהמסר מהקלפים הוא שזה קשר שבא ללמד משהוא, אבל הוא בעייתי מאד. מה דעתכם?

כנראה תחושותיה נכונות...

לדעתי הקשר ידע עליות וירידות אם תמשיך ותחושה "לא נקייה" הבחור אכן בדילמה לגבי הקשר הקודם וכמו שהילה כתבה אני לא בטוחה שהוא סגר סופית את נושא הפרידה

ליויה

New member
תודה על התשובות, ובכל זאת אני שואלת

מה המשמעות שכל הקלפים היו מהארקנה הגדולה? אני גם התלבטתי ביחס לקשר שלו עם אשתו, אבל אם היה מדובר בבגידה או רמאות, הייתי מצפה לקלפים כמו 7 חרבות, או קלפים שמדברים על יאוש או אכזבה- 5 מטבעות או 7 מטבעות. אם מישהו יכול להסביר קצת על קלף השטן לצד גלגל המזל ולצד האוהבים, אשמח.

dmmr

New member
שמדובר על תהליך ופחות הלכה למעשה.

קלף השטן ביחד עם הגלגל ביחד עם האוהבים מסביר שהוא סוחף אותה לבלבול שלו, השטן הוא החוסר החלטה שלו ,הוא במקום לפתור את הבעיות עםם אשתו פותח חזית חדשה..... וכן הלאה..... ללכת משם ,אין לחברתך מה לחפש ,המיטה חולה מאוד.

starot

New member
ואני חושבת שהשטן

אולי מייצג מערכת יחסים שהיא רק מינית והעצה אולי לבחורה להיזהר/להימנע מיחסים כאלה. אולי כוונותיו של האיש ליחסים כאלה בלבד ולא לקשר כפי שהיא מקווה.

ליויה

New member
../images/Emo20.gif תודה ושוב תודה

התשובות שלכן עוזרות לי להבין את הקשר בין הקלפים, ואת התהליך. אני אעביר לחברתי את המסר. תודה!

למעלה