פריסת התלבטות
יש מישהי שאנחנו בקשר בערך חודשיים,
ואתמול החלטנו להיפגש.
היה כיף, הרגשתי שהיא מתאימה לי, וגם שהיא מעוניינת בי.
התלבטתי אם ישתלם לי להשקיע בקשר ולקדם אותו,
כיוון שהשיקול השלילי שגרם לי לחשוב על זה הוא המרחק בינינו (45 דקות נסיעה בין עירונית)
חשבתי שפריסת התלבטות מצומצמת היא המתאימה ביותר.
השאלה: "האם כדאי לי לקדם את היחסים ביני לבין X למערכת יחסים רצינית בחודש הקרוב?"
שלילי: מלכת בגביעים, המגדל, אס הגביעים
חיובי: 8 מטבעות, מלכת המטבעות, השמש.
עצה: מלך המטות, אביר הגביעים.
מצאתי קשר בין המגדל ל-8 המטבעות. המגדל רומז לי שלא כדאי לרוץ קדימה, אחרת הקשר לא ייבנה מספיק טוב,
ולכן כדאי לי ללכת עם זה לאט, כדי להבטיח ביסוס טוב של הקשר (8 המטבעות).
עדיף שלא להתקדם כרגע למערכת יחסים רצינית, כיוון שאין בינינו עדיין שותפות רגשית (מלכת הגביעים), וכל אחד שומר את הרגשות לעצמו.
אס המטות בעמדת שיקול שלילי, כנראה מצביע על חיבור אנרגטי ראשוני והתחלתי ביותר, ולכן כדאי לנסות להיפגש עוד כמה פעמים, על מנת שתיווצר יותר אנרגיה בינינו.
הקלפים מראים על בוסריות ותהליכים ראשוניים.
הקליפ שבעמדת שיקולים חיוביים, קשורים לעמדת השלילי, ומייעצים לי ללכת בעקבות העמדה השלילית.
הם ממליצים לי לחכות עוד קצת, כדי שהיחסים בנינו ייבנו עוד יותר, עד שאגיע למצב של מלכת המטבעות והשמש.
מלכת המטבעות והשמש הם תוצאה של 8 המטבעות.
תהליך בניית הקשר יהיה איטי, אך בתומו אשיג את התוצאות שאליהן אני שואף-
אצליח להתקדם למערכת יחסים רצינית יותר.
קלף השמש, לדעתי, יכול להצביע על הפתיחות והכנות שתהיה בינינו בעקבות הבנייה האיטית וההדרגתית של היחסים בינינו.
השמש מציין גם שתהיה משיכה שלה כלפי.
שלושת הקלפים שבעמדת "חיובי" הם מיסוד האדמה. אולי ההישגים שיהיו לי בעקבות קידום הקשר הם חומריים בלבד?
העצה:
לדעתי אביר הגביעים מצביע על כך שכרגע עדיף לי לחכות עם הנושא הזה (לפי עצת הקלפים האחרים), וכאשר תבוא ההזדמנות,
עלי לתפוס אותה ולבצע את הצעד הזה, ואז יתפתחו בינינו הרגשות עוד יותר.
מלך המטות מציע לי שאני זה שאצטרך ליזום את הצעד הבא בינינו, אך לא כרגע.
נראה לפי הקלפים, שכל הנושא הזה תלוי בי, ובאיך שאני אנתב את היחסים בינינו.
יש מישהי שאנחנו בקשר בערך חודשיים,
ואתמול החלטנו להיפגש.
היה כיף, הרגשתי שהיא מתאימה לי, וגם שהיא מעוניינת בי.
התלבטתי אם ישתלם לי להשקיע בקשר ולקדם אותו,
כיוון שהשיקול השלילי שגרם לי לחשוב על זה הוא המרחק בינינו (45 דקות נסיעה בין עירונית)
חשבתי שפריסת התלבטות מצומצמת היא המתאימה ביותר.
השאלה: "האם כדאי לי לקדם את היחסים ביני לבין X למערכת יחסים רצינית בחודש הקרוב?"
שלילי: מלכת בגביעים, המגדל, אס הגביעים
חיובי: 8 מטבעות, מלכת המטבעות, השמש.
עצה: מלך המטות, אביר הגביעים.
מצאתי קשר בין המגדל ל-8 המטבעות. המגדל רומז לי שלא כדאי לרוץ קדימה, אחרת הקשר לא ייבנה מספיק טוב,
ולכן כדאי לי ללכת עם זה לאט, כדי להבטיח ביסוס טוב של הקשר (8 המטבעות).
עדיף שלא להתקדם כרגע למערכת יחסים רצינית, כיוון שאין בינינו עדיין שותפות רגשית (מלכת הגביעים), וכל אחד שומר את הרגשות לעצמו.
אס המטות בעמדת שיקול שלילי, כנראה מצביע על חיבור אנרגטי ראשוני והתחלתי ביותר, ולכן כדאי לנסות להיפגש עוד כמה פעמים, על מנת שתיווצר יותר אנרגיה בינינו.
הקלפים מראים על בוסריות ותהליכים ראשוניים.
הקליפ שבעמדת שיקולים חיוביים, קשורים לעמדת השלילי, ומייעצים לי ללכת בעקבות העמדה השלילית.
הם ממליצים לי לחכות עוד קצת, כדי שהיחסים בנינו ייבנו עוד יותר, עד שאגיע למצב של מלכת המטבעות והשמש.
מלכת המטבעות והשמש הם תוצאה של 8 המטבעות.
תהליך בניית הקשר יהיה איטי, אך בתומו אשיג את התוצאות שאליהן אני שואף-
אצליח להתקדם למערכת יחסים רצינית יותר.
קלף השמש, לדעתי, יכול להצביע על הפתיחות והכנות שתהיה בינינו בעקבות הבנייה האיטית וההדרגתית של היחסים בינינו.
השמש מציין גם שתהיה משיכה שלה כלפי.
שלושת הקלפים שבעמדת "חיובי" הם מיסוד האדמה. אולי ההישגים שיהיו לי בעקבות קידום הקשר הם חומריים בלבד?
העצה:
לדעתי אביר הגביעים מצביע על כך שכרגע עדיף לי לחכות עם הנושא הזה (לפי עצת הקלפים האחרים), וכאשר תבוא ההזדמנות,
עלי לתפוס אותה ולבצע את הצעד הזה, ואז יתפתחו בינינו הרגשות עוד יותר.
מלך המטות מציע לי שאני זה שאצטרך ליזום את הצעד הבא בינינו, אך לא כרגע.
נראה לפי הקלפים, שכל הנושא הזה תלוי בי, ובאיך שאני אנתב את היחסים בינינו.