פריסת היכרות

בונדית

New member
פריסת היכרות

מה לדעתכם הפריסה הכי טובה להיכרות עם בן אדם? הכוונה היא כאשר אדם מגיע לייעוץ ואתם מעוניינים לדעת עליו לפני שאתם מתחילים לענות לו על שאלות ספציפיות.

../images/Emo141.gifמעדיפה את עץ החיים../images/Emo141.gif

כאשר אני מבקשת להכיר אדם שמגיע אלי, אני קודם טורפת את הקלפים ומבקשת ממנו להוציא קלף אחד, שמספר לי, ורק לי (כאילו זה יותר קלף עבורי מאשר עבורו) באיזה מצב האדם מגיע אלי, ואח"כ אני פורסת את "עץ החיים" ומספרת לו מה אני "רואה" שם, לגבי כל הנושאים והעמדות של הקלפים. רק אח"כ אני עוברת לשאלות ספציפיות שלרוב עולות בעקבות הקלפים שנראו ב"עץ". בתום הפגישה, אני מבקשת ממנו להוציא שוב קלף בודד, שיספר לי הפעם, מה קיבל האדם בפגישה, ואיך הוא יוצא ממנה.

liat sa

New member
מהי פריסת עץ החיים

אשמח לקרוא יותר פרטים תודה ליאת

אני משתמשת ב"שם המפורש"

לא הייתי מגדירה את זה כהיכרות בדיוק, אלא פריסה שבה האדם לא צריך להגיד/לשאול/לספר כלום, אלא מתחילים ישר בקריאה. תוך כדי ואחרי עולות שאלות ספציפיות יותר, אותן אני מבררת בשלב הבא, בדרך כלל ע"י פריסות שאלה. בפריסה זו יש את הקלף המייצג, שנותן לי מה שאת קוראת "היכרות" עם הנקודה העיקרית איתה הוא בא לקריאה, אח"כ הטור הרגשי חושף בפני את העולם כפי שהוא נראה בעיניו. אבל בכל מקרה, הדגש מבחינתי זה לא להכיר את האדם אלא לתת לו תמונה מדוייקת ככל האפשר של העולם שלו - עבורו ולא עבורי.

פריסת הצ'אקרות.

מאז שהעלנו את הנושא כאן בפורום והתוודעתי לפריסה הזו אני משתמשת בה המון ומוצאת אותה כפריסת היכרות ובסיס מצוינת לקראת שאלות מדויקות.

רשף כשף

New member
אני משתמשת בפריסת החמש שלי

היא פריסה כללית שמיועדת לכל מטרה- אם לשאלה או הכוונה, וכן לקבלת תמונת מצב על השואל. על הפריסה ניתן לקרוא באינפיניטי - ירחון מיסטיקה וירטואלי מ.. מחר:)

למעלה