פריסטייל אמינות?

mickey15

New member
תשמעי...

הדיוק הוא כמעט אותו דיוק אם את עושה באצבעות...אבל שאת עושה לדוגמא בזרוע או ברגל אה התוצאה משום מה תשנה...תלוי איפה את עושה... כעיקרון הפריסטייל הוא אחלה מכשיר...יש לי אותו אבל לא משתמשת בו כי הגעתי למסקנה שהגלוקומטר העלית הוא הכי נח לשימוש...אין הרבה כפתורים וכל מיני כאלה...פשוט וקל! לא צריך יותר מזה...:)

hilapo

New member
פריסטייל אמינות?

שלום לכולם רציתי לדעת מה דעת הפורום על המכשיר מבחינת אמינות. יש שסוברים שהמכשיר לא אמין במיוחד אם בודקים את הסוכר במקומות אחרים זרוע רגל וכו'.. שהתוצאות יותר מדויקות אם בודקים באצבעות.. העניין הוא שכל הקטע של המכשיר הוא "לשחרר את האצבעות" ..אז מה בעצם הם עשו פה חוץ מהפחתת כמות הדם שצריך? או שהסברות האלה בכלל לא נכונות? מה אתם אומרים?
הילה

hilapo

New member
../images/Emo4.gifמישהו????.

.................................................

במצבי קצה

כלומר היפו או היפר בדיקה שאינה בקצות האצבעות אינה מדיוקת! במצבי הבניים אני חושבת שאין בעיה אבל את יכולה לנסות ולהשוות תוצאות בן שני המכשירים. אנני מבינה גם את היתרון של לדקור במקומות אחרים-קיבלתי כזה דוקרן בשביל העלית ובכל מקום ששונה מהאצבעות זה ה-ר-ב-ה יותר כואב
אבל יכול להיות שבעלית מכיוון שכמות הדם שנדרשת היא יותר גדולה, כך גם עוצמת הדקירה
אנני יודעת. קופ"ח כללית אינה מסבסדת מקלונים לפריסטייל כך שגם זה נלקח בחשבון בהעדפה של מכשיר אחר.

לזר

New member
אני לא אוהב שיחה מהירה כמו בערוץ 2

בבקשה, כאשר אומרים "לא מדויק", צריך לדייק בדברים. הסבר עצמך ובלי ניחושים או שמועות של "רב סרן שמועתי". לפני ההסבר, יש להכיר 2 מושגים: א. איזה דם אתה בודק עם דגימת הדם (קפילרי, פלזמה) ב. דיוק המכשיר לפי הגדרת היצרן. אם שני המושגים האלה מוכרים וידועים לך, אז קדימה - ציין את האי-דיוק שאתה מצאת ונלמד

hilapo

New member
טוב רק למען הדיוק ואי ההבנה

1.לא אני טוענת שהמכשיר לא אמין מספיק אלא ככה שמעתי!!! לכן אני מתייעצת איתכם..ורוצה לדעת מה דעת הפורום על המכשיר.. 2.התהייה שלי הייתה שאם הוא באמת לא אמין אז מה עשינו פה?!.כי זאת בטח לא המטרה לקבל תוצאות לא אמינות תמורת דקירה פחות כואבת. מבחינת הכאב אין מה להשוות לעלית בכלל זה חיים אחרים.התחלתי להשתמש בפריסטייל..ולבנתיים אני מרוצה מאוד. that's it. הילה

למעלה