פריסה קליטת...

פריסה קליטת...

רציתי לבדוק על בחור מסויים האם נכון שהוא "חזר בתשובה"? כי ראו אותו בבגדי דוס (עם כיפה על ראשו וסידור ביד ולבוש גם כן של דוסים) בקיצור הפריסה יצאה כזו: קלף מזהה 6 חרבות (הפוך) בעד: 2 מטבעות נגד: מלך מטבעות עבר קרוב: 8 גביעים הווה: 9 גביעים עתיד קרוב: 10 גביעים עתיד רחוק: אס מטות השואל: 6 מטות (הפוך) הסביבה: המגדל חששות ופחדים: אביר חרבות פוטנציאל (סיכום): האוהבים... עד כאן הפריסה - ולאינטרפטציה שלי היא כזו: בעד - עובר שינוי הרמוני שמחה איתית נגד - לא יכול "לשחק" בקבוצה, עליו להיות ישר ואז יקבל הערכה. עבר קרוב - נטישה לאחר הישגים, נדידה ממקום למקום. בהווה - הצלחה, סיפוק, הנאה, בריאות... עתיד קרוב - שביעות רצון, שלווה, אהבה - הצלחה מלאה. בעתיד הרחוק - הרבה אנרגיה, פוטנציאל, כח טבעי עם עוצמה. השואל - שרוי תחת עננה של פחד כי בגידה שלו ? או של מישהו קרוב לו ? עלולה למוטט את כל מה שהשיג עד כה בחייו... הסביבה - ירודה לצורך עליה, שחרור, עושה שינוי מהיסוד ממש פיצוץ.... חששות ופחדים - אדם פרגמטי, איש פעולה המשתעמם מתאוריות, ספונטני, אוהב נוחיות... פוטנציאל סיכום - אהבה, זוגיות, חתונה, בחירה בכללל ובין טוב לרע בפרט , התבגרות, ומעבר שלב בחיים הקלף המזהה - נטישה כפויה... האדם "נוסע" שלא מרצונו, ללא כל מטרה מוגדרת מול עיניו, נמצא בחיפוש... עד כאן, מה דעתכם ? תודה על הסבלנות והעניין... דפנה רזיאל

אנסה....../images/Emo140.gif

קלף מזהה: מישהו מטיף לבחור ולוחץ עליו לחזור בתשובה. בעד 2 מטבעות: הבחור מתלבט בין הדתי לחילוני שבו ובוחן את הצדדים ואת מקומו.עדיין מבולבל. נגד: הוא אינו מתחייב כרגע לכלום. נוח לו. הוא מרשה לעצמו להתנדנד בין שני העולמות ונוח לו. 8 גביעים עבר קרוב: מאוד קשה לו. הוא היה רוצה שיבינו אותו,שיתנו לו פידבק..הוא לא מקבל זאת והוא מתנדנד בין מה שהסביבה רוצה לבין מה שהוא רוצה. הוא מצידו יוצא לדרך.אבל תחושה של "אטרף" מלווה אותו. 9גביעים: הווה- הוא רואה שינוי ונעים לו ללכת בכיוון.הוא רואה אור. 10 גביעים: חש מסופק ומאושר. הוא מרגיש שכל הדלתות נפתחות לו..אמונה מלווה אותו. אס מטות(עתיד רחוק)-הוא מצידו תוקע יתד ומחליט. השואל: קשה לו לקבל זאת והוא לא מעודד את הדרך של הבחור.מפנה גב הסביבה רואה את מה שקורה כאסון ומרגישה כי היא מאבדת איתו אחיזה..וכולם חוששים מהשינוי. אביר החרבות: הוא ממהר לחפש תשובות.הוא עדיין לא מבין לעומק הוא מסתער מבלי לשים לב מה קורה לו. ולא אכפת לו כרגע מכלום. גם אם יתקע בקירות. מישהו ממשיך ללחוץ עליו ולהפחיד אותו. הוא עושה זאת מפחד ולא מרצון עמוק האוהבים: הוא לא ישקוט. משהו עדיין ימשוך אותו לשני הכיוונים..ייתכן שיחזור לחילוניות..וייתכן כי יישאר .יהיו בו בלבול רציני.. עליו למצוא את התשובות בתוך עצמו..ויפחד. הבחור אחוז בפחד מכל שינוי מישהו מאוד מפחיד אותו שאם לא יחזור בתשובה אז בלה בלה בלה. מצב רגשי ממוטט. צריך עזרה ואהבה. וזו פרשנותי.
מקווה שזה הכיוון הנכון.

פרוש מעניין מאד...

שומרת לעצמי את הפענוח המעניין שלך... והזמן יגיד אם יקרו כך הדברים... גם אנחנו בכאוס מכל המצב... תודה על התייחסותך ונכונותך להאיר את הדברים כפי שאת מבחינה אותם.... ועל כך תבורכי, יום טוב ונפלא - דפנה רזיאל

זווית הראיה שלי לפריסה

בעד - עובר שינוי הרמוני שמחה איתית (2 מטבעות - סמל לקונפליקטים, התלבטות קשה וחוסר החלטות) נגד - לא יכול "לשחק" בקבוצה, עליו להיות ישר ואז יקבל הערכה. (נגד מלך המטבעות - מסמל תשוקה ורצון חזקים, אך זה ימשך לאורך זמן) עבר קרוב - נטישה לאחר הישגים, נדידה ממקום למקום. (8 גביעים - מסמל כי הוא נטש את דרכו הרגילה ופנה לדרך שעדיין אינה ברורה לו.) בהווה - הצלחה, סיפוק, הנאה, בריאות... (9 גביעים - כרגע נוח לו במצב הכל מגיע אליו לבד כמו אפנדי) עתיד קרוב - שביעות רצון, שלווה, אהבה - הצלחה מלאה. 10 גביעים מסמל כי יש לו תקוות רבות ביחס למה שהוא עשה עכשיו). בעתיד הרחוק - הרבה אנרגיה, פוטנציאל, כח טבעי עם עוצמה. יהיו לו רעיונות חדשים ורצונות חדשים כנראה שהוא שוב ישנה את דעתו). השואל - שרוי תחת עננה של פחד כי בגידה שלו ? או של מישהו קרוב לו ? עלולה למוטט את כל מה שהשיג עד כה בחייו... (גאה בעצמו בטוח בהחלטותיו מנסה לשכנע אחרים בדרכו). הסביבה - ירודה לצורך עליה, שחרור, עושה שינוי מהיסוד ממש פיצוץ.... (המגדל - לדעתי הוא עובר משבר קשה עם הסביבה שלו ועם צמו). חששות ופחדים - אדם פרגמטי, איש פעולה המשתעמם מתאוריות, ספונטני, אוהב נוחיות... (אביר הרבות - החששות שלו רציניות ביותר, הוא חש כמו דון קישוט, קוצר רוח, לא מסופק, מדבר שטויות, ולא יציב בכלל). פוטנציאל סיכום - אהבה, זוגיות, חתונה, בחירה בכללל ובין טוב לרע בפרט , התבגרות, ומעבר שלב בחיים (סיכום אוהבים - הוא ניצב בפרשת דרכים מאוד רצינית בחייו, קשה לו מאוד להחליט מה לעשות, הוא חייב להחליט שכלית). הקלף המזהה - נטישה כפויה... האדם "נוסע" שלא מרצונו, ללא כל מטרה מוגדרת מול עיניו, נמצא בחיפוש... עד כאן, מה דעתכם ? תודה על הסבלנות והעניין... דפנה רזיאל דפנה אני הייתי מאוד מודאג מהשינוי שחל בו. הוא עובר לדעתי משבר רציני עם עצמו ועם הסביבה. אני מאוד מקווה שיחזור לעצמו או יבחר בדרך המתאימה לו. אי אפשר לעזור לו במצבו זה תהליך שהוא חייב לעבור בעצמו. בקשר לפסיכולוגיה אני לא מבין בזה כלום. אוהב מיקי

מקבלת את הפענוח שלך...

מדובר בבן אחותי שבאמת עשה המון תהפוכות בחיים... התחתן כמה פעמים... התגרש עשה ילדים... מכל אשה... ועזב ולא מכיר בכלום... פרט לעצמו... אדם מאד מוזר... לא לוקח על עצמו שום התחייבות... ובכל טיפוס שקשה לעכל אותו... ובבית האמא... אחותי, ממש מודאגת... מחר אשוחח אתה בטלפון ואעביר לה את הפענוח המיוחד שלך... מודה לך מיקי ומרגישה קרובה למרות שאני לא מכירה אותך... הנה אני משתפת אותך בדברים הכי הכי... שבמשפחה... לילה טוב, דפנה רזיאל

למעלה