פריסה בין אישית

the cheriot

New member
פריסה בין אישית

שבת שלום לכולם!
מצרפת כאן פריסה מעניינת.
הרקע: חברתי לה אני תמיד פורסת התחילה יחסי "יזיזות" עם ידיד. מדובר במישהו אותו היא מכירה כבר כ6 שנים, לפני כ-3 שנים ניסו להיות בזוגיות אבל היא הרגישה שלא מתאימים. הקשר ביניהם קצת התנתק וכעת כשחודש הם מבלים יחד ביחסים לא מחייבים. היא אינה מעוניינת במחוייבות מצידו אך רוצה לדעת אם כדאי להמשיך את היחסים הלא מחייבים. היא חוששת שעלול להגביל אותה באיזשהי צורה בהיכרות עתידית וחוששת להיות "כבולה" למרות שמשוכנעת שלא מעוניינת.
פרסתי לה פריסה בין אישית לשאלה: האם נכון לי להמשיך ביחסי היזיזות עם X?
צד השואל - 2 גביעים - הייתי אומרת מהיכרותי מהסיפור שהיא נהנית מחברתו ומהעובדה שהיא מחוזרת על ידיו.
הצד השני - אביר המטבעות - הוא רואה את הקשר כפרקטי ונוח עבורו.
מה עוזר - אס חרבות - הגישה ההגיונית והשכלתנית ליחסים ביניהם.
מה מפריע - הכוח - קצת קשה לפירוש, אולי לתת לו להתוות את הדרך? לא לנסות לשלוט יותר מדיי בעניינים?
פוטנציאל הקשר - אביר גביעים - נראה שדווקא צפויה לה הפתעה רגשית כלשהי בקשר איתו.

לסיכום לדעתי התשובה כאן היא שנכון לה להמשיך ביחסים, נראה שהתנהלות היחסים כפי שהיא כעת מתאימה לשניהם.

אשמח לשמוע מה אתם/ן אומרים/ות!

נננ21

New member
היי the cheriot יקרה

האם נכון לי להמשיך ביחסי היזיזות עם X?
צד השואל - 2 גביעים - נראה שהיא אכן זקוקה לזוגיות ולאהבה
הצד השני - אביר המטבעות - הבחור עדיין לא נמצא במקום של לתת לה את מה שהיא רוצה ולקדם את הקשר
מה עוזר - אס חרבות - עליה לצאת משם. לחתוך ולנתק את הקשר
מה מפריע - הכוח - המצב סוגר עליה, מנתק את היכולת שלה לקבל את מה שהיא באמת זקוקה לו
פוטנציאל הקשר - אביר גביעים - נראה שההפתעה הרגשית צפויה לה דוקא ממישהו אחר...משהו יכול לקרות

לא נראה לי שנכון לה להמשיך את היזיזות הזאת
היא אכן מונעת ממנה אפשרות להיפתח להיכרויות עתידיות, כפי שהיא חוששת

the cheriot

New member
נקודת מבט הפוכה לגמרי!

מעניין מאוד...

אמנם אני בטוחה שהיא אינה מעוניינת בזוגיות איתו, אז איך זה בעצם מתחבר?

the cheriot

New member
אה וגם!

למה את אומרת שאביר הגביעים מדבר על מישהו אחר, חיצוני?
הרי הפריסה נשאלה לגביה ולגבי הגבר שהיא איתו עכשיו.

נננ21

New member
כי ככה זה נראה לי

זו התמונה שנותנים הקלפים

אם היא לא רוצה זוגיות איתו, אז הכל בסדר

רשף כשף

New member
הי chariot

הפירוש שלך לגבי 2 גביעים בכך שהיא מחוזרת על ידו, אינו מתיישב עם עמדת הבחור באביר המטבעות.
מה שיכול להוביל לכך שלמרות דבריה, ייתכן שבמקום כלשהו בתוכה היא בכל זאת מצפה למשהו רומנטי מצידו, אחרת לא היה מופיע קלף זה בעמדה שלה.
הרבית לכתוב על השכנוע בזה שאינה מעוניינת בו מהבחינה הזוגית, וככל שמרבים לשכנע, זה מתחיל להישמע כמו שכנוע עצמי (אותך או את עצמה).

בכל מקרה, נראה שהמצב אכן כובל אותה אליו (הכוח) וההמלצה היא לשחרר (אס חרבות).

לגבי אביר הגביעים, ייתכן שהיא צריכה להביע את עצמה מהבחינה הרגשית, איתו או בלעדיו, אבל כתושבה לשאלה- כן, זה כובל אותה אליו מהבחינה הרגשית.

דרך אגב, זו לא אותה החברה מהפריסה בעמוד זה למטה (14.5)במקרה?

the cheriot

New member
כן זו אכן אותה חברה

מבחינתה היא עדיין כבולה לאקס עליו נעשתה הפריסה הקודמת, ולכן לפי מה שהיא טוענת היא לא רואה שום אפשרות עם הבחור הנוכחי.

אבל לכי תדעי אותי באמת היא מנסה לשכנע את עצמה בדברים שלה אליי...

אגב למה שאלת אם זו אותה אחת?
אני ניסיתי למצוא משהו שמדבר על הכבילות שלה לאקס בפריסה הזו אבל לא מצאתי.

רשף כשף

New member
בגלל אביר הגביעים

נראה ששוב היא מתחמקת מבהירות רגשית בחייה.
ייתכן שזה בהקשר לאקס, ייתכן שזה בהקשר לבחור הקיים, בכל מקרה נראה שיש כבילות רגשית לא פתורה שמונעת ממנה מלהתקדם בזוגיות.

למעלה