the cheriot
New member
פריסה בין אישית
שבת שלום לכולם!
מצרפת כאן פריסה מעניינת.
הרקע: חברתי לה אני תמיד פורסת התחילה יחסי "יזיזות" עם ידיד. מדובר במישהו אותו היא מכירה כבר כ6 שנים, לפני כ-3 שנים ניסו להיות בזוגיות אבל היא הרגישה שלא מתאימים. הקשר ביניהם קצת התנתק וכעת כשחודש הם מבלים יחד ביחסים לא מחייבים. היא אינה מעוניינת במחוייבות מצידו אך רוצה לדעת אם כדאי להמשיך את היחסים הלא מחייבים. היא חוששת שעלול להגביל אותה באיזשהי צורה בהיכרות עתידית וחוששת להיות "כבולה" למרות שמשוכנעת שלא מעוניינת.
פרסתי לה פריסה בין אישית לשאלה: האם נכון לי להמשיך ביחסי היזיזות עם X?
צד השואל - 2 גביעים - הייתי אומרת מהיכרותי מהסיפור שהיא נהנית מחברתו ומהעובדה שהיא מחוזרת על ידיו.
הצד השני - אביר המטבעות - הוא רואה את הקשר כפרקטי ונוח עבורו.
מה עוזר - אס חרבות - הגישה ההגיונית והשכלתנית ליחסים ביניהם.
מה מפריע - הכוח - קצת קשה לפירוש, אולי לתת לו להתוות את הדרך? לא לנסות לשלוט יותר מדיי בעניינים?
פוטנציאל הקשר - אביר גביעים - נראה שדווקא צפויה לה הפתעה רגשית כלשהי בקשר איתו.
לסיכום לדעתי התשובה כאן היא שנכון לה להמשיך ביחסים, נראה שהתנהלות היחסים כפי שהיא כעת מתאימה לשניהם.
אשמח לשמוע מה אתם/ן אומרים/ות!
שבת שלום לכולם!
מצרפת כאן פריסה מעניינת.
הרקע: חברתי לה אני תמיד פורסת התחילה יחסי "יזיזות" עם ידיד. מדובר במישהו אותו היא מכירה כבר כ6 שנים, לפני כ-3 שנים ניסו להיות בזוגיות אבל היא הרגישה שלא מתאימים. הקשר ביניהם קצת התנתק וכעת כשחודש הם מבלים יחד ביחסים לא מחייבים. היא אינה מעוניינת במחוייבות מצידו אך רוצה לדעת אם כדאי להמשיך את היחסים הלא מחייבים. היא חוששת שעלול להגביל אותה באיזשהי צורה בהיכרות עתידית וחוששת להיות "כבולה" למרות שמשוכנעת שלא מעוניינת.
פרסתי לה פריסה בין אישית לשאלה: האם נכון לי להמשיך ביחסי היזיזות עם X?
צד השואל - 2 גביעים - הייתי אומרת מהיכרותי מהסיפור שהיא נהנית מחברתו ומהעובדה שהיא מחוזרת על ידיו.
הצד השני - אביר המטבעות - הוא רואה את הקשר כפרקטי ונוח עבורו.
מה עוזר - אס חרבות - הגישה ההגיונית והשכלתנית ליחסים ביניהם.
מה מפריע - הכוח - קצת קשה לפירוש, אולי לתת לו להתוות את הדרך? לא לנסות לשלוט יותר מדיי בעניינים?
פוטנציאל הקשר - אביר גביעים - נראה שדווקא צפויה לה הפתעה רגשית כלשהי בקשר איתו.
לסיכום לדעתי התשובה כאן היא שנכון לה להמשיך ביחסים, נראה שהתנהלות היחסים כפי שהיא כעת מתאימה לשניהם.
אשמח לשמוע מה אתם/ן אומרים/ות!