פרימיטיביות???

mc901

New member
פרימיטיביות???

שלום לכולם. לאחרונה התעניינתי בלעבור בדיקת איידס וחיפשתי היכן ניתן לעשות את הבדיקה בירושלים וסביבתה. מה שגיליתי הפתיע אותי מאוד ואני מאוד מקוה שאני טועה, ואם מישהו יודע יותר טוב שיפרט: בירושלים יש מקום אחד בלבד בו ניתן לבצע בדיקת איידס, במרכז העיר ברחוב שטראוס 24. הוא פתוח לצורך בדיקות גלויות פעמיים בשבוע למשך 4 שעות כל פעם, ולבדיקות אנונימיות עוד פעם אחת בימי שישי. בירושלים (העיר הגדולה בארץ) ניתן לבצע בדיקת איידס רק על חשבון יום/חצי יום עבודה, תוך כדי נסיעה למרכז העיר בזמנים מאוד קצרים. זה נראה לי קצת מגוכך, בתל אביב לדוגמה יש יותר מ-3 מקומות בדיקה, בכל ימות השבוע ובשעות גמישות הרבה יותר. חברים יקרים, אם מה שאני ביררתי נכון, אז אין זה פלא שמצב המודעות בארץ (וכנראה במיוחד באזור ירושלים) הוא עגום כל כך. כמו כן העובדה המצערת הזו מנעה ממני כבר 3 שבועות ללכת להידבק, אז נכון שנזהרים והכל, אבל מי יודע כמה כמוני יש, שהם סה"כ "בסדר" רוצים להיבדק, אבל בגלל ניהול לוקה בטמטום של מי שמנהל את מרכזי הבדיקות, ובגלל מנטליות "יהיה בסדר" אחד מהם יכול להיפגע, וזה הרבה יותר מידי. בבקשה תספרו לי שטעיתי ויש יותר מרכזים, או שהם פתוחים כל היום או משהו כזה כך שאני אצא מפגר ואפסיק לחשוב על הביזיון הזה. יום טוב!

Jony Jerusalem

New member
הרשו לי להגיב פה על הכתוב

בירושלים יש מרכז לבדיקת איידס שפועל בעיקר בשעות אחרי הצהריים אין שום הצדקה בעיר ירושלים לעוד מרכז לבדיקת איידס וגם מרכז זה לא פועל באופן כה אינטנסיבי. המקום שנקבע הוא מקום אנונימי יחסית על מנת שאנשים יגיעו לשם בדיסקרטיות. הצורך של בדיקות איידס בירושלים נותן מענה מקסימאלי של בדיקות וכך שכל הכתוב פה הוא עורבה פראח. יש מספיק זמן לעשות בדיקות, אם אתה רוצה לעשות בדיקות אתה יכול ללכת לעשות בדיקות ביום שישי גם ואם לא זה פתוח בשעות ערב והמרכז פתוח כך שייענה לאנשים אחרי שעות עבודה או למודים. לדעתי אתה משמיץ ואני חושב שזה לא הוגן. לדעתי זה אחד ממרכזי הבדיקה הטובים בארץ אם לא הטוב ביותר. ג'וני

mc901

New member
אז ככה

דבר ראשון, אמרתי שאני לא בטוח לגבי המידע, אז לא צריך להרוד אותי על זה. דבר שני לא אמרתי שהמרכז לא מקצועי ולא טוב רק התלוננתי על שעות הפתיחה המוגבלות שלו. עם כל הכבוד, כאשר אני משווה לתל אביב יש הבדל של עשרות שעות שבועיות בהם המרכז פתוח ולעניות דעתי בירושלים צריך לעבוד מרכז כזה חשוב יותר שעות, זה הכל. בכל מקרה תודה רבה על התגובה ושמחתי לשמוע שניתן גם לעשות בדיקה בקופת החולים, למרות שזה נשמע קצת יותר מסורבל. כרגע זה מה יש וכמו שאמרת, אני אמצא זמן להיבדק. שוב תודה, וסליחה עם פגעתי במישהו. יום טוב!

דניאל468

New member
נכון מאד. ואז גם אפשר באותה

הזדמנות לקחת דם בשביל בדיקות דם סטנדרטיות, וכן לבדוק מחלות אחרות המועברות בסקס (הכל ללא תשלום). החיסרון הוא שהתשובה מתקבלת רק אחרי 10 ימים או יותר. קופות החולים בדרך כלל מבצעות בדיקות דם עד השעה תשע או עשר בבוקר. יש לבוא מצוייד בהפנייה מרופא.

למעלה