פרילנס לחו"ל

קוקוססס

New member
פרילנס לחו"ל

שלום, רציתי לדעת איך עובד כל עניין הכספים במידה ואני עובד פרילנס לחו"ל. ז"א איך העברת הכסף מתבצעת? האם אני צריך לשלם על זה מס? אני צריך להוציא חשבונית או שמספיק מסמך רשום בכתב יד? (אני עצמאי ואין לי חברה). תודה מראש

afikiminfo

New member
פרילנס לחו"ל

שלום לקוקוס העברת הכסף, רצוי בהעברה בנקאית לחשבונך. חשבונית - ודאי שצריך להוציא. אין צורך להוסיף מע"מ היות והלקוח נמצא בחו"ל ואין איך לחייב אותו במע"מ אבל את הנתח של מס הכנסה וביטוח לאומי צריך לשלם. לגבי חשבונית ידנית או ממוחשבת, רצוי ממוחשבת באנגלית. שיהיה בהצלחה אלי ששון

קוקוססס

New member
תודה אלי

תודה אלי על התגובה המהירה. אשמח אם תוכל קצת יותר להבהיר את כל עניין המיסים שאני צריך לשלם. אמרו לי שאני יכול להוציא חשבונית פיקטיבית, שבחו"ל לא כל כך מעניין אותם של מי החשבונית. אז רציתי לדעת אם זה נכון או שמא אני צריך לפנות לרואה חשבון על מנת לעשות תיאום מס? תודה, רמי

afikiminfo

New member
עצות אחיתופל

רמי שלום הייתי מציע לך שלא לשמוע לעצות האלה היות וישנם חוקים במדינה לגבי קבלת ותשלום כספים ואינני חושב שהעלמת הכנסות הינה בראש מעייניך. כפי שכתבתי בתגובה הקודמת, עליך להפריש כספים למס הכנסה ולביטוח לאומי. הייתי מציע לך להיוועץ עם יועץ המס שלך לגבי הנושא. לגבי תיאום מס, אינני מבין למה הכוונה היות והכנסה זו היא חלק מההכנסות שלך כעצמאי. שיהיה בהצלחה שוב אלי ששון

למעלה