פריכיות אורז

פריכיות אורז

אתמול קניתי במגה פריכיות אורז עם זעתר ושמן זית ממותג הבית שלהם (מגה) ומה לומר... נפלא ! מדובר בפריכיות דקיקות מאוד ופריכות מאוד שבאות בשני טעמים בקביקיו (לא ניסיתי) וזעתר עם שמן זית. לפי טעמי הזעתר טעים. אכלתי את זה עם קצת גבינה לבנה והתענגתי על חצי חבילה בלי כל ייסורי מצפון. מומלץ. למה אין תמונה? כי לא מצאתי בנט (כנראה חדש) והלכו לי הסוללות במצלמה, אז...

נשמע טעים לאללה

אני באופן אישי מאוד אוהבת את פריכיות התירס הדקיקות (טעם של פופקורן בפה
)

האמת היא שגם אני

לפני כשנתיים חטפתי אטרף על פריכיות אורז ולא אכלתי כלום מלבדן במשך כמה חודשים. מה קרה בסוף? ירדתי המון במשקל אבל הרופאים צרחו עלי שאני חייבת לגוון בעוד מאכלים ואבות מזון, אז מאז אני אוכלת אותם כחטיף...

טעם בקביקיו נשמע נהדר

יש גם בפחית? פחקיקיו?..
שבת שלום כפרעעעעע אם אוכלים הרבה פריכיות (בעיקר בטעם בקביקיו) ההפרחות אחורי זה באות עם ענן אבק?...

אממאאאא..... רק הסבירי מאיפה את מוציאה את כל

ההברקות האלו ? מחוננת בע"מ את בחיי ! ואיפה המייל שלי, יא חתיכת תולעת? אני עוד מחכה. עשית לי חשק בפון וגורנישט מיט גורנישט..... אני רוצה אותו, את המייל הזה...

פרכיות אורז מתוקות

יש בכל סופר מתוקות או בטעם ברבוקיו הן מגיעות בשקית שקופה שכתוב בסינית או יפנית וכל 2 באריזה זה כמו עוגיות והילד שלי ממש אוהב אותם ! זה קינוח לבית הספר שלו גם בריא יותר

../images/Emo5.gif

לא יכולה אפילו להריח פרכיות אורז. ריח של אנטיביוטיקה יש לזה. מצטערת אבל לא מבינה למה אנשים אוכלים את הדבר המעובד הזה.

למעלה