פריימריז בליכוד.

אהוד א1

New member
פריימריז בליכוד.

הבחירות הפנימיות בליכוד יתקיימו ביום ראשון ה-25/11.
היכן מצביעים?
כל אחד במחוז אליו הוא שייך. (רשימת מחוזות מצורפת למטה).
איך מצביעים? ההצבעה מתבצעת על גבי מחשב כשכל בוחר צריך לסמן 12 מועמדים מהרשימה הארצית ומועמד אחד מהרשימה המחוזית. (רשימת המתמודדים+חלוקה לארצי/מחוזי מצורפת למטה).
יש לזכור שמי שאין לו ותק התפקדות של שנה וחצי לא יכול להצביע בפריימריז.

למי מצביעים? שאלה טובה.
בהנחה שרובכם לא באמת אנשי הליכוד והתפקדתם תוך כדי מחאת הביטוח שלנו - יש , לדעתי, שתי אפשרויות:
אפשרות ראשונה - הצביעו עבור האנשים שלדעתכם הם ההגונים, החכמים והמתאימים ביותר לניהול המדינה. בצורה זו תעזרו להפוך את רשימת הליכוד לכנסת לטובה יותר.
אפשרות שניה - הצביעו עבור האנשים הכי הזויים ברשימה מתוך כוונה להפוך את רשימת הליכוד לכל כך הזויה שביום הבחירות לכנסת אף אחד לא יצביע עבורה.

אולי בהמשך אפתח כאן שרשור אישי לגבי חברי כנסת - מה עשו, מה לא עשו ולמה לעזאזל אנחנו מממנים אותם. לא מבטיח, אתם מוזמנים לעשות זאת בעצמכם.
והכי חשוב - ביום הבחירות לכנסת - לזכור לא להצביע ליכוד.

פרארי - נראה לי שזה בר רפאלי.
 
שתי האפשרויות שלך שגויות

האפשרות השניה אמנם ישימה, אבל חסרת משמעות. בד"כ מי שמצביע ליכוד עושה את זה "כי הוא ליכודניק וזהו". זה לא רלוונטי מי ברשימה. זה לא משנה שהמדיניות החברתית והכלכלית של הליכוד דופקת אותו. אין לו מושג מה הקו האידאולוגי של הליכוד, חוץ מזה שהם נגד אשכנזים (ואל תבלבל אותו עם המוצא של מנהיגי הליכוד...). זה אתה מדבר על רשימה הזויה שתרתיע את הבוחרים? הצחקת אותם.

ולגבי האפשרות הראשונה - לא ישים. האדם שאתה מדבר עליו סולק מהליכוד לפני הרבה הרבה שנים, ברגע שקלטו אותו.
 
לא

אני משוכנע שזה מהלך חסר תועלת, ולא רוצה לתרום מכספי לגוף שאני מתנגד לו.

אבל אני מעריך את הכוונה ואת עצם הנכונות לקום ולעשות מעשה.
 
למעלה