הפינה הזו מקסימה
פ פיית מרציפן New member 22/4/06 #56 סודה איזו גינה מדהימה יש לך הכי אני אוהבת את שטח הבר שלך עם התורמוסים והפרגים. ניסית לזרוע שם ציפורנית ? זה יהיה שילוב מדהים עם הפרגים
סודה איזו גינה מדהימה יש לך הכי אני אוהבת את שטח הבר שלך עם התורמוסים והפרגים. ניסית לזרוע שם ציפורנית ? זה יהיה שילוב מדהים עם הפרגים
פ פיית מרציפן New member 22/4/06 #57 כשאני חושבת על זה גם חרצית עטורה יכולה להיות תוספת נהדרת. לא יודעת איך יוצרים איזון בין כולם . זה משהו שצריך לחשוב עליו
כשאני חושבת על זה גם חרצית עטורה יכולה להיות תוספת נהדרת. לא יודעת איך יוצרים איזון בין כולם . זה משהו שצריך לחשוב עליו
S shlumbergera New member 22/4/06 #60 על חרצית עטורה הייתי מוותרת היא תבלע הכל אבל, הציפורנית תוסיף קסם וגם פשתנית.
ע עדנה מ New member 22/4/06 #58 ../images/Emo99.gifכל כך יפה אצלך - תמיד: חורף, קיץ - איזו עונה שלא תהיה - תמיד מלא אצלך פריחה וצבעים - והכל כל כך שלו ורגוע - [כך זה נראה, בכל אופן, מרחוק... ] נהדר מה סוד הקסם - האם ה- touch שלך, או שזה בהשפעת הסביבה והאיזור שלך
../images/Emo99.gifכל כך יפה אצלך - תמיד: חורף, קיץ - איזו עונה שלא תהיה - תמיד מלא אצלך פריחה וצבעים - והכל כל כך שלו ורגוע - [כך זה נראה, בכל אופן, מרחוק... ] נהדר מה סוד הקסם - האם ה- touch שלך, או שזה בהשפעת הסביבה והאיזור שלך
א אדנהר New member 23/4/06 #68 ../images/Emo48.gif עזוב אותך מהפרחים, תראה איזה קיר. משהו ישן או שנבנה לאחרונה ?
פ פיית מרציפן New member 23/4/06 #69 אדנהר הבלמקנדה נבטה לקח לךה חודש וחצי אבל הסבלנות השתלה . 100 אחוזי נביטה. בהזדמנות זו שוב תודה על הזרעים.
אדנהר הבלמקנדה נבטה לקח לךה חודש וחצי אבל הסבלנות השתלה . 100 אחוזי נביטה. בהזדמנות זו שוב תודה על הזרעים.