ג'ורג' חורש- תפסיק ומיד !!!
אני לא מתלונן על שום יחס אלי ותפסיק להמציא המצאות. אתה כנראה לא יכול בלי התנהגות שלילית. להערות הארסיות הקודמות שלך לא עניתי כדי לשמור על התנהלות הפורום לפני שנכנסת, אבל אתה לא יכול בלי להטיל ארס, ואתה רק מפריע לפורום זה. לא יכול להיות שבכל פעם שאני כותב על עובדות אתה מייחס להן משהו אחר. אולי אתה לא משתמש במילים מתלהמות כדבריך, אבל אתה בהחלט מתלהם היחידי כאן. אם לא מוצא חן בעיניך שהפורום הזה מתנהל באופן חברי ורגוע ובמטרה לעזרה הדדית, תסיק מסקנות. כל מה שאני כותב הוא עובדות ולא משהו אחר, ואם אני נוסע באתר בארי ולוקח לי את הקטע של מעבר אתר נחביר לעבור משך ש-ע-ה , בגלל מכוניות לא מעטות שסרבו לזוז כשהן חוסמות את הדרך ובעלי כלי הרכב נתמכים ע"י חברים ובני משפחות ובסך הכל מדובר בעשרות אנשים שאפילו צעקו מה פתאום באנו באוטובוס וכי אנחנו מפריעים פה. אז, כן , אלו אינדיאנים. ולמזלם של אוטובוסים אחרים שהם באו אחרי כשהדרך היתה פתוחה. כן, היו מאות רבות של אנשים שטיילו ונהנו, אבל כך צריך להיות , מי שמכעיס הם אלו השליליים, ומענין שאף אחד כאן לא העיר כי לכולם היה ברור על מה אני מדבר, רק אתה מחפש סיבה לריב. אז תפסיק עם זה ואל תזרה רעל כאן כי לא יעזור לך, לפורום הזה אין מטרה לריב ולהעליב אחד את השני, אלא לעזור אחד לשני, קפיש?