פריחה בבארי

shapira meir

New member
פריחה בבארי

צומת סעד מרבד כלניות, איזור בארי פורח כולו (עם מליון אינדיאנים על 4 גלגלים שלא מתחשבים באף אחד וחוסמים דרכים). איזור בית הקברות לחללי המלחמות (זמני) במחציתו שתלו עצים.

shindav

New member
Attitude

(עם מליון אינדיאנים על 4 גלגלים שלא מתחשבים באף אחד וחוסמים דרכים) מר שפירא, אתה מתלונן כל העת על היחס אליך, על שמכפישים אותך השכם וערב שלא מתיחסים אליך על פי ערכך. אני אנני גימלאי וצעיר ממך בשנים רבות, ולכן אני כותב את מה שאני כותב בזהירות מתבקשת. תפסיק בבקשה להשמיץ את כל העולם ואישתו. תחילה את חבריך מורי הדרך בשפות זרות ועכשיו את האינדינים שלכאורה מהם אתה אמור להתפרנס. הפעילות האחרת שלך מבורכת, כל מורה דרך צריך שיהיה לו נושא שבו הוא עוסק ואותו הוא חולק עם אחרים, אני מניח שבדיוק לשם זה פתח משה את הפורום הזה. אבל האמן לי אתה מקלקל לעצמך בכל הערה נבזית שאתה כותב בצורה שאתה כותב גם אם דבריך ברובם ראויים להשמע. אני לא מכיר אותך אני לא יודע מה הם השגיך או פעילותך בידיעת הארץ, אבל חבל פשוט חבל על כל ההשלחיות שלך בכולם. על פי בקשתו המפורשת של צשה פרנק אני משתדל להשתמש במילים רגועות ולא מתלהמות, אבל אני מבקש לפחות בשמי בבקשה ממך הפסק. תמשיך עם המחקרים שלך שהם מאד !!! מענינים. רכבת העמק, או צילומים יפים שאתה שולח מידי פעם אבל אל תגזים בהשמצות. בכבוד רב ג'ורג' חורש

shapira meir

New member
ג'ורג' חורש- תפסיק ומיד !!!

אני לא מתלונן על שום יחס אלי ותפסיק להמציא המצאות. אתה כנראה לא יכול בלי התנהגות שלילית. להערות הארסיות הקודמות שלך לא עניתי כדי לשמור על התנהלות הפורום לפני שנכנסת, אבל אתה לא יכול בלי להטיל ארס, ואתה רק מפריע לפורום זה. לא יכול להיות שבכל פעם שאני כותב על עובדות אתה מייחס להן משהו אחר. אולי אתה לא משתמש במילים מתלהמות כדבריך, אבל אתה בהחלט מתלהם היחידי כאן. אם לא מוצא חן בעיניך שהפורום הזה מתנהל באופן חברי ורגוע ובמטרה לעזרה הדדית, תסיק מסקנות. כל מה שאני כותב הוא עובדות ולא משהו אחר, ואם אני נוסע באתר בארי ולוקח לי את הקטע של מעבר אתר נחביר לעבור משך ש-ע-ה , בגלל מכוניות לא מעטות שסרבו לזוז כשהן חוסמות את הדרך ובעלי כלי הרכב נתמכים ע"י חברים ובני משפחות ובסך הכל מדובר בעשרות אנשים שאפילו צעקו מה פתאום באנו באוטובוס וכי אנחנו מפריעים פה. אז, כן , אלו אינדיאנים. ולמזלם של אוטובוסים אחרים שהם באו אחרי כשהדרך היתה פתוחה. כן, היו מאות רבות של אנשים שטיילו ונהנו, אבל כך צריך להיות , מי שמכעיס הם אלו השליליים, ומענין שאף אחד כאן לא העיר כי לכולם היה ברור על מה אני מדבר, רק אתה מחפש סיבה לריב. אז תפסיק עם זה ואל תזרה רעל כאן כי לא יעזור לך, לפורום הזה אין מטרה לריב ולהעליב אחד את השני, אלא לעזור אחד לשני, קפיש?

pinzo01

New member
מה קרה גורג'? אין עם מי לריב

בפורום של מטירני ???? הייתי שם באותו יום וראתי מה קרה שם עם" עמך ישראל" התנהגות של חולגאנים זו מילה עדינה לתגובת המכוניות הפרטיות שהיו שם וכל מילה של שפירא אמת היא ! לא מוצא חן בעינך המלל בפורום הזה , לך וחפש את מקומך בפורום המקביל ושם תוכל להשתמש גם במילים לא עדינות!!!!

למה, בשביל מה???

תביט ג'ורג', אני לא הייתי שם ולא ראיתי את מה שראו מאיר וידידי PINZO, אך מתוך הכרותי את השטח והנוגעים בדבר, הבנתי בדיוק למה התכוון מאיר בתיאורו. אני בטוח שגם אתה כמורה דרך שמכיר את השטח, הבנת בדיוק כמוני וכמו טובים ורבים אחרים שלא הגיבו כמוך, למה התכוון "המשורר". לכן, כמו שאמרו לך קודמי, אל תחפש מריבות, גם אם משעמם לך.......

גם אני בקרתי בשבת בבתרונות בארי

רובו של הקהל הגיע לראות את פריחת הכלניות, מיעוטם ביקרו באנדרטת האנ"זק במכרות ומפעל הגופרית. הבלגן היה על הכביש שלפני נחא'ביר , מצידו הימני של הכביש, בקצה החורשה הקים הקיבוץ "קיוסק". "הקיוסק" גרם להתאספות של קהל רב בסביבתו. מאחר ואין במקום חניה, כולם חנו על שולי הכביש משני הצדדים, נכון שלמקום הגיעו שני אוטובוסים שהמעבר שלהם הופרע . היום יש כלניות, עוד חודש לא יהיו כלניות. באו לבקר עוד חודשיים ואז לא תיהייה בעיית מעבר. טיילו כל עוד אפשר ותפסיקו להתווכח על שטויות. חיים ביידא

למעלה