פריחה אלרגית...

טאוֹ

New member
העמדה שלך ברורה, גם עמדתו של מאיר ברורה

אני מקווה שגם העמדה של אור ושלי כמנהלי הפורום ברורה. המשך יום נעים לכולנו.

freearth10

New member
העור והריאות

קשורים זה לזה - שניהם איברים שנושמים וכשנמאס לגוף, להביע זאת דרך הנשימה הוא החליט לעבור אל העור, אולי מכאן יבוא לו המזור. אני לא מכירה את הסיפור, אבל את עשית את הקישור, אז יכול להיות שבגן יש מישהו שנכנס לו מתחת לעור, שלא נותן לו לנשום, שמונע את העצמאות שלו? איך היתה הפרידה מאמא/מהבית? הוא אוהב ללכת לגן? איך היתה הלידה שלו? לרפואה ההוליסטית יש מגוון של טיפולים שיכולים להתאים. תראי לאיזה תחום הילד ואת יכולים להתחבר וחפשי מטפל/ת באיזור מגורייך.
מאיה

עוד על הקשר בין נשימה לעור

אכן יש קשר בין מערכת הנשימה למערכת העור. כאשר "מדכאים" פריחה על העור היא עוברת להתבטא במערכת הנשימה. ילד עם מערכת חיסון יותר חזקה ימשיך לבטא במערכת העורית וילדך שמחלותיו כבר מדוכאות תקופה ארוכה יעבור מיד למערכת הנשימה. ככל שיימשך הדיכוי ילדך יבטא מחלות במערכות יותר עמוקות. כתבתי על זה במאמר - הטיפול ההומאופתי במחלות עור. את מוזמנת לקרוא על מנת לעשות את הקישורים בעצמך. כדאי מאד לעבור לסוג אחר של ריפוי וטיפול (הומאופתיה זה תחום מצוין לילדים). כל טוב עירית

freearth10

New member
הערה קטנה

זה לא חייב להתחיל בעור, זה יכול להתחיל גם בנשימה (כמו במקרה הזה), זה יכול גם להתבטא ברגש - בבכי, או ביובש פיזי ומעשי...
מאיה

harduf9

New member
ראשית

כדאי לגשת לרופא אחר ועדיף מומחה בתחום העור. שנית כדאי לגשת למטפל שיראה את הילד וימליץ על טיפול. שלישית יתכן שהוא נחשף בגן למשהו שגורם לתופעה. רביעית העובדה שהוא חולה כל שבועיים היא מצויינת כי כך מערכת החיסון לומדת דרך המלחמה שנראית כמחלה. חמישית קיים מצב שהרופאים קוראים לו אלרגיה בעוד הנטורופתים קוראים לו אי סבילות. כלומר הגוף לא מגיב מייד שזו תגובה אלרגית אלא ספג את החומר מספר שנים וכשהיגעו מים עד נפש הגוף מסמן ש"די עד כאן". "מזונות" שבד"כ גורמים לבעיות הם חלב ומוצריו, חטיפים בעיקר במבה, ממתקים, צבעי מאכל, חומרים משפרי טעם, וכו'. יתכן שהורדת מזונות אילו תביא לשיפור והעלמת הסימפטומים. אגב עוד סיבה לגשת למטפל, הרבה פעמים מטפלים מחפשים ומוצאים את הסיבה וכשמנטרלים את גורם הבעיה, הבעיה נפתרת. פניסטיל וסטרואידים אומנם יגרמו לתמונה של בריא בעוד כל עוד הגורם אינו מסולק הגוף בעצם ממשיך להיות חולה לסבול. אני נתקל יום יום בהורים שחושבים שהם מזינים את ילדיהם במזון בריא כאשר במקרה הטוב הם ממלאים אותם בחומרים שאינם תורמים כלוםרה הרע מרעילים את ילדיהם. ששית קיימת אפשרות כמו שמאיה ועירית כתבו שהגורם הוא נפשי, כגון חדירה לגבולות שהילד אינו מעוניין שיחדרו, אהבה חונקת, מסגרת חונקת וכו'. בריאות שלמה גיא הרדוף

נועיק

New member
סטרואידים מצילים חיים

כן, לא להאמין, לפעמים צריך אותם, ולפעמים בלי המנה הנכונה המצב יחמיר עוד יותר. תני לו להתאושש מהגל הנוכחי, שמרי על כל התרופות שנותן לך הרופא, מצאי מטפל/ת בכל כיוון אלטרנטיבי שהוא והתחילי את המסע לגילוי הבריאות שמתחבאת אצלו אי שם מתחת לפריחה ולנשימה הקצרה. יש לרפואה המשלימה הרבה פתרונות, אבל בטח לא על גבי הפורום,ובטח לא בשליפה מהמותן. מה שאת מספרת הוא סיפור שכיח למדי של המתנה עם תופעות עד קצה גבולות הסיבולת, ואז חיפוש דרכים אחרות. עד היום הרופא ה"רגיל" עזר לך, אל תפסלי אותו כי לא הצליח. באותה מידה יהיו גם כשלונות בטיפולים אלטרנטיביים אחרים, אבל אין ספק שיהיו הצלחות, את צריכה סבלנות והתמדה, למצוא את החיבור הנכון של כל סוגי הרפואה הנדרשים בזמן מסויים (כן, גם רפואה רגילה ואפילו גם סטרואידים) ובעיקר רצון ושיתוף פעולה מהבן כדי לחצות את השלב האדום המקוצר הזה בחיים. אגב, קשה לי להאמין שהוא רגיש ללבנדר, אבל את תמיד יכולה לשים לו טיפה קטנה על העור ולבדוק אם יש תגובה, ואין לי ספק שאין צורך לחזק את המערכת החיסונית, היא חזקה יותר מדי ממילא (אלרגיה = תגובת יתר של המערכת החיסונית). הרבה בריאות

אדומה2

New member
בריאות שלמה

היי, מכירה את ההתלבטויות האלה לגבי תרופות מנקודת מבט אימהית, אומנם אני גם באה מהכיוון של הרפואה הסינית, אבל כשמדובר בילד שלך משהו ביכולת האבחנתית האובייקטיבית מתפוגג/מטושטש/לא ברור מה קורה....
נועיק (אני מקווה שאני כותבת נכון) כתבה ונכון, לפעמים זה חשוב לתת סטרואידים, כמו שאנטיביוטיקה זה לא תמיד רע. טוב שנתת והיי שלמה עם זה, וגם בעתיד לפעמים תצטרכי לתת לו וזה בסדר. החשוב הוא לא להתחיל לבסס את הטיפול בילד על התרופות האלה. האם האינהלציות עוזרות לו? ובאיזה חומר אתם משתמשים באינהלציות? גם לי קשה להאמין לגבי אלרגיה ללבנדר, זה נחשב לאחד השמנים הבטוחים ביותר לשימוש באופן כללי ובתינוקות- גם במריחה ישירה (בניגוד לשמנים אחרים שחייבים שמן בסיס כלשהו), ובטח שבמבער. אם אנחנו לא ליד הילד קשה לדעת ממה הפריחה- יכול להיות שמצא משהו בגינה והכניס לפה, יכול להיות שנשנש איזה טוש או צבע או משהו דומה.... יכול להיות שנגע באיזה שהוא עלה שעשה את הפריחה. לגבי הברונכיט- ובכלל לגבי בריאות הילד- אני אגיד לך מה אני עושה עם שלי: אני משלבת בין הרפואה הסינית והמערבית. יש הרבה מקומות שהרפואה הסינית עוזרת יותר מהרפואה המערבית ויש גם ההפך. הדבר החשוב הוא שלום הילד. השילוב בין שתי הרפואות הוא שילוב מצוין ויש לעשות אותו בשיקול דעת ולבחון אותו כל פעם מחדש- לפחות כך אני נוהגת- גם עם עצמי אגב. אני ממליצה על טיפול באמצעות הרפואה הסינית, בעיקר לבעיות של שיעול וברונכיט- יש לרפואה הסינית מה להציע. בנתיים- תימנעי מבנך עד כמה שניתן מוצרים היוצרים ליחה בגוף- מוצרי חלב, במבה, דברים עם סוכר לבן, קמח לבן. אני יודעת, זה קשה למנוע לגמרי, לכן אני חוזרת ומדגישה- עד כמה שניתן. אם תרצי המלצות על מטפלים- אשמח לעזור במסרים. נשימה נעימה לקטן ולהורים.

טיפול באלרגיות

אני ממליצה לך כמטפלת וכמטופלת לנסות טיפולי אייפק אני מטפלת בהילינג ובאייפק והתחלתי כמטופלת עם אלרגיות נוראיות שעברו לחלוטין. אשמח אם תגידי לי מהו איזור מגורייך ואוכל להמליץ לך על מטפל טוב. [email protected] 0547607629

למעלה