פריז

fedex1

New member
פריז

אהלן חברים, אשמח לקבל אינפו' לגבי מה אפשר לעשות בעיר הזו (כמובן חוץ מלשבת על האייפל ) איפה אני יכול למצוא מקומות שווים, כמובן גברים ערלים למהדרין, סאונות מומלצות, פאבים, קארפה וכולה אנא עיזרו לפדקס הקטן למצוא קצת ג'וי והפינס בעיר האורות תודה ושבת שלום

ro99

New member
ערלים? כמובן? למי בדיוק?

אתה מחפש מקום שעושים סלקציה בכניסה או מה? אם אתה מחפש ערלים בלבד אז מה אתה עושה בחו"ל?...

fedex1

New member
אם היה לי... הייתי נותן לך

קישור למילון אבן שושן שיתן לך פירוש למילה ערל. בינתיים אתה מוזמן לשאול כאן בפורום

Nirvana0

New member
אחשלו

לרו לא נותנים קישור למילון אבן שושן, היא תלמד אותך מה זה, אפילו מתוך שינה!

timor5

New member
האם אדוני יסתפק בבילון?../images/Emo194.gif

ערל (ת'/ש"ע) שלא נימול, שלא הוסרה ערלתו, גוי, נוכרי, גר, כינוי גנאי לכופר; עץ פרי שלא נזמר

ro99

New member
עצי פרי שלא נזמרו

בכל מועדון שמחזיק מעצמו בפריז אפשר למצוא מלאן כאלו.
בקשר למובן השני, יש לי אחד כזה בבית, אז מכירה היטב... כתבתי את תגובתי בזמן הפוגה קצרה באמצע יום עבודה עמוס כשמאחרי שבוע מעייף עד מוות, כך שאיפשהו בין החלק הראשון למשפט האחרון התהפך המובן בראשי. אבל החלק הראשון עדיין עומד: יש בחו"ל מכל וכל, מכל העמים ומכל הדתות ומכל הצבעים - חלקם ערלים וחלקם לא. קשה לעכל לישראלים רבים שזה הרגע יצאו מהמציאות החדגונית הכפוייה בישראל, אבל זאת המציאות.

timor5

New member
עדיף שלא נזמרו../images/Emo203.gif

ככה הם נראים גדולים יותר וגם נוח יותר לשחק גם ככה השמועה גורסת שלבאגטים יש קטן

Nirvana0

New member
הוי גבירתי, הן לא אמרתי לך?

שאת היפה בנשים!
ואני חשבתי שערל זה קיצור לדו-שיח בין מנהלים לעובדים: המנהלים:
עובדים רעים למשחטה! העובדים: עכשיו, רבאק, לאאאאא (יש מונדיאל!:)

TrigATUSA

New member
למיטב ידיעתי

אין בפאריז קרפה דיאם, וגם לא כדומים לא, וטוב שכך אם הסצינה באירופה תתחיל להיראות כמו הסצינה בתל אביב, אני אשקול ברצינות לעבוד יבשת (שוב) אגב, אפשר להצהיר רשמית שהניק שלי מעכשיו מטעה באופן רשמי. נא לקרוא: TrigATUK

Nirvana0

New member
צודק!

מברוק על הניק החדש! ולאורח הנה לינק ששווה לחפש בו le gay paris , ואם תחזור אחורה בדפים תמצא שנתנו עוד קישורים. בהצלחה לשניכם.

Nirvana0

New member
דרך אגב פדקס

בקישור, שנתתי למעלה, יש את כל מה שאתה מחפש מלבד הקארפה :) Bon Voyage

fedex1

New member
אוקי

תודה רבה חברים יקרים! אגב היום הייתי בסקסי שופ ולקחתי משם את הספרטאקוס העדכני... וגם היה שם איזה בחור חמוד שאמר שאני הולך להינות שם כי כל הצרפתים פסיבים ומחפשים מי שיתקע אותם! בכל אופן תודה רבה לכוווווווווולם ומי שרוצה מוזמן לחגוג ולכבוש יחד איתי את הבסטיליה

Nirvana0

New member
אולי אני לא מעודכנת

"...מי שיתקע אותם!" זה סלנג חדש?
(אוי הפער התרבותי הזה הורג, אני מאבדת אתכם לפעמים. חברים שלי ישלמו כהוגן, שלא סיפרו לי על זה.)

timor5

New member
יקירתי../images/Emo66.gif

זה סלנג ששמור ל"שמנה וסלתה" של החברה לא קשה להבין מה הוא אומר,ומה הוא אומר על המשתמש בו :) אכן פער תרבותי

fedex1

New member
וטימור...

עליך רואים בול שאתה פסיבית בהכחשה/ ילד כאפות/ סתם מכוער (מחק את המיותר) באמת- איתך לא הייתי רוצה להיתקל ברחוב, רק ש90% מהמקרים, הומואים כמוך מזילים ריר כשהם רואים אותי רץ בטיילת אההההה ובנוסף לכל - אני שוורצע חיה. עכשיו הכל מסתדר לכם? נו שוין יופי

odedee

New member
שוורצע חיה או לא ../images/Emo43.gif

אל תתבטא כך שוב כלפי אף אחד מחברי הפורום.

timor5

New member
קטעים איתך ת'שאר../images/Emo163.gif

נו נו אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה בגינה עברתי לגור במקום ללא טיילת הייתי שם תמונה שתראה שאני ממש לא ילד כאפות מכוער... אך האח הגדול שומר, אז אי אפשר,תאלץ להריר על שרון סטון אגב ולפי א.שושן זה "להיתקל ב" לא "להיתקל עם"

fedex1

New member
נירוונה,

הייתכן כי היית בארץ, ותפסת חיילות בריטיות בשד' רוטשילד? אני מניח שכן. אויייי ביהייב מי! איך אני מדבר שזה כל כך לא מנומס!!! נו באמת, תשתחררי קצת, תאמיני לי שבפורמים של משפטים ושל דיני חוזים ושל בנקאות אני יודע לדבר כמו שצריך. פשוט לכל מקום ולכל פורום של אנשים (כמו בחיים) צריך להתאים את הטון והשפה. וזה לא אומר שחלילה אני מזלזל. להיפך- רק שאני מרגיש בנוח :)

למעלה