פריז - עכשיו

מיתר44

New member
פריז - עכשיו

בעיקבות פניה של שותף לפורום זה עשיתי שעורי בית ושיקול חיך וזה מה שיצא: שאטובריאן (9 ברשימת פלגרינו העולמית), ל׳אסטרנס (13), האטלייה של רובושון (14), פייר גנייר (16), ארפג׳ (19) אפשר להצליב מידע עם תגובותיהם של שפים לונדונים במסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן כאן http://www.bloomberg.com/news/2011-...name-their-favorite-restaurants-in-paris.html

salo22

New member
לא הבנתי, אתה שם כרגע ?

ואלו המסעדות שהחלטת לבקר ? אם כן החוויה בטח תהיה מדהימה, גם המטוס יסחוב קצת יותר טוב חזרה כי הארנק יהיה משמעותית קל יותר &quot

מיתר44

New member
זו רשימת חלומות

המומלצת על ידי, ולידה דעתם של גדולים ממני. עלות ארוחות הצהריים, העיסקיות בלשוננו, הרבה יותר נוח ואפשרי בחלק מהמסעדות. שאטובריאן גובה מחירי ביסטרו עבור תפריט פיקס. מה שחשוב - להזמין מקומות מראש! מיתר

salo22

New member
אוקיי

חלומות יפים מאוד.. אני חושב שחוץ משאטובריאן, האחרות לצהריים בנוחות מדגדגות 100 יורו.. אני עובד על רשימה, אבל בלי מכוכבות.. אם זה מעניין אותך, כנראה שאלו יהיה מבין Septime , Sola , Neva cuisine , Agape substance , Rino , Passage 53 .. כולן נפתחו בשנה או שתיים אחרונות על ידי מתמחי מכוכבות צעירים יחסית (חלק גם במקומות שציינת), Septime בטוח נכנסת לרשימה כי היא מוצאת חן ותהיה קרובה מאוד לדירה, והייתי מציע לך לבדוק פרטים.. אחרות עדיין בספק.. מחירים של שלב הביניים - 30-50 לצהריים ו 50-60 לתפריטי טעימות.. פחות או יותר..

לא רוצה להשוויץ

אבל היינו בכולן אכן בעיקר לצהריים שאז המחיר יותר נח לאחרונה שינינו את המתכונת ואנחנו מעדיפים ביסטרויים מעניינים בסוף השבוע הבא אנחנו בפריס עם זוג חברים ולכן חוזרים למקומות שאהבנו צהריים ב"גראנד וואפור" ערבים SEVERO SPRING ו"החבר ז'אן" אגב RINO מסעדה מצויינת אבל עדיף בערב בצהריים ביינוני

salo22

New member
איזה יופי

חוויות מדהימות לבטח. הייתי "רק" בלה סינק, החוויה תישאר לכל החיים למרות שהאוכל לא ממש זכור לפרטים
ספרינג כל הזמן ברשימות אבל התייקרה משמעותית בשנה האחרונה, לגבי severo נשמעת נהדר אך הקוט דב בף כמובן לא זול ובגלל שתהיה דירה ומטבח לא רע, אני זומם על כמה קצבים באיזור ולבשל, גם להתנסות וגם להוזלת עלויות

מיתר44

New member
אשמח פרטים על הדירה ובעיקר המטבח

שלה. בקרוב ארצה לממש חלום - לקנות בשוק הנייד ולבשל בדירה.

prizman

New member
הכי כיף באירופה

ניסיתי רק באטליה וצרפת, לשכור בית עם מטבח ולבשל לבד.

למעלה