פריז - יום שלישי

nitsansh

New member
פרייטג ניצח בגובה

הוא עבר 2.35 בקפיצה השניה. הולם ובוזוול פסלו ב-3 קפיצות. השבדי יקבל את הכסף, הקנדי את הארד.

nitsansh

New member
100 משוכות נשים - מוקדמות

למי שהחמיץ... בחצאי הגמר ב-1500 מ' ניצחו הישאם אל-גרוז' במקצה ה-1 ומהדי באלה במקצה 2. בגמר ירוצו גם 3 ספרדים ו-2 קניאתים, אבל לא נראה מישהו שיסכן את אל-גרוז'... אולסון קפץ 17.52 בקפיצה הרביעית. כל 4 הקפיצות שלו - מעל 17.50!! ונעבור למשוכות... מקצה 1: ניצחה מקלבי ב-12.94. מקומות 4-5 קבעו 13.03 ו-13.09, ועשויות להיות בין המפסידות המהירות. מקצה 2: פוסטר ניצחה ב-12.84. מקום 4 קבעה 13.15. קירקלנד, האלופה מאדמונטון, סיימה אחרונה ב-13.80. מקצה 3: אדמס המנצחת ב-12.74. אלוזי 12.83. מקום 4 קבעה 13.09. כמו שזה נראה, תוצאה של 13.20 בערך תספיק לעלייה לחצי גמר. מקצה 4: מקצה מהיר! פליסיין ניצחה ב-12.70. אפילו לאוחובה במקום 4 ירדה מ-13 - 12.92. הזמן של החמישית - 13.12. לפי חשבוני, אם לנסקי תהיה במקום 5 ותרד מ-13.24, זה יספיק לה לעלות... מקצה 5: לנסקי מסיימת שניה ועולה בקלות לשלב השני! המנצחת גייל דיברס ב-12.76. הזמן של אירנה 12.92, וזה מבטיח לה כרטיס לאולימפיאדה כי זו תוצאה של קריטריון A! היא בכושר טוב ויכולה להתמודד גם על עליה לגמר!

nitsansh

New member
לנסקי מקום 9!

ועוד נתון מעודד: במקצה שלה היתה רוח נגדית של 0.7 מ'. אלה שהקדימו אותה הן: פוסטר 12.67 פליסיין 12.70 אדמס 12.74 דיברס 12.76 ז'יראר 12.82 אלוזי 12.83 גולדינג 12.86 פרגה 12.86 לאוחובה קבעה זמן זהה ל-12.92 של לנסקי, ועוד 5 ירדו מ-13 שניות. דווקא ממקצה 3 עלו 4 מפסידות לחצי הגמר, ומהמקצה של אירנה אף אחת. ועכשו הדובדבן... גמר 100 מ' גברים!

איזה באסה שגרין בחוץ !

אני מקווה שבתחרויות הבאות הוא יתחיל לחזור לעצמו. כי הוא האתלט שאני הכי אוהב!

nitsansh

New member
הוא "סחב" רגל

נראה שהוא פצוע בשריר האחורי של הירך. יכול להיות שהוא גמר את העונה. אם הוא לא ירוץ בשליחים, לאמריקנים יכולה להיות בעיה...

GK2670

New member
בעיקרון כן אבל לאמריקאים יש 6 רצים

בשליחים ככה שאם גרין או דרמונד לא ישתתפו מכל סיבה שתהיה לאמריקאים תהיה נבחרת

nitsansh

New member
ברור שתהיה להם נבחרת...

אבל בלי גרין, ואולי גם דרמונד, יהיה להם קשה לנצח... ראינו שגם מונטגומרי וויליאמס לא בשיא הכושר... לבריטים (צ'מברס, קמפבל, לואיס-פרנסיס ועוד אחד) יש נבחרת מצויינת, גם לג'מייקה, ואולי גם טרינידד אם יש להם עוד רצים טובים חוץ מבראון ובולדון...

n e w Guy

New member
יהיה גדול אם טרינידד יזכו בזהב!!

איזו הפתעה מגניבה זו יכולה להיות... אבל כמובן שבשליחים הכל יכול להיות... בדרך כלל החילופים של האמריקנים די גרועים והם יכולים להפסיד, הם לא בלתי מנוצחים... מעניין אם בריטניה תממש את הפוטנציאל שלה

n e w Guy

New member
נ.ב.

למה אנחנו מזלזלים בטובגו? אז תיקון טעות, לא טרינידד, אלא טרינידד וטובגו

nitsansh

New member
אתה צודק

זה גם לא נכון לכתוב בריטניה, כי השם הרשמי הוא "הממלכה המאוחדת של בריטניה הגדולה וצפון-אירלנד"... וגם כן צריך לכתוב "ארצות הברית של אמריקה"...

nitsansh

New member
אתה צודק

זה גם לא נכון לכתוב בריטניה, כי השם הרשמי הוא "הממלכה המאוחדת של בריטניה הגדולה וצפון-אירלנד"... וגם כן צריך לכתוב "ארצות הברית של אמריקה"...

GK2670

New member
ת'אמת...אני רוצה שטרינידד ינצחו!

כבר משעמם שתמיד ארצות הברית לוקחים אבל כמו שזה נראה עכשיו בריטניה הכי בתמונה! אל תשכחו אבל שמקלות יכולים ליפול ואז זה סיפור אחר לגמרי...

00יפתח

New member
לאמריקאים יש סטוק של אצנים

חוץ מרצי ה-100מ', יש להם את קאפל, ג'ונסון ופטון מה-200מ' שקבעו תוצאות טובות מאוד השנה ב-100מ' (קאפל ירד מה-10ש'), ויכול להיות שהם אפילו היו זוכים במדליות ב-100מ'... וחוץ מזה, למרות שוויליאמס ומונטגומרי לא זכו במדליה, הם עדיין רצו בערך באותה רמה של האצנים הבריטים ושאר האצנים בגמר, אז לא הייתי מעביר יותר מדי מהר את היתרון לבריטים. בקשר לטרינידד, חוץ מדרל בראון ואטו בולדון (שרץ עדיין בצורה בינונית) אין לטרינידד מי שיתחרה נגד האמריקאים. אמנם יש להם את מרק ברנס, אבל הוא לא הראה יכולת מדהימה באליפות הזאת. קיצר, אני עדיין חושב שהאמריקאים יקחו בקלות, אחריהם הבריטים, ולמקום השלישי אני מהמר על ג'מיקה עם דוויט תומס, אספה פאוול, מייקל פרייטר ואולי אוסיין בולט. אולי הם יקו אפילו מקום שני...

astrok

New member
בריטניה -

צ'יימברס, קמפבל, לואיס-פרנסיס, דבוניש וגארדנר. הם הרבה, אבל הרבה, יותר טובים מארה"ב ללא גרין ודראמונד...

למעלה