פריז בין הערביים

adam33

New member
פריז בין הערביים

פריז לפני שקיעה בית קפה פינתי "לה מונט" יושב בחור במעיר שחור משקפים שחורים על עיניו פגישה בשדרות השנזאליזה פוסעת היא לאיטה שמלה אדומה מעל לרגלה זה אך סיימה היא את עבודתה פגישה מהרהרים מזה זמן שהם מתכתבים הוא משם היא מכאן קבעו הם להפגש בזמן אוטובוס של תיירים עוצר לידו מביטים על הכיכר שליד ביתו ממול זוג אוהבים האישה מניחה את כף ידה על ירך חברה דומה שהוא העולם כעת רק בשבילה לוגם הוא כוס היין שמולו לאיטו מתקרבת היא עד כדי מרחק קטן זוכרת לפתע את הלילות עם הזר משם כיצד רצתה את מגעו כיצד ערגה היא לקולו דמינה היא בכל רגע את הרגע איתו מתרגשת כעת וכעת מגיע הרגע מתקצר לאיטו האם תרצהו ותאהב אותו? לוגם הוא את היין מביט על האישה באדום שקרבה בנתים חיוך על שפתיה חיוך קל מבעד למשקפיו אליה אין ספק .. ההיא משם..תהא אישתו... עוקב עם כל פסיעה ופסיעה בה כמטר בינו לבינה קם הוא ומסיר את משקפיו ומביט לעברה חיוך חיבוק אש בוערת שמחה מבטים כבר לא זזים במבוכה... הרגע עבר.. בישנות חלפה.. כן הוא אשר אהבה וכך ישובים הם שם בבית קפה לה מונט זוג אוהבים נפגשים..

bugbuster

New member
בשיש ושבת היה שידור הלופ בחינוכית

השנסון הצרפתי. היו פיאף, מונטאן וז'ילבר בקו.
זו פיאף כמובן, שלמי שלא היה מעולם בפריז, ואיננו מבין מילה בצרפתית, זו פיאף שמרעידה אותי. נו ריגרטטטטט ללא חרטה. ועוד ועוד וןעוד מישלה.
ככה, אסוציאציה כשכתבת אדם פריז, כבר מוכיח שזו כתיבה טובה. עשירה, מעלת רחשים, אסוציאוציות בתגובה.

תנסה את אדית פיאף שרה את איב מונטאן

אני לא מוצאת את הגירסה הצרפתית עכשיו בטח היא בבית http://d21c.com/bcoff43/autumn_leaves.html?106373428

רוקמת... אדית פיאף לא שרה מונטאן

אלא להיפך - מונטאן (בן טיפוחיה) שר כמה משיריה.... סחרחרתי -------- את לי את הראש מסובבת סחרחרה יפה את לי אני תמיד תמיד שמח כשידך בתוך ידי אני אקיף את העולם כולו זלא יקח יותר משניה כדור הארץ לא מספיק גדול לגרום לי שיכחה ... (עבורך בתרגום חופשי של ערב...)

למעלה