פריוויו רבעי גמר:
אגאסי נגד קוריה: רבע גמר שחזיתי מראש וקיבלתי תגובות רבות שאמרו שקוריה לא יגיע לשלב הזה.. באמת, לא למדתם כבר שאסור לא להסכים איתי?
אגאסי משחק טוב כרגע, אבל גם קוריה. למען האמת, קוריה משחק מעולה כרגע. אני צופה שזה יהיה צמוד, אבל זאת בכל זאת אליפות ארה"ב וזה בכל זאת מגרש הטניס הגדול בעולם, שיהיה עמוס באוהדי אגאסי. אנדרה ב4 או 5 מערכות. פררו נגד יואיט: כולם, כולל אותי, אמרו שאם הם ישחקו טוב, הם יגיעו לשלב הזה, יואיט כי הוא תותח-על כשזה קשור ללשחק תחת לחץ, ופררו כי הייתה לו הגרלה רכה יותר מהבטן של דרו קארי. אבל גם הוספתי ואמרתי שהם כנראה לא ישחקו טוב, ואמרתי שג'ינפרי וסרישאפאן יגיעו לשלב הזה במקומם. טעיתי, אבל טעיתי תוך כדי שאני לוקח סיכון, ואחלה בשבילי. בכל אופן, אני לא רואה את פררו עובר את הקנגרו. יואיט ב4 מערכות. שאלקן נגד רודיק: ברור ששאלקן משחק טוב כרגע (לא מנצחים את ריינר שוטלר הגדול סתם ככה), וברור שרודיק משחק טוב כרגע (אני באמת צריך להסביר?). שאלקן הגיע לרבע גמר גראנד סלאם מס' 4 שלו (כל הרבעי גמר בגראנד סלאם שלו היו מאז ווימבלדון 2002, מה שאומר שהוא הגיע לרבע הגמר בטורניר גראנד סלאם ב4 מתוך 6 הסלאמים האחרונים), ורודיק הגיע לרבע גמר מס' 5. רודיק פייבוריט ענק (ד"א, שאלקן הפסיד לאלוף הטורניר כל פעם שהוא הגיע לרבע גמר גראנד סלאם <ווימבי 2002- יואיט, ארה"ב 2002- סמפראס, ווימבי 2003- פדרר, ארה"ב 2003- רודיק?>), ואני לא רואה את שאלקן עובר אותו במגרש הביתי שלו. רודיק ב3 מערכות. אל-אענאווי נגד נלבנדיאן: וואווווו אני מה-זה גאה בעצמי שחזיתי את הרבע גמר הזה. אני חושב שעכשיו, אחרי שאמרתי, נגד כל הסיכויים, ששני אלה ייפגשו ברבע הגמר, וצדקתי, מגיע לי איזה פרס. יש למישהו מסטיק? בכל אופן, שניהם בכושר מעולה, אבל תשוו ניצחון על פדרר ב4 מערכות מול ניצחון על נובאק ב5. נלבנדיאן ב5 מערכות. ולמה חזרתי לפורום? קיבלתי יותר ממסר אחד בתפוז ויותר ממסר אחד בMSN מסנג'ר שקראו לי לחזור. אני לא אשקר, אני עדיין אוהב את הפורום הזה. אני עדיין עומד מאחורי כל מה שאמרתי, אבל כבר לא אכפת לי אם הפורום ייתפרק שוב. הפעם, תדעו שהזהרתי מראש. ובבקשה, אל תגיבו לחלק האחרון של ההודעה, זה היה רק נ"ב ממני.