פריודרם

The Empty

New member
פריודרם

לא בדיוק תרופה אני מניח... אבל רציתי לדעת, יצא לי להשתמש בפריודרם לאחורנה ואני בחור עם שיער מאוד מאוד ארוך, ככה שהייתי צריך להשתמש בשפורפרת שלמה לכל אחד מהטיפולים(3) וסיקרן אותי לדעת למה אוסרים שם להשתמש בחומר שלושה שבועות אחרי טיפול, ואחרי בדיקה מהירה באינטרנט מצאתי מאמר שמצא גישור בין פריודרם (או כל תכשיר נגד כינים) לבין לוקמיה, עכישו מן הסתם כנראה שאני רק פרנואיד אבל שקלתי אם תוכלו לידע אותי בעוד סיבות שבגללן אסור להשתמש בתרופה הזאת יותר מידי ולמה היא יכולה לגרום... תודה מראש.

מה אתה בכח מנסה למצוא בעיות ?

זה בסדר גמור להשתמש בפריודרם. התרופה הינה טובה יעילה ובטוחה. אפשר לחזור על הטיפול גם לאחר 10 ימים מהטיפול הראשוני. חוץ מזה, יש עשרות דברים שיש להם קשר כזה או אחר ללוקמיה ויש גם עשרות אתרים, שתוכל למצוא בהם מאות מאמרים ובאלפי נושאים. לכן, אם תחפש לקרוא על בעיות סביר להניח שתמצא על כך הרבה מאמרים. השאלה מה העיקר ומה הטפל ומהי אמינותם של האתרים. ומעבר לכך, מה התכלית לכל זה. בברכה ישראל

ממתי

New member
ועוד תוספת קטנה וחסכונית

הכינים אוהבות להיות צמוד לקרקפת. משם הן ניזונות ושם הן מטילות את ביצהן. החפיפה בפריודרם (או בכל שמפו נגד כינים אחר) צריכה להיות באיזור הקרקפת. רחוק מהקרקפת פשוט אין כינים. כל שימוש בחומר בשיער מהעורף ומטה, אינו יעיל לטיפול וסתם מבזבז חומר. לכן אין קשר לאורך השיער. שפופרת אחת אמורה להספיק לכשלוש חפיפות ראש של מבוגר וארבע חפיפות ראש של ילד.

למעלה