פרידות

רומנteaת

New member
לי היה קשה נורא.

כי בגירושים, שנאתי. וכששונאים וכועסים אז זה קל יחסית לעזוב. אבל בקשר של אחרי, זה סתם לא הלך כל כך, ולא ידעתי איך עושים את זה... ואני עדיין לא בטוחה שעשיתי נכון...

cheshire9

New member
זאת בדיוק

גם הבעייה שלי ....... לא היתה לי שינאה בקשר הראשון. אבל בקשרים שאחרי כן היתה לי הרבה אי -בהירות . לא הייתי בטוח מה אני מרגיש, למה מצפה - היה לי טוב אבל לא מעבר - ולא הייתי בטוח אם צריך לחתוך או לא. זה גם משהו שצריך ללמוד עם הזמן

aviavram

New member
התחברויות

בליל הכלולות הזוג הטרי נכנס למיטה והאישה אומרת לבעלה : "יקירי, אני מתנצלת שלא אמרתי לך קודם, אבל אני לא יודעת לעשות כלום, ממש אין לי מושג!" "אל תדאגי יקירתי" מרגיע הבעל, "תתפשטי, תשכבי בנוחות, תפתחי רגליים ואני כבר אדאג לשאר" " טיפשון" מחייכת האישה,..... "להזדיין אני יודעת!!! התכוונתי לבישול, ניקיון, כביסה, גיהוץ ..."

../images/Emo6.gif

(תגיד, מה עובר עובר עליך ביומיים האחרונים? הכל קשור לסקס?
)

aviavram

New member
גם לאוכל וטיולים אבל

אהבתי את הבדיחה שנחתה כרגע ומי כמוך יודעת וירטואלי פה זה סרט של וודי אלן?

שרשירית

New member
מהפיתום? זה פיור ביזנס ../images/Emo4.gif

אבל אחלה בדיחה...אהבתי
מזכיר לי אותי

aviavram

New member
סוף סוף אחת שלא ירתה בי

מעניין את השלישית שאומרת לי את זה היום זה מדבק? בכל אופן מבטיח ללמד עם המון סבלנות ואת אותי ?

שרשירית

New member
אני רואה שלא למדת כלום על גרושות

לא רוצות ללמד יותר
- את זה עשינו בפעם הראשונה ותראה לאן זה הוביל.
אני רוצה מושלם ושאבוא והכל יהיה מוכן...
הכוונה גם לגבי הסקס וגם לגבי אחזקת הבית.

tunalover

New member
אני מוכנה לקחת על עצמי הכשרת סקס

אם את תכשירי לאחזקת בית. נראה מי תחזור על ארבע יותר מהר (תרתי משמע)

aviavram

New member
זה בסדר גם אני לא אבל יצא יצא

תראי ההיא בכלל נכנסה למקלט

d a n i e l s 5

New member
פרידות פרק ב'

זה הכי מבעס...... זה כישלון הרבה יותר צורב מהראשון ..... אתה יודע למה.... א. כי לא למדנו ת'שיעור , או שכן למדנו רק היו לנו בעיות בהבנת החומר לעומק :)) ב. הגילוי ש.....דפוסי התנהגות הם משהו הרבה יותר עמוק ממה שאנחנו חושבים :)) ג. כתבתי למעלה כישלון , אבל לא באמת רואה את הפרידות האלה ככשלון , כי באמת חושבת שכל אדם שעובר בדרכנו בחיים לכל זמן ובכל זמן ....יש לו תפקיד :)))))))))) החיים בריטואל.

למעלה