פרידוש מתוקה שלי

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
פרידוש מתוקה שלי

התחושה באויר פשוט נפלאה
והאופטימיות חוגגת, אני שמחה שאת עדין עומדת בקצב יישר כחחחחח !!!!! מתוקה שלי, ביום ראשון נפגשתי עם האקס ועם יוני (הייתה אזכרה) והפגנתי כלפי ישי קרירות אבל יש לציין שזה גם היחס שהוא הפגין כלפיי, זה קצת מוזר בהתחשב בזה שאמרת שלקשר ביננו יהיה קשה להתנתק, והנה כבר 3 שבועות שאנחנו בנתק מוחלט. הקשר עם יוני (הבחור החדש) רחוק מלהיות מלהיב מצידו, יש עדין קשר אבל ממש לא רציני אני זורמת, אבל אני חושבת שהצד השני תקוע. אז את יכולה להגיד לי מה קורה בין שלושתינו? ריקי: 3/2/75 ישי : 15/6/75 (האקס) יוני: 12/6/77 (החדש) תודה מתוקה שלי אוה
תתתתתתתתתת
ריקי

F r i d a

New member
תתביישי לך!

שלושה שבועות זה הרבה? ואת מבקשת שאבדוק מה קורה בין שלושתכם? יקירתי... מה קורה איתך? תני לו ...ליוני עוד חודש לצאת מהבלגן שלו ואז יהיה ברור יותר מה הוא רוצה. אני עדיין מוצאת בו דברים חיובים ואני שמחה שאת זורמת עם הקשר. בקשר לישי - מה אוסיף שלא אמרתי... הוא בתקופה לא קלה, הוא לא יודע מה הוא רוצה, וגם אם הוא משדר קלות.. זו לא האמת. ואת - עד ספטמבר אנחנו נבנה ריקי חדשה, חזקה, (גבוהה)ומספטמבר את תתחילי להבין את כל מה שהיה. אני יודעת שלא קל לך, אבל אני בטוחה שזה יחלוף ויהיה קל וטוב יותר... מהסיבה הפשוטה - שמגיע לך.

@@

New member
חולההההההה עלייךךךךךךךך

ראשית כל לא ידעתי שיש ליוני הרבה בלאגן ועכשיו שאני יודעת אני אתרווח לי ולא אקשר את זה אליי. לגבי ישי אני יודעת שהוא עובר תקופה לא קלה וזה שהוא מפגין משהו אחר, אני לא חושבת שיש לו הרבה ברירות, הרי מה הוא יראה לי? שהוא בדיכאון. אז יש לי עוד כמה חודשים "לסבול" (עד ספטמבר) ואני מקווה באמת שעד אז אני אהיה ריקי חדשה, אבל לא הבנתי משהו מה אני צריכה בדיוק להתחיל להבין בספטמבר? אפשר קצת יותר דיוק? נראה לי שיש כמה דברים שאת יודעת ונמנעת מלספר לי. אז אני ממתינה בסבלנות. ועד אז קבלי
גדולההההההההההה אוה
תתתתתתת אותךךךךךךך ריקי

למעלה