פרידה

נאן

New member
פרידה

זהו מכתב עצוב אבל גם מכתב שמח. זה אומנם דרך החיים אבל איין דרך אחרת. בדרך הזו כולם הולכים כשם שהנחלים זורמים. כך גם אנחנו זורמים לנו. צריכה אני להפרד מידידה . מחברה. שאלו אותי איך הכרת? מאיפה? מה פתאום? את צעירה . היא קשישה. כמו בחתונה ששואלים ובוחשים מאיזה צד אתה באים? כך גם במסיבות פרידה לאנשים שמזדכים להם על ציוד. נשמתי לי כמה נשימות בטרם עניתי. כי קצת קשה לי לענות או לתת הגדרות מדיוקות. היא היתה חברה שלי. היא טיפלה בי כל יום שלישי. במשך שנה. שבוע רדף שבוע. וחיכיתי ליום שלישי כמו קסם. בשעה 10 בדיוק התיצבתי כמו שעון שווצרי. והינו מחליפות חויוות על הילדים . ועל כל מה שעובר אלינו בחיים. ככה מיום שלישי ליום שלישי. פעם בשבוע. לפני כמה שבועות היא הודיעה לי שכלו הקיצים ונגמר לה. חיכתי ועניתי שכל עוד לא קבלה צו פינוי שתשב לה אחר כבוד בביתה. אחרת מה אני יעשה בימיי שלישי? את מי אבקר? למי אנקה את הבית? מי יעיר לי? הכל היא רצתה לדעת. והכל היא ידעה. והכל אני ידעתי. מין חברה סודית. בראש השנה היא איבדה את ההכרה להרבה זמן. וחיה למלעה ופעם למטה. ולפני יומיים ככה בשקט. בתפילת הלילה שלי ביקשתי את זה שלמעה שיעשה סדר. למרות שאני לא מתערבת לו בחיים. ושיחליט כבר. עצמתי את עיניי והלכתי לישון. לפנות בוקר הטלפון צלצל והודיע את מה שהודיע. החברה של יום שלישי החזירה ציוד. ואני אולי לא היתי צריכה להתערב. כי בסכ" עצוב לי מאוד אבל גם שמח לי. לחברה של יום שלישי אני מאוד אתגעגע אבל היא הלכה בדרך שכולם הולכים. היא חצתה את הנהר לצד השני.... נאן

רונית*

New member
נאן היקרה...

שולחת לך אנרגיות של אהבה... ואת תנחומיי.... הכאב הוא גדול.. ופרידה תמיד קשה... אך מעט ממה שיודעת אני... נמצאת היא היום בעולם שכולו טוב... צופה בך מלמעלה... ומרחפת.. במרחב... ושולחת לך את אהבתה... באהבה... רונית

שרי 43

New member
קרידה.....

פרידה מאדם שהפך לחלק בלתי נפרד מחייך היא כואבת וקשה, אין בו נחמה גם אם אנו נשארים עם הזכרון. ולא יכולה שלא להשתחל למחשבות שעברו בך ולומר, כי ברגע שאמרה כי כלו כל הקיצים ונגמר לה, היא בעצם החליטה בשביל ההוא מלמעלה ושום תפילה של אף אחד לא היתה עוזרת. מחבקת ואוהבת אותך אישה קטנה

רוקוקו

New member
אין לי מילים רק../images/Emo24.gif

נאן חמודה את יודעת תמיד יש לי מה לומר. אבל לא ברגעים של עצב. אהבתי את הדרך שאת מקבלת את הדברים כמו תמיד בהבנה!!! קבלי את האנרגיות של רונית ועוד קצת אנרגיות שלי, זה כל מה שיוצא לי ברגעים אלו. רוקוקו

שדון.

New member
נאן מקסימה-- ../images/Emo24.gif

ליבי ליבי איתך נאן יקרה איזו רגישות איזו אהבה והרי בסיכומו של יום כולנו חוצים את נהר השיכחה והאבדון. ליבי ליבי איתך נאן יקרה

קאזנובה

New member
"פרידה חצי פרידה"

כמו שכתבת, ולצערי כבעל נסיון אני יודע שעם כל הכאב באה לאחריו תחושת "ההקלה" כי הנה בא קץ לכאבה של חברתך, ולאחריו תחושת הגעגועים,הרייקנות והרחמים העצמיים . לכן בכל יום שלישי בשעות הערב/לילה צאי החוצה הביטי בשמים וכשתראי כוכב מנצנץ תדעי שחברתך קורצת לך מלמעלה,זה הזמן להמשיך לשוחח איתה כמו תמיד , ובהזדמנות זו תבקשי ממנה שתשמור לך מקום טוב באמצע,וביום הולדתך ה-120 כשתפגשו מיסרי לה ד"ש מקאזה-אני אצטרף מאוחר יותר (יש לי פשוט עוד כמה התחיבויות) באהבה קאזה

נאן היקרה

כמו שכבר אמרתי לחברות אין גיל צבע או לאום חברים הם חברים ובכל מיני צבעים שלך ציפור הנפש

הקשתית*

New member
ואחרי הפרידה...באה השלווה

פרידות אכן כואבות בעיקר שכאלו, אולם יש בהן רגעים אחרים, רגעי קסם ,שחוויתן יחד ואותן, אף אחד לא יוכל לקחת ממך. נאן יקירה, יודעים אנו,שקשה וכואב,לעיתים פחות ,לעיתים יותר. אין ספק ,שידידות זו אשר חוויתן יקרה מפז ולא כל אחד זוכה לכך. ואת,שאת נפשך וייחודך מכירים אנו, זכית לכך. אשרייך ואשרי חברתך,שזכתה לחחות ולהפרד בשלווה,שכזו מעולמנו. מחבקתתתתתתתת חיבוק גדול(אין אייקונים לצערי...) הקשתית

אפרת.א

New member
יקרה שלי....

כשאני מסתכלת עמוק עמול לתוך מרכז ליבך, אני מוצאת נקודת אור זעירה הזוהרת באור צבעוני. צבעה, כל כך יפה...רואה אני את מרכז אהבתך והאנרגיה הזורמת מתוך אותו מרכז כלפי חוץ...את הפעימות הזורמות מתוכך החוצה, קרן האור גדלה עד שהיא ממלאת את ליבך. אותה נקודה נאן יקרה שלי קורנת ממך ונוגעת בכל האנשים סביבך. נתתן האחת לשניה מרפא במשך כל אותם ימי שלישי, הזנתן אחת את השניה כאשר נשמתן את אותו חיוך וחלקתן את אותם סודות... האהבה שחלקת איתה....נתנה לה מרפא וחוזק בדיוק במינון הנכון...כשאדם מסיים את תפקידו עלי אדמות כל שניה נוספת היא סבל מיותר. הביטי תמיד בחיוך אל אותה בועת זיכרון המלווה את דמותה והמשיכי להאיר באורה את ימי שלישי העתידיים... אוהבת אותך - איריס

למעלה