פרידה..!!

פרידה..!!

היי אנשים!! זהו אני עוזבת את הפורום לתמידד (אני משערת ככה) אני ממשיכה להתעדכן כאן באתר ובבלוגים בקמונות ובהכול פשוט אני עוזבת פו לא הייתי הרבה פה אני ממשיכ לצפות בסדרה וממשיכה לאהוב את אגם אני פשוט עוזבת את הפורום וזהו ....!שייכנועים לא יעזרו וזהוו... אני חושבת שיתגעגע אליכם ואולי אתם אליי למרות שלא הייתי פה..!! מצטערת... ביי לכולם ושכל אחד יצליח במהלך כל החיים שלוו הכי הרבה..!! ביי..

שירווווששש...../images/Emo110.gif

דברנו במסןןן... אני יתגעגעעעע
שתהיה לך אחלה חופשההה

אביחי 33

New member
שיר../images/Emo23.gif

חבל שאת הולכת
מאוד נהנתי בחברתך גם בזמן הקצוב שהיית כאן
המשך דרך צלחה,ואת תשכחי אף פעם שהאהבה שלך תמיד נמצאת כאן-ממש מעבר לפינה
אוהב מיליון
אביחי

אבל למה את עוזבת שירו'ש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אוווווף.............. טוב, יש לך מסן?, אם כן אז תשלחי לי אותו במסר פליייייייייייז...
ומתגעגעת -הדס-!

a b u y a

New member
שיר...

אין לי ממש מושג למה את עוזבת אבל בכל אופן שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך....ותמשיכי להיות אמ"ליסטית
כי זה הכי חשוב
ושיהיה לך חופש נעים ומהנה
אביה

דבירון

New member
למרות שאני לא כל-כך מכיר אותך

אני מצטער לשמוע שאת עוזבת..... בהצלחה בחיים ובהכל,מדביר.

דבירון

New member
למרות שאני לא כל-כך מכיר אותך

אני מצטער לשמוע שאת עוזבת..... בהצלחה בחיים ובהכל,מדביר.

או.קיי

תראו לכל אחד אני יכתוב תגובה בתגובה אחת שלי!לאביחי:תודה רבה על המחמאות והכול ואולי אני יחזור אני יחשוב על כך!להדס:יד לי מסן ואני אולי יתן לך אח"כלשרית:תודה רבה!למי שאחרי שרית שלא ברור לי הכינוי:אני יודעת שחבל ואני חושבת שאולי אחזור!אביה: אני מקווה לחופש מהנה חח..ותודה על המחמאות של ההצלחה והכול ואל תדאג אני תמיד אשאר אמ"ליסטית שרופה בנשמה!!לדבירון:תודה רבה על המחמאות גם לך שתצליח!חופית: אני אבוא לבקר אל תדאגו וגמני יתגעגע!עכשו לכולם ולא משנה מי שהגיב או לא: שיהיה לכם הכי הרבה הצלחה בחיים!!!!!!!שתהנו שאתם צעירים ושיהיה לכם הכי מושלםם שבעולם!!!אני אבוא לבקר פעם בשבוע בערך אני חושבת ותעדכנו אותי חסר לכם שלא סתםם חח...!!אל תדאגו אמ"ליסטית אצלי זה בנשמה ואני לא יפסיק להיות אמ"ליסטית בנשמה וחולה על אגמוש גם לא בחייםם!!ביי לכולם אני אבוא לבקר ואולי תקבלו ממני הודעת חזרה!נ.ב. לכל אלה שאמרו שאני יצליח וזה אני מקווה באמת להצליח במשחק ולהיות שחקנית טובה כי אני יודעת שיש את זה בי במקום כלשהו!!ותודה באמת אבל מכל הלב תודה על המחמאות ועל הכולל חולה עליכם אמ"ליסטים שלי!!!אני אבוא לבקר ואולי אחזור לתמיד!!תמשיכו להגיב! והשקעתי בכתיבה הרבה זמן לידיעתכם..!!חח...

למעלה