פרידה......

פרידה......

זהו זה.... התקשרו לכל 21 העולים לסדנא. אני יודע שיש הרבה אנשים מהפורום שעכשיו מחייכים ומאושרים בגלל שלא עליתי לשלב הבא, טוב... לפחות עכשיו הם יודעים שאני לא "התקבלתי ועליתי כמה שלבים בפרוטקציות" (ככה כתבו לי בהמון הודעות). בהצלחה לכל העולים. ביייי ובאמת תודה רבה לכל אותם אנשים נחמדים על "הפירגונים" שלכם..להזכיר לכם?? (רמאי, נוכל, שקרן, עולה בפרוקטציות, מאנייק וכ'ו.עמוד 2 בפורום)

לא נפרדתי כמו שצריך

לא דיברתי יפה בהודעה הקודמת, פשוט כתבתי דברים מסערת רגשות. בכיתי פה בחדר כמו ילד שאמא שלו לא הסכימה לו ממתק. אז כתבתי דברים שקצת ישבו לי על הלב הרבה זמן...... אבל כנראה שאני לא מספיק טוב, שהתחום הזה לא בישבילי כמו שחשבתי כל כך הרבה שנים. אני כותב את ההודעה הזאת עם דמעות בעיניים. אבל אין מה לעשות הכל ביד אלוהים... שוב בהצלחה לכולם...תיהיו בתחרות עם אש בעיניים, תיזהרו שלא לעשות שטויות שתצטערו עליהם אחר כך. שוב בהצלחה. ביי לכולם... עלו והצליחו

עופיש

New member
זיני תתעודד!

אומנם אני לא שייך לקהל מעריציך, אבל ממה שאני זוכר מהשיחות שלך עם שמוליק, דווקא היית בסדר גמור. יהיו עוד הזדמנויות... אם זה באמת מושך אותך אז אל תרים ידיים בקלות. אפילו כאלה שלא ממש שווים מצליחים. זה הכל ענין של התמדה. ראה לדוגמא את צביקה הדר

fade

New member
להתראות

לפי קובץ הקול שפרסמת פה דווקא נשמעת אחלה. כנראה שקרה משהו באודישן השלישי... בכל מקרה, אני מאמין שתצליח למרות הכל, חסר לך שלא תנסה!

fade

New member
זה מבאס, זה ברור וצפוי

אבל קח לעצמך קצת זמן מנוחה לטעינת אנרגיות. תחשוב מה היה קורה אילו כל מי שנכשל בבחינות לכוכב נולד היה מפסיק לשיר? הרי לא הגיוני. לא תמיד הסיבות לדבר כזה או אחר הן חד משמעיות, זה לא בהכרח אומר משהו עליך, אולי התרגשת, אולי לא הוצאת את המקסימום... אבל זה רק צריך לחזק אותך. תהיה חזק, יש לך עתיד לא קטן בתחום הזה! אתה לא יכול להרשות לאצמך להתיאש, זה לא חכם.

תודה אחי, כנס

תודה על המילים המעודדות. קצת קשה להרים את המצב רוח. אני מרגיש שזה היום הכי עצוב בחיים שלי... אני מקווה שיהיה בסדר. בכל אופן צור איתי קשר אי סי קיו 168607681 אי מייל [email protected]

אסף 123

New member
אל תתייאש

אל תתיאש בגלל זה, זה שלא עברת אודישן פה זה לא אומר שאתה לא שווה. היה להם שיקולים משלהם שהם לאו דווקא היכולות הרדיופוניות שלך. אז עזוב אותך, ל תנסה להתקבל בדרכים אחרות. בהצלחה!

תודה לכולם על המילים הטובות...

תודה רבה על העידוד... האמת שקצת קשה לי לעכל את העובדה שאני כבר לא מתמודד בתחרות. אני עדיין ממש כמו מת... קשה לאנשים לדבר איתי,לקחתי את זה קשה.... קשה מאוד, אני מאמין שיקח לי כמה ימים בישביל לחזור לעצמי. שוב תודה רבה לכולם על הפירגונים ועל מילות העידוד. אוהב את כולכם!!! ואם אני יכול לעזור איכשהו למישהו אני תמיד אשמח... אי מייל [email protected] אי סי קיו 168607681

א ו ח נ ה

New member
לחולה מיקרופון

לא ממש עקבתי אחרי התחרות הזאת, אבל זה שלא עלית לשלב הבא ממש לא אומר שום דבר על הכשרון שלך. רוב הכוכבים בעולם התחילו את הדרך בצורה קשה ועם הרבה כשלונות, אבל עם התמדה ואמונה הגיעו רחוק. אני כותב לך כי ראיתי שכתבת ש"כניראה התחום הזה לא מתאים לך ואתה לא מספיק טוב" - אם אתה אוהב את זה וזה חלום חייך תתמיד בו ואל תוותר! גם אם 50 אנשים אחרים יגידו לך שאתה לא מספיק טוב ושאתה לא שווה כלום תאמין ותתמיד כי זאת הדרך היחידה להצליח בחיים! אז לא להתייאש לרגע!!!

ליאור זיני - חולה מיקרופון....

ליאור, אני (אחותך), עברתי אתך את כל השלבים הקשים של התחרות הזאת, מההתחלה ועד הסוף, יודעת שכל כך רצית להצליח ולעלות לעוד שלב ולעוד שלב בתחרות הזו, מתוק שלי, יש לך כישרון אדיר וזה לא נכון לקחת את זה כל כך קשה, אני יודעת שקשה לך עכשיו ואתה מדוכא אבל אני בטוחה שיבוא יום ותהיה אחרי המיקרופון וכולם ישמעו את הקול הרדיופוני המדהים שלך, אסור להתייאש,להרים ידיים אלא תמיד צריך לשאוף ליותר ויותר!!!!!!!! ואל תשכח את משפט חשוב: תאזין ותאזיני לליאור זיני! אחותך האוהבת אותך מאוד!!!

לחולה מיקרופון...

אנשים תמיד היו ,עכשיו הם ותמיד יהיו קנאים... עזוב אותך..הכל לטובה דלת נסגרת ואחת נפתחת

לחולה מקרופון

אתה יודע, כשמתרחש אסון המוני, צוותי הטלויזיה מחפשים דווקא את המקרה הפרטי, האחד, שמייצג את כולם, כי המוח לא יכול לעכל סבל של המון רק של יחיד. אני יודע שחוץ ממך היו עוד 62 נשמות טובות ומוכשרות שאיכשהו נפלו בין האודישנים ולא הצליחו הפעם, אבל אתה כל כך חשוף, כל כך נוגע ללב עד שבא לחבק אותך ולומר לך שזה רק קרב אחד שהפסדת, ושמה שקובע זו המלחמה כולה. יהיו לך עוד המון הזדמנויות, ואם אתה באמת רוצה - אתה תנצח בסוף. ב 1203, 102 אטו איפה שזה לא יהיה. מה זה חשוב בעצם. אז אל תהיה עצוב אחי, ואל תתיאש, נתת פייט טוב, ולא הלך, זה יכול לקרות לכל אחד. בסיבוב אחר של גלגל המזל אתה היית בפנים ואני הייתי צריך נחמה, אני מודה לך על הפירגון ומבטיח לעשות כל מאמץ כדי להיות ראוי לו. אל תפסיק להאמין בעצמך! ותחזיק לי אצבעות. באהבה רבה - רמי.

vo5

New member
לחולה מקרופון ושאר האנשים

לא צריך לקחת את זה קשה, כי בסה"כ זו רק תחרות. אני אישית מאמין שהיו הרבה אנשים שישתתפו באודישנים שהם מתאימים להיות שדרני רדיו.אבל לא יודע למה הרבה פעמים היה נשמע לי כאילו זו התחרות להאקדמיה לצחוק. צריך להבין שכל העניין הזה הוא גימיק, וכנראה הבנתי את את זה מאוחר מדי. בראיה מהצד של ההפקה, אני מבין אותם, כי צריך שיהיה הומור, אנשים עם כריזמה אישית וכ"ו. אני אישית הגעתי לאודישנים דרך אתר "תפוז", ועשיתי את השלב השלישי באולפני רדיו ללא הפסקה ואני לא מצטער לרגע, כי בסה"כ זו היתה חוויה יוצאת מן הכלל, לפגוש את שמוליק (שאני מעריץ אותו), את דידי הררי ולראות את הצוות שלו בשידור. את המבחן עשיתי באולפן, דבר שהביא לי יותר תאבון להשקיע ולנסות בכל דרך להגיע למקום הזה מאחורי המקרופון. (לא ידעתי עד כמה האיכות של השמיעה באולפן כלכלך מעולה). עשיתי את המבחן עם עוד שלוש בנות שמתוכן עלתה Jennyboo שהיא פשוט מקסימה ואני מאחל לה הצלחה בסדנה ואני אישית מאמין שהיא תגיע לשלב האחרון (עם העזרה שלכם).לא אמרתי לך, אבל יש לך קול מעולה. מקטעים שאני כן שמעתי במבחנים אפשר לשים לב שיש כאלה שממש ,אבל ממש לא מתאימים להיות שדרני רדיו, למרות שהם היו בטוחים שהם השדרנים הבאים. קחו למשל את האודישנים של "כוכב נולד 2", היו כאלה ששרו על הפנים ועשו מעצמם צחוק, אבל היו בטוחים שהם נינט טייב. זהו, חברה אני יודע שזה מבאס לא לעבור את האודישן, אבל מי שמאמין בעצמו בסוף יגיע איך שהוא להיות השדרן של המדינה הבא. בהצלחה לכל המשתתפים בסדנה.

jennyboo

New member
חמודי !!!!!!!

1)איזה ממי אתה ! עד עכשיו לא רשמתי כלום בפורום, אולי עכשיו הגיע הזמן, הא?! אז אני ממש שמחה על הפירגון, אני רוצה גם להודות לך על הטרמפ לתחנה....( ד"א- לא נסעתי בסוף לים, הלכתי לישון בדיוק כמוך..), כמו שאמרתי לך באולפנים, רק אנחנו יודעים מה הייתה החוויה האמיתית של גולשי תפוז, רק הארבעה שהיו שם (כולכם הייתם מקסימים- גם מאיה ומאיה !), אני לא מבינה איך אתה לא עלית, אני יודעת שנתת את המקסימום שלך(על הסמים ?!) ואתה אחלה בנאדם, אני מקווה שגם אתה תצליח כי אתה ראוי בהחלט! אני עדיין בהלם מהעיניין, אבל אתה יודע זה עדיין לא סופי, יש סדנא וכו'.. אני מקווה רק לטוב ... 2) לליאור זיני ("חולה מיקרופון")- שמעתי את קובץ הקול שלך, דווקא הימרתי עליך, היית מקסים ויש לך שם מפוצץ...אהבתי את "תאזין ותאזיני לליאור זיני" - יש לי הרגשה שאולי תצליח ב- 91FM !(לך נסה את מזלך, כמו שמוטי פרנסיס עשה..) 3)לשאר גולשי תפוז- אני נורא שמחה לראות את הפירגון שלכם לאנשים אחרים, אבל אני פחות שמחה לראות את חוסר הפירגון...סה"כ אתם אחלה ח'ברה ויש מביניכם הרבה אינטלגנטים ובעלי דעה...קחו זאת לתשומת ליבכם... שלכם ג'ני יצחק

למעלה