פרידה

יוסי.

New member
פרידה

לכל חברי הצ`ט בחדר 40 פלוס הרגשתי חובה לכתוב מכתב זה למרות שלא איש דברים אנוכי למרות שאף אחד אינו מכיר אותי בחיים האמיתיים חלקכם מכירים אותי מהשיחות שניהלנו בצ`ט ובודאי כל אחד גיבש דיעה עלי כמו אנוכי עליכם נהנתי לדבר הן בכללי והן בפרטי ולאט לאט כמו רבים התמכרתי. צחקתי , נהנתי , שמחתי בשמחות ונעצבתי כשהיה צריך עד שבסוף השבוע האחרון הבהירה לי אשתי האהובה כי רואה היא בהשתתפותי בצ`ט פגיעה בה ובחיינו לא שחוששת היא שיקרה משהו מהצ`ט ולא שאיננה סומכת עלי אולם רואה בזה בזבוז זמן וחוסר רצינות . ראיתי כי השתתפותי הצ`ט פוגע בה ומיד הבטחתי לה כי אני מפסיק ואכן היום יום ראשון בצהריים נפרדתי מכל מי שהיה מחובר אולם רבים רבים לא היו ולכן רוצה אני לנצל את הפורום כדי להפרד מכם לשלום היה כיף להכיר אותכם לצחוק אתכם, לפעמים גם לרדת ולקבל ירידות להתרגז מהמתחזים ולפעמים למתוח או להתחזות . תמשיכו להיות כאלה טובים אוהבים ואיכפתיים ושמרו על הרמה הטובה של חדר 40 פלוס ממני הנפרד והאוהב י ו ס י

חן.

New member
לאשתו של יוסי

אנחנו מזמינים אותך הערב למסיבת פרידה בחדר 40+.

*LIHI 007

New member
ליוסי ורעייתו

היי אשה (סליחה לא יודעת את שמך); ================================ לפני דברי הפרידה ברצוני לומר לך דבר מה. יכול להיות גם אחרת, יש בין חברינו לחדר זוגות נשואים ששלום ביתם לא הופר בעקבות הצ`אט לפני הפרידה הינך מוזמנת לחדרינו להתרשם יש פה אנשים שאני חושבת (עם כל הצניעות) שתשמחי להכיר, יש לנו בחדר חיי חברה פעילים יש מי שמגיע עם בן / בת הזוג ולעיתים אף לבד אל חשש - חדר זה הינו חדר מכובד. רוב החברים מכירים האחד את רעהו וחיי החברה בו פעילים, מגוונים ומהנים ביותר. בואי בבקשה הצטרפי אלינו יחד עם בן זוגך נקבלך בזרועות פתוחות ואם אז - לא ייראה לך נקבל בצער את העלמותו של יוסי מחדרנו ולך יוסי כמה מילים: ================== שלום הבית, שלמות המשפחה הם ערך עליון מעל לכל. אני באופן אישי נהנתי לראותך בינינו בכל פעם שפתחתי את המחשב ומצאתי אותך בחדר נעמת לי מאוד ואני מקווה שגם בת זוגתך תהפוך לחברה בינינו. מכל מקום, שמחתי להכיר אותך איש נחמד ומכובד שתמיד, אבל תמיד, דיבר בלשון נקייה ללא רבב שתדע רק אהבה וטוב. 007 - ליהי

אהובה.א

New member
י ו ס י

עצוב לי נורא שאתה עוזב אותנו. היית בין המקסימים בחדר. תמיד צוחק , נעים הליכות ומפרגן. מקווה מאוד שהאשה תבין שלהיות בצ`אט זו גם דרך להירגע, להתרפות, לפגוש חברים ולהינות מהרגעים היפים ביחד. חבל רק שלא הכרתי אותך יותר. מצטערת שלא יצא לנו להיפגש במפגשים , כי כמוך , גם אני לא מגיעה בשל סיבה זו או אחרת. במיוחד בשל המרחק מהמרכז. מקווה שתוכל להגיע - עם המשפחה - אלינו לאורטל. בכיף אשמח לארח אתכם , כולכם. בהצלחה יוסי האהוב אהובה

tairon

New member
יוסי!הצטערתי לשמוע שלא..

נראה אותך איתנו אבל המשפחה קודמת הצלחה בהמשך

למעלה