פרידה.

נשמע נדוש,נאי יודע

אך גלית צודקת,הזמן הוא התרופה הכי טובה. ואגב--עצם זה שאתה חש חרדה כלשהי והרגשה לא טובה מהפרידה זה בסדר,מכיוון שזה מה שאנו צריכים להרגיש אחרי סיום קשר של תקופה כלכך ארוכה,בעיקר אם זה היפרדות ממישהו שאהבנו ונהיה חלק גדול מחיינו. חושב שאם לא הייתה מרגיש כפי שאתה מרגיש אז הייתה סיבה טובה "להידלק נורה אדומה"-כי אז משהו לא היה תקין אצלך. יהיה טוב.

Gondola99

New member
תודה לכולם על העידוד.

תודה לכם אני כבר מרגיש יותר טוב.

גרא.

New member
Gondola99,פרידה מבן/בת זוג,וודאי

אחרי שש שנות חברות/אהבה/זוגיות,מלווה בתחושת אבדן,שוות ערך לאבדן בן משפחה קרוב ביותר.ותחושות המצוקה ,הכאב,הריקנות והגעגועים,הן דומות.מה שלעיתים עלול להגביר את תחושת האבדן, היא העובדה שהפרידה נעשתה מתוך בחירה,ובן הזוג הפרוד, נוכחותו,החיוניות שלו, עדיין מרחפת באוויר, ומקשה עוד יותר..הדרך המקובלת להתמודד עם אבדן, היא לחזור לחיי שגרה,עד כמה מהר שאפשר.לימודים, עבודה, חברים, בילויים, וכל מה שהיית רגיל לעשותו קודם לכן,אם כי ביחד..גורם הזמן, הוא אכן משמעותי, אבל ללא חזרה לשגרה, היכולת להתגבר על כאבי הפרידה,תחלש,כשעצמת הכאב דווקא תגבר.וכבר היו דברים מעולם.

Gondola99

New member
פרידה.

שלום. סתם רציתי להוצא קצת החוצה. השבוע נפרדתי מחברתי לחיים מזה כ - 6 שנים. בהם היו לנו 5 שנים טובות ושנה אחרונה מלאת תהפכות. פרידות וחזרות. זה קשה וכואב אבל הרגשתי שאני לא יכול יותר תמיד שניסיתי ללכת קדימה התחילו מחשבות אולי זה לא זה ואולי ככה ואולי ככה. לא זרמתי וכל המצב לווה בכאבים פיזיים לא קטנים בכל חלקי הגוף. אז פשוט בהחלטה של רגע (שהפתיעה אפילו אותי ואני מקווה שלא טעיתי) החלטתי לסיים את הקשר עם כל הכאב כי לדעתי בזוגיות לא אמורים לסבול מכאבים. אני עדיין בשלב שאני מעקל את כל המהלכים האחרונים , אני לא יודע איך החיים החדשים שלי יזרמו מקווה שיצמח רק טוב. איך מתמודדים עם אובדן ? פרידה ? מה הדרך הכי טובה ? אם מישהו התנסה בעבר אשמח לקבל עזרה.

למעלה