פרידה

פרידה

ישבנו שעה ארוכה ושוחחנו.

לא התקרבנו.

לא נגענו.

שוחחנו.

הבטתי בעיניך בשעה שדיברת, ומבטי שט מדי פעם וליטף את אצבעותיך הארוכות, ואת ידיך היפות, העדינות והחזקות - המדברות עמי גם הן.

הגעגוע שטף אותי, ולרגעים הייתי כל כך עסוקה בתנועת שפתיך שלא שמעתי את הדברים שאמרת.

כך דיברנו שעה ארוכה, עד שנאלצת ללכת.

ליוויתי אותך אל הדלת, ועצרתי מולה, במסדרון, לומר שלום אחרון.

חייכתי: "אז.... ביייי?"

בתשובה דחפת אותי קלות, אל המעבר הצר לכיוון המשרד הסמוך, מעבר הנסתר מן החלונות ומן החדרים האחרים, ואני - מופתעת מן המחווה צעדתי לאחור עד שגבי פגש בקיר.

התכופפת אליי, ושפתיך נגעו בשלי, ברוך, במתיקות, בערגה.

נשימתי עצרה לרגע, בהפתעה, אך הלשון הגיבה מיד, גיששה ופילסה מעבר מבין שפתיך הרכות אל הלשון הממתינה לה בציפייה מעברן השני.

חום מפגש הלשונות העביר בי רעד, ובבת אחת חשתי את הגוף מתעורר.

הייתי שקועה בנשיקה הארוכה, הרכה, כשלפתע חשתי את אצבעותיך מגששות לאורך מותני - מעלה - אל שני צידי שדיי, האסופים היטב בחזיית התחרה השחורה.

זה מצחיק - בחרתי את החזיה הבוקר לכבודך, שאהיה יפה לקראתך, על אף שידעתי שלא תראה אותה.

החזה התעורר מיד למגע המוכר, המרגש, והפטמות הזדקרו - ממתינות למפגש המיוחל.

אבל אתה לא מיהרת - מעביר אצבעות ארוכות לצד השדיים - ממשש את התחרה, אוחז, מתקרב - אבל לא מגיע לפטמות, ואני חשה אותן עומדות - משוועות להרגיש אותך - ואתה נמנע, מותח את הרגע עד לגבול בו התשוקה מרגישה לרגעים כסבל.

כעת כבר הייתי רטובה לגמרי - והשפתיים שלנו טרם נפרדו.

האגן שלי נצמד לשלך - ונדמה היה שאנו מנסים להתקרב עוד ועוד - כאילו רוצים להבקיע דרך מבעד לבגדים.

אצבעותיך המשיכו לטייל ולבדוק, אך השדיים שלי עוד לא באו לסיפוקם - תחושת הערגה שזרמה בהם עלתה ועלתה, הפטמות חשו את התחרה העוצרת אותן - ואחריה את בד החולצה הדקה. בחלוף שניות, או דקות, שגופי חש אותן כנצח - התנתקתי לרגע - ובתנועה מהירה הסרתי את החולצה. קורא את כוונתי פתחת בתנועה מהירה את הדלת - ושנינו נדחקנו לחדר הקטן והחשוך שמאחורינו.

סגרת את הדלת מאחורינו - ובעוד שניה או שתיים התרגלו עינינו לאור הקלוש שזרם מבעד לחריצי התריסים הסגורים כמעט לחלוטין.

החזיה השחורה בלטה על רקע עור גופי הבהיר, וכנראה שהמראה ריגש אותך עוד יותר - כי הידיים - שעד עכשיו היו מאופקות וזהירות ושמרו על מרחק מעורר התרגשות מפטמותיי - מיהרו עתה לחוש ולצבוט ולמשוך - את הפטמות הבולטות מבעד לתחרה העדינה.

גנחתי למגע המרגש - והרטט שעבר בי הגביר עוד יותר את הרטיבות שמילאה אותי. גבי וצווארי נמתחו לאחור מעונג.

אל מול הגוף הנמתח מעונג, עלתה גם מידת התשוקה שלך ושפתיך ירדו וחיפשו - ועד מהירה מצאו אף הן את הפטמות הזקורות - והתחלת למצוץ ולנשוך בנשיכות עדינות מבעד לתחרה, ואתה נאנק ונרגש ומתנשם בכבדות.

הרגשתי את רגליי כושלות מן ההתרגשות - ומיהרתי לחפש משענת. בשני צעדים פסעתי לאחור אל שולחן עבודה גדול, ונשענתי אליו. כשעצרתי הנחת לרגע את שדיי והזדקפת - פתחת את כפתורי הג'ינס שלי ונתת להם לגלוש תוך שאתה מושך ומוריד מטה גם את תחתוניי השחורים.

צעדת צעד קטן לאחור - לראות את גופי הבהיר כשאני מתיישבת על השולחן שמאחוריי ושולחת רגליים ארוכות וחלקות לאסוף אותך בחזרה אליי.

בערתי.

כששבת והתקרבת פתחתי את אבזם החגורה ואת כפתורי מכנסיך - שלך בשעה שאתה מסיר ממני במיומנות את החזיה.

החזה הכבד השתחרר מאחיזתה - ואצבעותיך שקעו ברכות העגולה.

זקור - עמדת מולי - אצבעות כל אחת מידיך שקועות באחד משדיי, ואתה לש ומושך - מושך פטמותיי וחוזר שוב ושוב לנשק ולמצוץ.

שלחתי אצבעות נרגשות אל האיבר החלק, הגדול, המכוון אליי בתשוקה, וליטפתי אותו בעדינות. בתגובה מעכת בכוח את שני שדיי, צובט את הפטמות המגורות, נאנקת אנקה ארוכה, וטיפה שקופה של תשוקה בקעה ולחלחה את אצבעותיי. קירבתי את זיקפתך אליי ולחשתי: "תרגיש - אני כל כך חמה - תרגיש...." הרגשתי חום מטורף וכמיהה בלתי נשלטת לחוש אותך בתוכי.

התקרבת אללי בחזרה - ונכנסת אליי בתנועה חלקה ואטית - בשעה שאני נשענת על ידיי לאחור - וידיך עוטפות את ישבני ומקרבות אותי אליך.

התחושה של הזין הננעץ בעומק גופי היתה מטריפה - נשכתי שפתיים על מנת לא לצעוק, אבל את האנחה העמוקה, החייתית, שבקעה ממני לא הצלחתי להחניק - "אוחחחחחחחח...."

עטפתי את מותניך ברגליי - ידיי עדיין שעונות על השולחן, מחזיקות אותי לבל אפול לאחור, ונתתי לך לנוע בתוכי בתנועות חזקות, אוחז בישבני ומקרב אותי אליך עוד ועוד - חונק זעקה בכל תנועה - הרגשתי את הגמירה מתקרבת וניסיתי לעצור אותך לרגע - אבל אתה היית שקוע בעולם שלך - נסחף, נרגש, ננעץ בתוכי שוב ושוב ושוב - ואני כבר לא יכולתי לעצור את עצמי - ובתוך שניות חשתי את הכיווץ האדיר שאינו נגמר - כיווץ ועוד כיווץ ועוד כיווץ - ושחרור מטורף וקרבה מופלאה - ואתה משתחרר בתוכי.

כך נפרדנו.

giligil55

Member
פרידה

אך עם טעם של עוד...

עוצמת הגעגוע

התפרצה עוד לפני הפרידה
חושבת שצריך להוסיף להתאמן על הפרידה
כי יש בזה טעם של עוד פרידות רטובות
ואהבתי את הכתיבה

Yaronmen69

New member
ממש.....

להגיע ככה בהפתעה וללא יכולת להתמודד או ממש להפרד....

למעלה