פרידה..?

לולה5551

New member
פרידה..?

בנישואים 5 שנים אני מאוד רוצה להיתגרש אבל מפחדת.. ובבקשה אל תיעצי לי טיפול כי הבעיה היא רגש ורגש קשה לשנות זה או שהוא קיים או שלא...
האם ניתגרש?? יהודה 25/06/1985
מירי 11/12/1979

פרידה..?

בוקר טוב ללולה היקרה.

לפני מספר שנים למדתי קואצ'ינג אצל אלון גל. התחלנו כ 50 איש בקבוצה וסיימנו 5-6 כאשר אני הגבר היחיד ששרד וקיבל תעודת מאמן.
באמצע הקורס חוויתי קושי אדיר. באמצעות חברי ללימודים ( לבד לא יכולתי להבין זאת ) הבנתי ( רק בדיעבד ) שאני לא מצליח להתגבר על חרדות,
פחדים או תקיעות אחרת שלי שמנעה את ההתקדמות שלי בקבוצה.
רק בתום הקורס הבנתי שאני אחד מהבודדים ששרדו, התמלאתי תחושה של סיפוק מלאות, גאווה, שמחה ועוד ועוד ...
לו נשרתי באותה צומת קשה סביר להניח שהייתי מאשים את הצוות שלימד אותנו, את חברי הקבוצה, את הכיסאות הלא נוחים(למדנו בכיתה) ועוד ועוד.
לא הייתה לי היכולת אז באותה נקודת זמן ( אותו משבר ) להבין שאני הוא מקור הבעיה ! ולא מה שנימצא סביבי !!!

סליחה על ההקדמה הארוכה...
לולה שניכם אנשים פוטנציאלית עוצמתיים ואולי שניכם הפוכים מהפוטנציאל. ( קראי את המאמר שלי צא מהעציץ לשדה הפתוח http://www.haim-seren.co.il/?categoryId=58871&itemId=187359 ) על פי תאריך לידה בלי לראות / לשמוע אתכם קשה לראות כול אחד היכן הוא נימצא.
יהודה אדם חזק עם קושי גדול ב לבטא את רגשותיו גם כגבר וגם כי המספרים שלו מעצימים מורכבות זו.
את רגישה מאד עם מצבי רוח מתחלפים קיצוניים.
פנימית עמוק יש התאמה גדולה ביינכם. ואתם משמשים מראות האחד לשני. מצב מצוין להתפתח יחד.

להמליץ להיפרד אני חושב שזו תהיה החמצה.
לאומת זאת לצמוח לגדול ולהתבגר לצד בן זוגך רק יצמיח, יחזק ויעצים אותך.

שוב אני נותן ייעוץ על פי מספרים ולא על פי זה ששמעתי את הקונפליקט הזוגי.

כאן בפורום לא ניתן לתת יעוץ מורחב דרך שורות אלו זה לא אחראי מצידי.

יש אפשרות להיוועץ איתי טלפונית ל 01240900720930 שלוחה 41 בעלות של 9 ש"ח לשעה.
או לקבוע פגישה שזה המומלץ ביותר עם אדם מוסמך שיוביל אתכם קדימה.

שנה טובה ובהצלחה בדרך שתבחרו.

לולה5551

New member
היייי

אני מבינה שיש פוטנציאל אבל מה קורהה שאין אהבההההה???? ואין משיכה?????? שהמגע איתו גורם להתחמק זה משהו שזה בסדר לסחוב שנים ולשקר את עצמי או אותו כי הוא מרגיש שאני לא כאן...!! ההינו לפני שנתיים בדיוק באותו משבר אבל גם בתוך השנתיים האלה חשתי את אותם דברים וזה רק מתגבר וזה הופך אותי לאדם עצבני ממורמר
אני לא חושבת ששום טיפול יכול להאיר משיכה עם בלאו הכי היא לא היתה שם מהתחלה!

תשובה ללולה 5551

שלום לך

יקרה זה לא המקום לפתח נושא זה.
ההמלצה שלי לפנות לקבלת כלים חדשים.
את חייבת עזרא שתמקד ותסייע לך במצב הנוכחי.

ברכת מועדים לשמחה וששון

למעלה