פרידה ...

Aguero10

New member
פרידה ...

פרידה אחרי 4 שנים... אני מבולבל על החיים שלי ...לא מצליח לראות את העתיד שלי בלי האישה שאני אוהב ... אבל היא חושבת שזה לא אותו הדבר ודברים השתנו בקשר ... לא רוצה להיות בקשר בכח ושרק צד אחד יהיה שלם עם האהבה , אך קשה לחשוב עלינו בזמן עבר ... איבדתי כיון ודרך .. לא יודע אם לוותר עלייה ולתת לה למצוא אהבה במקום אחר או להילחם על האהבה שלי ולנסות להחזיר את המצב לקדמותו... חייב עזרה..

Aguero10

New member
...

הלוואי וידעתי .. אני מבולבל כל כך .. שאני לא יודע מה אני רוצה מעצמי .. מה יהיה הכי טוב ..

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה זה "להילחם על האהבה שלך"?

איך תילחם? תצחק לה? תפגיז אותה במכתבים? תלחץ על החברות שלה? כל זה נשמע לי לא לעניין. אני מבין את הכאב, אבל כשמישהי באה ואומרת "מבחינתי סוף", זה סוף. כדאי מאוד לקבל את זה ולא לפנטז פנטזיות שווא שאם מספיק תרצה אותה אז היא תחזור. זה לא נכון וזה לא בריא. זה בסדר להיות בכאב גדול. לא מתים מזה. כדאי לפעמים לסבול באומץ ולא להפוך את עצמך לקורבן פאטתי ומעורר רחמים. אל תלך בכיוון הזה. את האהובה איבדת. אל תאבד גם את הגאווה שלך.

uni2012

New member
האמת היא

לא דבר פשוט אבל צריך המון אומץ לומר אותה והמון כדי לקבל אותה. מריוס אמר לך דברים "קשים" אבל (לדעתי בלבד) נכונים. נכון לעכשיו היא יודעת שאתה רוצה להיות איתה ואוהב אותה, הסיכוי הכי טוב הוא לתת לה זמן ומרחב, לדעתי ככה היא תוכל להרהר על המצב ממקום של בחירה אישית שלה ולא מתוך דרישה שלך לעשות זאת.

Aguero10

New member
לא בטוח..

רק אלוהים יודע מה נכון , אבל את בדרך צריך לסלול לבד.. קשה לבחור דרך .. כי לכל דרך יש סוף אחר .. מי יודע אולי יש טעם להילחם.. אולי זה רק משבר .. ?

seelinewoman

New member
אם אתה בן 22, וארבע שנים בזוגיות

יוצא שאת גיל ההתבגרות האמיתי שלך עשית לא לבד, אלא יחד עם אישה. אני מנחשת שזה הבלבול העיקרי שלך. אתה לא מכיר את עצמך עדיין כגבר צעיר לבד. אני יכולה להבין למה זה מפחיד אותך, ומבלבל, אבל כל עוד אתה זוכר שהחיים לא נגמרים בגיל 22, למרות הכאב הגדול שבאהבה שנגמרה, יש לך אופק לשאוף אליו, ויש לך חיים גם אחרי האהבה הזאת. אתה פשוט צריך להתחיל לחשוב על עצמך אחרת כעת. גבר צעיר, לבד. הבדידות תוקפת בכל גיל. החדשות הטובות הן שבגילך, אם אתה צעיר חברותי, יש לך מספיק חברים סביבך כדי לרפד את הנחיתה שלך בעולם הרווקות. אהבה נוספת תהיה לך, זה ברור לך, נכון? כרגע אתה עדיין לא רואה את זה, אבל זה יבוא. מבטיחה. בינתיים, שמור על עצמך ותחזיק מעמד. בהצלחה

Aguero10

New member
תודה...

יהיה בסדר אם הזמן.. אני מודה לך מאוד ... יש לאנשים פה לב זהב...

שמע,

עברו ארבע שנים, ברור שהדברים אינם אותו הדבר- זו דרכו של הטבע, הזמן מתקדם בלי להתחשב בדברים מסביב ומשנה את המצב מרגע לרגע... עכשיו תחשוב שנייה, אמנות המלחמה של סון טסו דוגלת בעיקר בריגול- מלחמות אתה מנצח ע"י ידיעה של מה שעומד לפניך. אז מגניב לצאת למלחמה על האהבה והכל... אבל שאלת את זוגתך מה השתנה בכלל? אתה יודע על מה להלחם? אולי חסר לה ריגוש ומשעמם לה? אולי 4 שנים עם אותו אחד הספיק לה בתקופת-החיים הזו שלה? אולי ואולי... איך תלחם כשאתה לא יודע מה המכשולים שעומדים בפניכם? אולי זו מלחמה אבודה מראש? לרוב כשמישהי מבקשת פסק-זמן, עדיף לתת לה אותו ולהזכיר לה משהו בסגנון של: "כנראה את עוד לא בשלה לקשר רציני עם גבר כמוני". היא תעריך אותך על שנתת לה את המרחב- כי זה מה שהיא רוצה עכשיו והאתגר אולי אפילו יחזיר אותה אליך. אבל ארבע שנים זה הרבה... אתם בשלב שאתה פשוט יכול לשבת איתה ובאמת לברר את הדברים.

BABE72

New member
לדעתי תוותר

אם היא לא מרגישה יותר כלום, לא יעזור לך להילחם רק יתסכל אותך ויפגע בך יותר. אני מאוד מבינה את הכאב הרב שלך, 4 שנים "לא הולכות ברגל". לדעתי לך לכמה שיחות אצל פסיכולוג לעזרה בהתמודדות ובעיכול המצב החדש. בהצלחה

Aguero10

New member
זה לא כזה נכון

היא לא יודעת מה היא מרגישה .. ופה מתחילה הבעיה. פסיכולוג ?!? יהיה בסדר .. הזמן מרפא את הכאב .. אני לא אדם דיכאוני .. אך גם לא בליין וחולה מסיבות.. אני אסתדר ..

אייבורי

New member
שתה מים קרים

גבר בפאניקה זאת בטוח לא הדרך לשום מקום. ומה זה באמת אומר, להלחם על האהבה שלך?

למעלה