פרידה

קליינה

New member
פרידה

מי שתמוך באישה הזאת צריך להתבייש בעצמו היא פשוט דוגמא שלילית מדובר בנרקמונית שנכנסה לבית וזה דבר ראשון פשוט בושה להפקה היא לנגמלה אנשים אשר נגמלים אינן חווים קריזות. חוסר תהחשבות שלה בזולת פשוט מוגזם אם היא עושה משוה זה רק בשביל שיראו שהיא עושה גורמת לאחרים להרגיש שהם זקוקוים לה וברגע שמבינה שלא משחקת אותה מסכנה. שבועיים שכבה במיטה וביום שהחדשים נכנסו כאילו התעוררה לחיים והתחילה את מעשה הריכלות הורוע שלה. אנשים שוכחים בכלל שזה התחיל בזה שדנה שמעה שלפרידה יש בעיה ורצתה לפתור את זה איתה בכלל לא קדם לזה ריב ואז במהלך השיחה פרידה התחילה לרדת עלייה ולקלל אמרה שהיא לא אמא כיון שלא לקחה תחת חסותה את "הילדים" בבית מי אמר שהיא צריכה לעשות את זה כל אחד השאיר את ההורים שלו בחוץ מי ביקש שפרידה תתאמץ אותו. מאז פרידה רק מנסה להכינס בדנה ולכן דנה מגיבה להתנהלותה האישה הזתא רבהעם כל הבית כמעט איך אנשים עיוורים ולא רואים את זה פשוט בושה מה שקורה שם השנה.

נוי710

New member
סליחה פרידה לא מלאך אבל עדין

כל הבית כולו יוצא נגדה ואם כל אהבתי לדנה שהיא הפיבוריטית שלי היא מאד מאכזבת בהתנהלות שלה בגלל שאני חשבתי שהיא מגנה דברים כאלה כמו חרם ודברים כאלה לא חשבתי שהיא תרד להתנהגות כזאת אבל היא רק מחממת את הבית עוד יותר נגד פרידה למרות שפרידה יכולה לעוף לכל הרוחות מצידי ציפיתי מדנה לקצת יותר התנהגות הוגנת

נוי חמודה, יש לי שאלה אלייך

את כבר כמה ימים מפמפמת לנו כאן במוח עד כמה את מאוכזבת מדנה למרות שהיא פייבוריטית שלך. את חוזרת כאן על אותה המנטרה ובמין סוג של שטיפת מוח את שוב ושוב חוזרת על אותם המשפטים בפני כל מי שמוכן או לא מוכן לשמוע. כאן אין אפשרות להגיד למישהו אין לי כח לשמוע אותך. כאן אתה נאלץ לקרוא את כולם. אני מודה ומתוודה שאת ההודעות שלך אני לא קוראת, אבל עדיין זוכרת לך חסד נעורים מהתקופה שהגנת בלוח ליבך על ליאם. ליאם היתה היחידה שקיבלה ממני אי פעם SMS. בכל אופן, מה שאני רוצה להגיד, שעדיין לא הצלחתי להבין על מה את מדברת. מה את רוצה בדיוק מההתנהלות שלה ואיפה בדיוק היא איכזבה אותך. אל תחזרי כמו תוכי אחרי מה שאחרים כותבים. אני רוצה לדעת מה יש לנוי710 להגיד מטעם עצמה. רק כדי שלא יהיו אי הבנות, אני בעד דנה בכל ההתנהלות שלה בבית כי זה שם המשחק. רק מעניין אותי לדעת מה גרם לך להתהפך עליה כל כך?

תעזבי שטויות, שתיהן נלחמות על אותו מקום.

באותם הדרכים. דוקא זה שהיא היתה נרקומנית משחק לטובתה. גם דנה באה עם סיפורים על החיים הקשים שלה.

סילאן1

New member
למה ההתרכזות הזו בדנה ופרידה

לדעתי נופר,תומר,רם,עמיר וסיון צריכים להיות חמישיית הגמר.תעזבו כבר את דנה ופרידה אף אחת מהם לא תגיע לגמר

דיי כבר סתמו עם "הנרקומנית" הזה.. יא טיפשים

אין כל קשר לעובדה שהייתה נרקומנית פרידה אישה מגעילה בגלל מי שהיא ולא בגלל הסמים. פרידה סוציומטית כי היא פשוט כזאת, זה לא הסמים עשו את זה.

למעלה