פרידה

2A3A4A

New member
פרידה

חבר של ביתי מזה 8 חודשים חזר לארצות הברית אין כרגע סיכוי שהם יחזרו הכאב שלי בתור אמא קשה וכל הזמן אני בוכה ומדוכאת מה עושים מאחר ואני נקשרתי עליו כמו לבן ולמרות שלא רציתי בו מאחר ואינו יהודי ואין גם סיכוי שיחזור לארץ

isi5

New member
יש דבר כזה

הורים שניקשרים לבן הזוג של הבת , או לבת זוגו של הבן . זה לא דבר נדיר . ילדתך , תעבור עוד המון דברים , תבשיל ותצמח עם כל מערכת יחסים שתצלח , יכול להיות שכמו בת דודתי , אפילו לא תבין את הבחירה הבאה שלה לעומת זה שהלך ... אבל רק תזכרי . הילדים מזמנים לעצמם את מה שהאישיות שלהם צריכה . לפעמים גבר חלש עם עמוד שדרה חלש יזדקק דווקא לאישה חלשה ממנו , שיוכל לנווט אותה , לנהל אותה , ל"תמוך בה" ל"הציל לה את החיים" כדי להרגיש גבר . לעיתים בת תחוש את עצמה נעלה רק עם הגבר יהיה בסטטוס נמוך ממנה ... ויש אלפי דוגמאות אי אפשר להיכנס לכולם . אבל תני להם להכיר את עצמם . רק ע"י זוגיות , מתפתחת היכרות עם הצדדים השונים ולעיתים מנוגדים של האדם עם עצמו . עדיף רווקה עם מערכות יחסים , או גרושה עם מערכות יחסים , מכאלה שלא נכנסים בכלל וגם בגיל 40 , עוד לא חוו כלום. תני לה למצוא את עצמה . בכאוס של החיים . ואל תשכחי להיות אמא אוהבת לה . אני אמא בעצמי .

למעלה