פרידה -

Moooran

New member
פרידה - ../images/Emo7.gif

טוב, פורום מד"צים יקר שלי, אני נאלץ להיפרד מכם, כדי להשאיל את עצמי לצבא ל3 שנים לפחות, כולכם אנשים נפלאים ונהנתי נורא להיות חלק מהפורום, תזכרו אנחנו הם אלה שמחנכים את דור העתיד, אנחנו יכולים לשנות את פני החברה, אף פעם אל תפסיקו להאמין בעצמכם ואל תפסיקו לחלום.... אוהב אתכם, מורן ישראל

מורן ../images/Emo24.gif

עצוב לנו לשמוע שאתה עוזב אותנו! אבל אתה עוזב למטרה לא פחות חשובה! אני חושב שתרמת המון לפורום שלנו ותמיד נשמח לשמוע ממך שוב
תשמור על עצמך בצבא! ותבוא לבקר מידי פעם ותספר לנו מה איתך
- דודי

צה"ל אחד-חצ"ב אפס

טוב אז מכל הקטע הזה של הגיוס מי שהרוויח זה צה"ל!!!! אז אחי שירות נעים ומהנה....תשמור על עצמך שם....אה, והכי חשוב חנך את פקודיך לציונות והתנדבות אני בטוח שהם יצאו ממך חיליים אידאלים!!! אה, ואם אתה מחליט לחתום קבע אז בעזרת השם אולי נראה אותך (אם תיהיה מ"פ בסיירת צנחנים) אז אחי בהצלחה!!!!

אנחנו מתגעגעים כבר מעכשיו

בהצלחה בצבא. אתה יודע שנתגעגע אליך, זקן השבט. אני יכול להגיד רק שהצבא הרוויח את אחד האנשים הטובים שיש, ולהבטיח לך, שאנחנו נמשיך את השינוי שהתחלת. תשמור אל קשר (אם לא אתה תשמור, אנחנו נשמור) ניפגש בחמשוש הקרוב שלך. בייי

טיפקסית

New member
למורן היקר

המון המון המון המון הצלחה בשירותך הצבאי , מקווה שיעבור לך מהר וגם אם קשה תזכור לא לוותר אתה חלק מהפורום הזה ומאיתנו המד"צים בכלל ועכשיו אתה שייך לצה"ל שבעת שירותך הצבאי תדע תמיד לשאוף ליותר יותר גבוה יותר חזק ולא לוותר שתטפס בסולם בדרגות הצבאי תמשיך להאמין בעצמך כמו שאנו מאמינים ובטוחים בך נ.ב-אל תשכח לקפוץ לבקר כאן מדי פעם שלך בשמת מד"צית השומר העיר,קן אופק

קרבי זה הכי אחי

המון בהצלחה באמת שיהיה לך שירות קל ואני בתור אחת שמשוגעת על כל מה שקשור לצבא אני מתה להתגייס לקרבי ובטח תגיד לי זה מה שאת חושבת עכשיו אבל זה סבל וזה אני יודעת מאחותי שהיא בצבא עכשיו קצת פחות משנה, היא משק"ית נגמשים וכל מי שמכיר אותי יודע שצבא זה בשבילי מאוד מגניב ואני מקנא בך!! אבל המון בהצלחה! איזה בסיס אתה משרת? איפה הטירונות שלך עכשיו?

כפכף קונסטנטין כנסי לכאן!!!!

אז אני יוסף ואלון צדק כשהוא הפנה אותך אלי....אני חושב גם כן שצבא ובמיוחד צה"ל זה דבר מגניב וחזק ואם יש לך שאלות או משהו כזה אני מוכן לענות.......ובקשר למורן אני יודע איפה הוא ואיזה טירונות הוא עושה אבל אני אספר לך רק אם הוא יסכים... אם את רוצה לדעת משהו אפילו לא על הצבא על כל דבר (במיוחד עלי) תשלחי מסר אישי

אין בעיה!

אני מבינה בצבא וזה אבל אם תיהיה לי שאלה אני אפנה אלייך! ודרך אגב למה אתה מתכוון שאתה אומר מסר אישי? ה באיי סי קיו אימל או משהו?

למעלה