פרידה

מיכלפ

New member
פרידה../images/Emo7.gif

זה נגמר, והכל בגללי. אתמול אני והחבר הבלגי שלי נפרדנו, ולא בגלל המרחק, בגלל טעות שלי, טעות שבחיים אני לא אסלח לעמצי על שעשיתי אותה. קשר אמור להבנות על אמון הדדי ואני שיקרתי לו, המון זמן. אז ככה: הוא גילה, לפני כמה שבועות, שבגדתי בו. רק אתמול בבוקר הוא התקשר ושאל אם זה נכון, כי הוא לא האמין, יותר נכון לא רצה להאמין. אז אמרתי לו שכן, זה נכון, כי לא יכולתי לשקר יותר. זה קרה ביולי, שבועיים אחרי שהוא עזב את פרינסטון אני הייתי במסיבה והשתכרתי מאוד וזה קרה, עם מישהו שהכרתי. מאותו יום של הבגידה ניסיתי לחשוב מה לעשות - אם אומר לו על זה זה יגמר, אז ניסיתי לשכוח מזה, להגיד שזה לא קרה... מה חשבתי לעצמי? אז שיקרתי לו כל הזמן הזה, אמרתי לו שבחיים לא בגדתי בו ולא אבגוד. איך חשבתי שהוא לא יגלה? איך יכולתי לשקר לו במצח נחושה? איך עשיתי את זה? איך לא חשבתי שהכל יחזור אלי יום אחד כמו בומרנג? אני כל כך שונאת את עצמי על זה ששברתי לו את הלב, שפגעתי בו כל כך.. לא מגיע לו כל זה. אבל שום דבר לא יעזור- זה קרה והוא יודע על זה. הוא אמר לי שכואב לו יותר זה ששקרתי לו כל כך הרבה זמן, והוא צודק. שנינו רוצים להשאר ידידים אבל אמרתי לו אתמול בשיחת פרידה בטלפון בנתיים לא אוכל להיות איתו בקשר של ידידות, זה קשה מדי. גם אני חושבת שאני צריכה לתת לו זמן לבד, לעכל את כל זה, להחלים.. לנסות לפחות. שנינו עדין מאוד אוהבים ואמרתי לו שאם אי פעם יצליח לסלוח לי, אני אהיה פה, אחכה לו. ליבי תמיד יהיה שייך לו. והבטחנו שנתראה בעתיד, אבל לא כרגע. עכשיו צריך לתת לזמן לעשות את שלו. נראה מה יקרה. אני יודעת שעשיתי טעות נוראית אבל אני מקוה שמתישהוא בעתיד הוא ינסה לסלוח לי... אין לי מה לומר יותר, זה קשה. אני אנסה לא להיות בקשר איתו כמה זמן שאוכל.. למרות שכל הזמן אני חושבת עליו, על מה שהוא חושב, על מה שהוא מרגיש.. אבל עדיף ככה, בינתיים. אני כבר לא מתאימה לפורום זה אבל אמשיך לעקוב אחר הנעשה אצליכם ואני מאוד מקוה שכולכם תהיו מאושרים. וכמובן שאהיה בקשר ואשאיר הודעות מדי פעם שלאול לשלומכם. לפי מה שקראתי על רובכם מכל ההודעות, יש פה אנשים נהדרים שאני באמת מעריכה ורוצה שכולכם תהיו מאושרים!!
אני אנסה להיות חזקה!
זהו, רק רציתי לשתף אתכם ולישפוך את אשר על ליבי... מיכל

blixgirl

New member
מיכל ../images/Emo14.gif...

ממש שברת לי את הלב עם ההודעה שלך...אני כל כך מצתערת לשמוע את מה שקרה... קודם כל הרשי לי לומר לך שאת תמיד welcome בפורום הזה ותמיד נקבל אותך בזרועות פתוחות..אני מקווה שעם הזמן ועם המון אהבה שניכם תמצאו את הכוחות המשותפים להתגבר על הכאב ואולי תמצאו כוח לחזור להיות זוג ? אנחנו כאן לתמיכה להקשבה ובכלל מה שתרצי כל טוב ושיהיה רק טוב! בליקסי

GalGula

New member
מיכל ../images/Emo24.gif

מאד עצוב לי לשמוע.... אני מתארת לעצמי איך את מרגישה עכשיו... את יודעת שעשית משהו לא טוב, ואני מתארת לעצמי שזה העיק עליך מאד, ועכשיו כשהוא יודע - לפחות זה ירד מהלב שלך. אני בטוחה שהפריע לך מאד לחיות עם הידיעה שאת מסתירה ממנו משהו. כולנו עושים טעויות, יש טעויות יותר חמורות מאחרות. יש טעויות קטנות ויש כאלו שמשפיעות מאד על עתידנו ומהלך חיינו. בכל מקרה הדבר החשוב ביותר שאפשר לעשות עם טעויות זה ללמוד מהן! אני בטוחה שאת חשה עכשיו המון אשמה, המון שנאה עצמית... אל תצפי שהוא יוותר או ישלים עם מה עשית ויסלח לך (למרות שאולי זה יקרה). אבל את צריכה לוותר לעצמך, להמשיך הלאה וללמוד את הלקח ממה שקרה. בטוחה שקשה לך עכשיו מאד, ומקוה שעם הזמן דברים יראו אחרת. את עוד צעירה, עוד יהיו לך טעויות בחיים.... אבל שוב מיכל - הכי חשוב זה באמת ללמוד מהן - ולהמשיך הלאה. להשאיר בצד את תחושת האשם - היא לא תועיל לאף אחד. מאחלת לך רק טוב

מיכלפ

New member
קשה....

נפרדנו רק לפני יומיים ובשיחת פרידה אמרתי לו שלא אוכל להיות איתו בקשר ידידותי.. אבל אתמול, יום שלם לא הייתי בקשר איתו ולא יכולתי לעמוד בפיתוי, ראיתי אותו אונליין באיי סיק יו וצ´יטטנו במשך שעתיים, על הכל.. הוא אמר לי שעדין אוהב אותי אבל לא יכול לתת לי תשובה עכשיו אם אי פעם ירצה לחזור להיות בקשר.. וזה נכון אני צריכה לתת לזמן לעבור.. זה קשה, אני לא רוצה לנתק את הקשר איתו לגמרי, הוא יותר מידי חשוב לי ואני רוצה לשמור את הידידות ביננו. אז הסכמנו שנהיה בקשר מדי פעם ושנרגיש חופשי להתקשר/לכתוב מדי פעם. הוא אפילו אמר שהוא רוצה לבוא לבקר בישראל בקיץ. ושנינו יכולים לבקר אחד את השני מתי שנרצה. אבל אך נרגיש כשניפגש? זה יהיה קשה אבל צריך כנראה רק לחכות ולראות מה יקרה, נכון? אני אמרתי לו שתמיד אחכה לו, כי הוא היחיד שאני רוצה, אני לא רוצה אף אחד אחר.. אני חושבת שנועדנו להיות ביחד. אבל הוא אמר לי אתמול שיכול להיות שאחכה לנצח... אבל לא איכפת לי, אני אחכה, אני אנסה לרכוש את אמונו שוב, עם הזמן. ואמשיך לקוות שיסלח לי מתישהוא. תמיד תהיה לי התקווה שנחזור להיות ביחד.. ומבחינתי הוא עדין שלי, אני לא אחפש ולא אהיה עם אף אחד אחר, כי אני אוהבת אותו וארגיש שאני בוגדת בו שוב אם אהיה עם בחור אחר.. כן אני מאשימה את עצמי ושונאת את עצמי על מה שעשיתי ואני אלמד מהטעות הזאת. נראה לי שיהיה לי יותר קשה בכלל לא להיות איתו בקשר מאשר להיות ידידה שלו, גלגולה קראתי גם את התגובה שלך לגבי הפרידה שלך.. שאת בכלל לא בקשר איתו עכשיו.. נכון זה קשה? לא לדעת מה קורה איתו? זה מה שקרה לי עם החבר הראשון, האיטלקי, עברו 3 שנים מאז הפרידה ובחיים לא דיברנו שוב.. ואני מאוד רוצה לדעת מה שלומו.. אבל מפחדת ליצור קשר שוב. אני לא רוצה שזה יקרה עם סטפן, אני יותר מידי אוהבת אותו ורוצה להיות איתו בקשר כל החיים... אני מקוה שהאהבה שלנו תנצח ותתן לו את הכח לסלוח לי.. מתישהוא... עד אז אני אנסה לחיות את החיים שלי בלי בן זוג, תכלס אני צריכה קצת פסק זמן מבחורים... אבא שלי כל הזמן אומר לי (ןהןא צודק...) שמגיל 17 רק בחורים יש לי בראש ... אני צריכה לחשוב עלי, על העתיד שלי, והאהבה תבוא אם היא נועדה להיות.. אז אני לא צריכה לדאוג. נכון? אני לא אוהבת פרידות... אבל בעצם, מי כן אוהב פרידות?

blixgirl

New member
מיכל ../images/Emo24.gif

יש פה פתגם שאומר : "WHATS IS FOR YOU WONT GO BY YOU" ואני אכן מקווה שאם הקשר שלכם הוא אכן הקשר המשמעותי בחייכם,הוא יחזיק מעמד והכל ישוב למקומו בשלום עם הזמן... מאחלת לכם אהבה גדולה! בליקסי

למעלה