פרידה !

BlogTV Police33

New member
פרידה ! ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

שלום לכולם ! אחרי שנתים+ בבלוגים הנהדרים האלו החלטי שהגיע זמני ! עייפתי נשחקתי ולא כלכך קודמתי ... אתם אחלה אנשים כמו משפחה ואני מבלה איתכם שעות ביחד . המפגשים היו תמיד כיפיים מצחיקים מהנים ואפילו טעימים (למרות שתמיד הייתי על המנגל ) ! אני רוצה להגיד לכולם שהחלתי לפרוש מלהיות פוליסית 33 היה כיף היה מהנה גולשים התחילו איתי הטרידו אותי ובעיקר פחדו ממני .. והחל ממחר יום שלישי ה-8-8 אני יהיה פוליס 33 ואני יהיה בצבע כחול ואני יהיה שוב זכר גאה (גבר עם -אבר) ולכל מי שחשב שאני פורש מהבלוגים בכלל אז הוא טעה בגדול אני לא יעזוב אף פעם אני חולה עליכם אני בסה"כ משנה צבע לכחול וחוזר להיות זכר ענת יקירתי את יכולה לנגב את דמעות הצער והפרידה אני נשאר פה לנצחחח .... מוטי תפסיק לבכות ותחייך אני נשאר, בסה"כ משנה צבע (אתה תוכל להמשיך "לחלל" לי במפגשים) אז תודה לכולם מצטער אם מישהו נבהל מההודעה הזאת (בטח ענת חשבה שזה הודעת התאבדות בכלל...) אני מגיע ביום חמישי למפגש ואני ישתדל להביא את האופנוע ים שלי אז לא לשכוח בגדי ים (טליה ושאר הבנות חוטיני כמובן) אז שיהיה לכולנו שבוע נפלא שבוע שקט תהנו והכי הכי חשוב : "אם שותים -מגיעים יותר מהר הביתה .." על החתום : פוליס-33

BlogTV Police19

New member
בן של מוכרת פירות וירקות!!!!!!!!!!!

לא עושים דברים כאלה לבני אדם!!!!!! מזלך

BlogTV Police20

New member
בן של נגר ואגס!!!!!!!!!!!!!

רגע, אתה לא תהיה יותר על המנגל??? זה מה שבאת להגיד???? חסר לך חבר שתהיה חסר

BlogTV Police26

New member
חחחחחחח

ירדתי למטה לחפש הודעה שאתה אומר שאתה עובד עלינו והתברר שהיא באמצע חחח אתה מכור!

BlogTV Police18

New member
בהתחלה הייתי מאושר דיי מהר התאכזבתי

לא יכולת לסיים את המכתב באמצע טיפה לפני שחזרת? אני מסרב בתוקף להחלפת צבע ואני דורש מכולם תמיכה להשארתו בתור נקבה. נ.ב: מילה שלי כולכם תהנו !!! ולסיום "לא מפחידים יונה ביין"

Queenati

New member
מה???? רונושקה, זה לא יתכן

עד שהתחלתי לפתח רגשות עזים למין שלי (
).....אתה משלה בנו? עושה ניתוח לשינוי מין? לא יתכן, אני פשוט הוזה, לא נאפשר זאת!!! האמת היא שכל כך הרבה גולשים יתאכזבו
יהיה לי פה מרד גולשים.... אנשים יצאו מדעתם.... אני גם לא בטוחה שאוריין יקבל את זה יפה, הרי הבחור היה אובססיבי....

BlogTV Police33

New member
כן כן זה אמיתי !!!!

אנשים זה קרה אתמול בערך בחצות הניתוח הוגדר כהצלחה כל ה-35 ס"מ נתפרו חזרה למקומם אני כרגע גבר מאושר רווק גאה ואני מגיע לעשות סדר בבלוגים כמו שעשה 18 אני הולך לבנות את השם שלי בחזרה האמת שאוריין חייב לי הרבה הרי שבזכותי הוא הגיע הוא רק רצה לראות מי זו 33 ,להיות פוליס זה סתם היה תירוץ בשבילו . שיהיה לכולנו יום טוב !!!!!!! רון -33 האחד ...

BlogTV Police33

New member
הנה התחילו הגולשים גם !!!

5 דקות אני בבלוג בצבע כחול בדיוק 5 דקות והנה זה התגובות שאני מקבל על הצבע קלטו !!!!!

למעלה