פרידה :)

ga_la

New member
פרידה :)../images/Emo39.gif

יש לי כמה שאלות ... 1.יש לי קלפים כבר 3 שנים ובזמן אחרון אני לא משתמשת בהם ... איך אפשר לטהר אותם ? 2.ממה צריך להתחיל את לימודי הטארות ?איך זוכרים את משמעויות של הכלפים ? 3.יש לי שאלה :האם יהיה לי חבר בזמן קרוב ( 5 חודשים ) שמי גלינה נולדתי 5.7.81 תודה לך !

F r i d a

New member
היי גלינה

אפשר לטהר קלפים, למשל - להעביר אותם מעל נר, אחד אחרי השני. את המשמעויות קל לזכור דרך הסמלים ואסוציאציות וכמובן התנסות, לעבוד איתם. כרגע אינני רואה קשר משמעותי, אבל יש הזדמנויות להכיר ולפתוח מעגלים חדשים.

Partycell

New member
לא צריך לטהר שום דבר

רק תהיי את מטוהרת כשאת משתמשת...במחטי הטארות שמא תלכלכי לכולם ת´תשובות ( לכל מי שאת קוראת לוה)

Partycell

New member
טיהור בא מבפנים

מה זה לטהר קלפים? זה משהו שמישהו המציא בכדי שיהיה איזה טקס שיתן הרגשה טובה יותר בשימוש בקלפים אם זה עושה לך טוב אז תעשי מה שפרידה למשל הציעה אבל הכי חשוב שאת בעצמך - המחשבות שלך יהיו מטוהרות, כלומר, אם את פותחת קלפים לאחרים, אז מוחך צריך להתנתק ממחשבות היום יום ולהיות נקי, מכיוון שאת הופכת למעין צינור תיווך בין מחשבות האדם שמולך אל עצמו. בעזרת הקלפים את מראה לוה את מה שהואי חוששים לחשוב עליו. כמו כן, אם את פותחת לעצמך קלפים, את צריכה להיות נקיה, כלומר לא להיות נעולה על מחשבות מסויימות, או אפשרויות מסויימות, לנקות את הראש, ואז באמת תקבלי תשובות מתאימות לשאלה.

למעלה