פרידה תעני לי

revital058

New member
פרידה תעני לי

היי פרידה למה את לא עונה לי?????? שאלתי היתה אם את רואה קשר רציני בקרוב התאריך שלי 6/2/80 בבקשה תעני לי אני חייבת לדעת זמ ממש דחוף לי.....תודה מראש

uri_raz

New member
לכל השואלים שפרידה אינה עונה להם../images/Emo24.gif

אני מבין שאתם באים עם שאלות הנוגעות לעניינים שכואבים לכם, שאתם רוצים תשובה במהירות, ושלפעמים קשה להתמודד עם אי הוודאות. אבל אני רוצה שתראו גם את הצד השני. מנהלי פורומים, הן בתפוז והן באתרים אחרים, אינם עובדי האתר (עם יוצאים מן הכלל, כמו מנהל פורום משוב). פרידה איננה מקבלת משכורת מתפוז, ולמיטב ידיעתי התמורה היחידה להשקעה שלה בפורום היא שתפוז משלמים לה את ההוצאות עבור החיבור לאינטרנט. זה אומר שני דברים. קודם כל, פרידה עסוקה, כאחד האדם, בלעבוד לפרנסתה, בטרדות היום-יום, וכיוצא באילו. היא לא יכולה להכנס לפורום כל שעה, לפעמים לא כל יום, ולעיתים אפילו לא כל שבוע, כדי להתייחס לפורום. דבר שני, אני חושב שרמת הציפיות שלכם קצת גבוהה למסגרת בלתי-מחייבת כמו פורום. אצל הרבה קוראים בקלפים בתשלום צריך לקבוע תור כמה ימים מראש. על אחת כמה וכמה כשמדובר בשירות שפרידה נותנת בהתנדבות, על בסיס רצונה הטוב וזמנה הפנוי. אנא חכו בסבלנות. פרידה איננה מתעלמת משאלותיכם מתוך עצלנות או רשעות, והיא תענה לכשתתפנה.

למעלה