ותשובה משלי
אני מסכים עם פרידה,שדיברה על כך שלכל אחד יש "יכולות מיסטיות"-מזה בעצם יכולת מיסטית? האם זו רק יכולת לשמוע משהו שמתרחש בחציו השני של תבל? או שבעצם אין ממש בביטוי יכולת מיסטית.... בכל אופן,כולנו הרי באנו מאותו מקום,ולכן בכל אחד יש ניצוץ מהתבונה האלוהית,"הלוגוס",והיא תבונתו שלו. לעומת זאת,לא כולנו דומים;לכל אחד יש צרכים שונים,ונתונים שונים. יש כאלו שמשתמשים במיטיקה כחיזוי עתיד גרידא,וכאלו שפשוט שם כי זה "קול",וזה גם בסדר. בכל אחד מאיתנו נתונות תשוקות שונות לתכנים שונים,וכל נשמה בזמן שבוחרת לעצמה את חייה הבאים,גם בוחרת את המינון של ה"תכנים המיסטיים" שבהם היא תתנסה. הכל עניין,בסופו של דבר,של "לחוות" עכל מנת "להתחשל". כל זאת,בדרך אל הטיהור הסופי שבסיום הגילגולים. בנוסף,יש אנשים ש"קולטים" את הקלפים בצורה הרבה יותר חודרת מאחרים;יש אנשים שמשדרים עם הקלפים בספירה אחרת לחלוטין; ויש אנשים שפשוט מרגישים שהגיעו הבייתה כשהם מתבוננים בקלפים. יש כל מיני דרכים,אופנים וצורות שכל אחד יכול לבחור לממש את עצמו,והדרך הטובה ביותר לדעת אם זה מתאים לך זה לעצום עיניים,לשאוף הרבה אוויר(אני שואף סיגריות אז גם זה מותר

,ולשאול את עצמך אם הקונספט שאופף את ה"מיסטיקה" (אוי,כמה שאני שונא את המילה הזאת) "עושה לך את זה"...אם כן,אז תלכי על זה. מה כבר יכול לקרות אם תנסי? לעומת מכן,מה תפסידי אם לא תנסי? יום נפלא והמשך דרך צלחה!