פרידה קשה...

dudumagic

New member
פרידה קשה...

היא כבר נפרדה ממנו לפני שנתיים ומאז לא היה מגע מיני בינהם אך היא נשארה תלויה בו בעיקר בקטע של הרכב.. או דברים שהיתה צריכה . החיים שלה איתו (לפי מה שהיא מספרת) היו חיים בצל הפחד , חיים של אקשן ושל אי שקט נפשי . כשאני הגעתי ופתאום פתחתי לה עולם חדש עולם של שקט שהיא לא נגלתה אליו עד עכשיו. אז הגיעו מצידי "התנאים" ... אני מצטער אבל במצבי הייתי חייב להציב לה תנאים להמשך הקשר... (מי שיודע מה מצבי שיבין) התנאים היו : ניתוק כל קשר איתו , לוותר על הרכב , ולהגיד לו שזהו ! זה נגמר ויותר הוא לא יראה אותה יותר. 2 דברים יכלו לקרות : היתה אומרת לי .. מי אתה בכלל שתגיד לי מה לעשות ולזרוק אותי לעזאזל או להגיד לי " בטח נשמה , אני רוצה אותך , מה שתגיד. והיא החליטה : אני רוצה אותך , וכבר החלטתי !! אני רוצה להיות איתך ! היא מנסה להפרד ממנו , והוא רק מציק לה עכשיו ... הוא מנסה את מזלו ב : " אני אוהב אותך, תחזרי יהיה בסדר" "אני ישתנה בשבילך, לא יהיה יותר בלאגן " רצוי לציין שמילותיו אלה נאמרים מכיוון שהוא " גנב , מתעסק בסחר בסמים , ועוד.. ) איך צריכה להיות ההתנהגות שלי בכל הנושא ? בקטע שלהם אני לא מתערב , אבל קשה לי לראות אותה בוכה בגללו. נכון ! קשה לה , כי כואב לה - בכל זאת הוא היה בנאדם הראשון שלה והיתה איתו 4 שנים ( למרות שהתקופה לא רצופה) מישהו יכול להסביר לי מה יהיה המשך דרכי בכל הסיפור הזה ? כי אני אוכל סרטים כל לילה כשאני חושב על זה תודה

s h o o s h a

New member
כרגע, עולה לי רק משפט אחד לראש

"למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?" אולי בזה תסתכם התגובה שלי ואולי מאוחר יותר אחזור ואשיב באריכות ואולי אף אשנה גישה. אבל זהו האינסטינקט הראשוני שלי...

dudumagic

New member
כרגע עולה לי רק משפט אחד לראש

אני אוהב אותה, והיא אותי !

אז מה קרה.. זהו?

אם למישהו יש בעיות זה אומר שהוא ישאר לבד וזהו נגמרו החיים?? אני בטוחה שאם לך היו חבילות לא היית מקבלת את העובדה שאת מיטה חולה.. ושאנשים לא צריכים לבזבז את זמנם עליך..והם צריכים לזרוק ולעבור למישהי יותר קלילה.. על בעיות בדרכ מתגברים ועובדים אם יש אהבה באמת ולא זורקים מישהו ועוברים הלאה.. אם המצב מראש שהוא בעייתי ואין רגשות מעורבים עדיין אז כן לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה..

seeyou

New member
עבור אהבה משלמים ביוקר

אני חושב שלכול אדם יש את גורלו-דרכו לחיים-הבנתו-פרושים שלו... מה שאתה רואה-הבכי שלה זה לא כול התמונה שהיא מרגישה אתה לא תצליח לגרום לה שינוי-רק היא בעצמה אני מסכים עם הקודמת-אתה מתסה להילחם נגד תחנות רוח... יוסי

הדוגית בלב ים

אולי המטאפורה הבאה המייצגת את חשיבתי למקרא דבריך היא היא המתאימה לך קרא והחלט- אתה בלב ים משוטט, שוחה להנאתך, שט בדוגיתך, ולפתע מרחוק ראית דוגית אשר משכה את תשומת לבך, התקרבת, ומצאת בה את בת-הים אשר כה ייחלת לעצמך. חייכה היא אליך, חייכת אתה אליה, היה קליק, ועברת אל הדוגית שלה ושתי הדוגיות קשורות זו לזו. לפתע אתה רואה נקב בדופן התחתונה של הדוגית, וגם רואה כי היא "תקעה" אצבע בנקב לעצור את המים פן תטבע הדוגית. בתמימותך אתה אומר- בואי אל דוגיתי, שם אין נקב. היא מושכת בכתיפיה, בהססנות, אתה עובר לדוגית שלך מדגים לה את פשטות המעבר, והיא מהססת. אתה חוזר לדוגית שלה מנסה לשכנע אותה והיא מהססת. היא מבטיחה לך שהדוגית שלך מעניינת אותה אך אינה עוברת לדוגיתך. ולבסוף בזאת - אתה מבין שהנקב רק יחמיר את הבעיה והיא תטבע אם לא תעבור לדוגיתך. אתה רואה שהיא לא מצליחה לעבור לדוגיתך. אסכם זאת כך- אתה רוצה להחליף את האצבע שלה בסתימת הנקב, קרי לעבור לדוגית שלה עם כל מה שיש בה? או זאת אתה רוצה להישאר בדוגית הבריאה שלך, אשר משייטת בין הגלים בהנאה מרובה. זכור זאת לעולם- גם סירת זהב כשנקב בה- נינטשת מוסר השכל- סמים אמרת? עדיין נרגשת מן האקס אמרת? ברח..... רוץ..... אל תפנה מבטך אחורה....... בנות ישראל רבות הן מכדי שתוותר על אושרך. בהצלחה

אני לא חושבת

לא חושבת שהיא אוהבת אותו.. או שהוא עושה לה את זה בכלל אני חושבת שמה שהיא צריכה זה מישהו שיתן לה את כל הדברים שהיא מפחדת שהיא לא תקבל ממך כמו אהבה תמיכה זה שתשאר איתה גם שכשטיפה רע ושאם תברח עכשיו זה יוכיח שאתה לה שאתה לא מסוגל לתת לה את הדברים האלה.. ובטח מה שהיא רוצה לדעת זה שהיא לא עוד מישהי מתוך אלפי בנות ישראל של יאללה לא מסתדר ביי.... אני בטוחה שאם אתה כבר אוהב אותה והיא אותך והיא תקבל את כל הדברים האלה ממך אז מיום ליום היא פחות תרגיש את התלות שלה בו.כי היא תדע שיש לה אותך לפנות אליו כשהיא צריכה משהו

dudumagic

New member
יפה אמרת

אני מוכן לעבור לדוגית שלה עם הנקב נ.ב גם בדוגית שלי יש נקב

s h o o s h a

New member
תגובתי להלן

כפי שאמרתי כבר בתגובתי הראשונה, שבה ואומרת את אותו הדבר. שנתיים חלפו מאז היא נפרדה מבן זוגה. למעשה, לא היתה פרדה ביניהם (גם אם לא היה מגע מיני ביניהם) אלא התלות שלה בו הלכה והתחזקה. אני בכלל לא בטוחה שהיא בנויה כרגע לקשר חדש מה עוד שאתה מגיע אליה מראש מעמדה של העמדת תנאים והיא, כהרגלה, (בהבדל אחד, שניתנה לה הזכות לבחור ואיש אינו בוחר בשבילה, ועדין) מתוך פחד להיות לבד ולעמוד בזכות עצמה על רגליה, 'בוחרת' בך. מעבירה את התלות שלה בבחור הקודם אליך. עוד הבדל? את האופציה לתלות זו אתה נותן בידה במקום למנוע! (דעתי) מה לעשות? להגיד לך להוציא ראש בריא ממיטה חולה כבר אמרתי אמר המיתבונן בענין הדוגית עם הנקב אבל הרי בסופו של ענין תחליט רק אתה עם עצמך מה טוב או לא חשוב וזכור רק כי מערכת בה אחד הצדדים או שניהם תלויים זה בזה/בזו לא תחזיק מעמד זמן רב. תוכל להיות עבורה משענת בשעת מצוקתה אך לא תוכל לשמש במקום רגליה להליכה.

dudumagic

New member
תגובה פצצה

תודה !! היא לא תלויה בי אני גם לא תלוי בה הרצון של שנינו למצוא מסגרת ביתית וחיובית היא גדולה. לכן אנחנו ביחד ומתכננים דברים שיגרמו לנו לממש את זה. יש מכשולים בדרך כמו שלכל זוג יש מכשולים, לי לא היה אכפת אם היתה לי מישהי כרגע ... וגם לה לא היה מפריע אם לא היה מישהו ... נפגשנו במקרה ... והנה אנחנו כבר חודשיים ביחד ! אני לא רוצה לחסום את עצמי בגלל שבחורה יש לה בעיות , גם לי יש בעיות ... והיא יודעת את זה ! היא רוצה אותי איך שאני , ועם מה שיש לי (יש לי ילד) אני מקבל אותה איך שהיא , כי היא בחורה טובה ( שעשתה טעות בחיים שלה) אני שמעתי סיפורים די עצובים של זוגות שמצליחים היום ! אני חושב קדימה , לא חושב למצוא רק את הטוב , ואחר כך לסבול כי פעם אחת היא כתבה לי " אני לא רוצה שתפגע יותר , אני לא רוצה שתסבול יותר " למה היא אומרת את זה ? כי שנינו עברנו סבל בחיים ושנינו יודעים איך להתמודד עם זה ולכן אני מקווה שיהיה לנו יותר קל, שנינו נפגענו מאותם דברים שבני הזוג עשו לנו , שנינו רוצים את אותו הדבר, שנינו מייחלים לאחד ש..... והנה מצאנו . אז אני ממשיך כי אני יודע שאני בידיים טובות ! הסדרי ראיה ייקבעו לילדים של שנינו , ככה נחיה .

בשבילים של תעתועים הולכים אנו?

כאשר אני קורא את תשובותך אני מבולבל למדיי- פנייתך לפלטפורמה כאן, היא כמו אתה נמצא במצב של העדר גיבוש עם המתרחש סביבך, ופרספקטיבות אחרות אתה מבקש על מנת לשקלל מחשבותיך. והנה בתשובותיך, אני מוצא אותה נחרץ, נחוש, רוצה, אוהב, מגובש עד מאוד בכל מה שעומד אתה לעשות עם בת זוגתך. אשלח ובלחש- בעצם מדוע העלת את שאלתך כאן בפורום?

dudumagic

New member
תשובה אחת !

כדי לקבל מכם חיזוק ! אני לא ממש בטוח בעצמי ! אני רוצה לדעת מה אתם הייתם עושים במקומי ואם זה היה דומה לשלי אז זה מחזק אותי ... ואם לא אז לא

למעלה