פרידה קצרה

dilan angel

New member
פרידה קצרה

מחר אני טסה לטורקיה לחמישה ימים:) אז מן הסתם אני לא אהייה פה..
שיהיה לכם כיף בתחרות!!!(חבל שאני לא יכולה להשתתף!!!) ובהצלחה למתמודדים!!! מבטיחה שאחזור!!! love ya all!!!!

pinoki

New member
תהנייייייייייי

ואל תשכחי לחזור עם מתנווותתת
נסיעה טובהההה

¥EleVatioN¥

New member
תהנננננייייייי../images/Emo129.gif

תעשי חיים אבל אל תעשי חיים
שמרי על עצמך בובע

שאלה קצרה לי אליכם......

מה אתם חושבים על בלוגים
חשבתי אולי לפתוח אחד משלי.. אבל אני לא יודעת אם כדאי
זה יכול להיות לפעמים נורא אישי ובניגוד לפעם לאחרונה כבר למדתי שיש דברים שלא אומרים.. <חה חה איזה תזמון לצטט עברי לידר> או שיותר נכון פשוט מצנזרים כי אחרי הכל לא תמיד צריך לשפוך את כל החיים האישיים שלך לפני כולם כי לפעמים אנשים קרובים אליך יכולים להיפגע מזה.. אני יודעת שלחני יש בלוג אבל זה בלוג מעריצים ככה שזה לא בדיוק אותו דבר
מה אתם אומרים?

הבעיה שלי אם בלוגים...

זה שצריך לעדכן אותם ממש בהרבה... ובקשר למה לרשום שם, זה לא ממש בעיה...את יכולה לרשום כל מה שאת רוצה, רוצה להעלים כמה דברים... את יכולה. את לא חייב לרשום כל מה שקרה לך...

הקטע שלי זה כזה....

שאולי פשוט.. יותר טוב כלום מכמעט <עוד פעם עברי לידר?! מה נסגר איתי? :-*> כאילו.. או שאני רושמת כל מה שעובר לי בראש או שאני לא רושמת כלום

shmezz

New member
א....עיברי רולז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ב.לי יש בלוג.. וזה מאוד נחמד.. וכה.. צינזרתי טיפונת אבל לא יותר מדי... מי שרותה הכתובת היא http://blog.tapuz.co.il/shmez

שמזע... אהבתי תבלוג... אפילו הזהיתי

קצת
very very nice אני עדיין שוקלת אם לפתוח או לא.. בטח אני אפתח ואתחיל לכתוב עם זה איזה כמה שורות ככה בספונטניות כשיבוא לי.. ככה בדרך כלל זה קורה אצלי אניוואי להלה עברי רולז

אוקיי .. מממממ...

בזאת אני מכריזה כי בלוגי יצא לעולם.. מי שבאמת מעוניין לקרוא מעט ממחשבותיי ההזויות מוזמן להיכנס דרך הקישור בכרטיס שלי

Ma E

New member
מה זה בעצם בלוג../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

Ma E

New member
אה... מגניב...

אבל שאני מסתכלת על מה שכתבתי ביומן אני מרגישה מפגרת... כי אני לא יודעת לכתוב ולחבר משפטים וכולם.. זה נראה מזה דפוק.. אני גם כותבת איזה פעם בחודש...

למעלה