פרידה מקשר

זנזיבר

New member
פרידה מקשר

גל אני מבינה אותך לגמרי, אבל תני לי להזכיר לך את שיחותינו הארוכות כשהייתי זקוקה לעידוד. אם זה קרה, זה סימן ששניכם הבנתם שככה זה לא עובד. אין מה לעשות אבל בקטע הזה יש להפעיל שיקול דעת קר: קשה להחזיק קשר ללא פגישות, ללא שמירה על זוגיות. עד שלא תנסו לחיות ביחד זו לא זוגיות אמיתית. חייבים להתמודד עם החיים האמיתיים. בתור אחת שעברה זוגיות עם בן זוג מעורב ופרידה ממנו, תני לעצמך קצת זמן, ללא קשר איתו, כי זה רק יקשה על צלילות דעתך. תני לעצמך פסק זמן של מחשבות, תחשבי מה את רוצה מעצמך, מחייך, מהם חלומותייך, שאיפותייך ולפי זה תחליטי. עלי עברה שנה סופר קשה אבל התחלתי ללמוד, מצאתי עבודה טובה ואני עדיין לא בקשר איתו בגללי. אולי עכשיו יהיה לי יותר קל להיות איתו בקשר אבל אני פנויה לאהבה אמיתית. את צריכה לתת לעצמך לבכות, להתאבל וזה לא פשוט. קחי את הזמן. תבני את עצמך לאט לאט. חיבוקים אני

GalGula

New member
היי זנזיבר ../images/Emo24.gif

את צודקת, ואני מאד מבינה על מה את מדברת... הענין הוא שמפחיד אותי שבכל-זאת אנחנו טועים, כי למעשה עדין לא ניסינו לחיות יחד! אולי אם ננסה, ולא ילך, יהיה לי קל יותר לרדת מזה. כי כרגע זה קשה. מה גם שהוא לא מוותר, לא ויתר, הוא כל הזמן מתקשר - לא נתן לי את הזמן הזה לחשוב על הדברים ולהתנתק. מצד אחד אולי אם כן היה מאפשר לי את זה - היה לי יותר קל. מצד שני - אני שמחה שהוא לא התנתק - כי זה מראה לי שבסה"כ באמת קשה לו לוותר עלינו, לא פחות משקשה לי... כי כבר היו לי ספקות... אני חושבת שיהיה טוב לשנינו לתת לזה צ´אנס נוסף (עדין לא בטוחה בזה, אבל שוקלת את זה ברצינות), כי אחרת אולי נחיה את שארית חיינו בתחושה שלא עשינו מספיק, ושאולי פספסנו משהו... אולי...

למעלה