פרידה מחניך

פרידה מחניך

יום בהיר אחד הגיע לי חניך בשם אלכס. בהתחלה חשבתי שהוא מזה מעצבן כי הוא כל הזמן הפריע ושיתף פעולה עם אלו שהפריעו והוא מזה עיצבן אותי! בזמן האחרון, שהילד העיקרי שהפריע (אבל ממש כאילו הוא מופרע) לא בא יותר אלכס ממש השתנה והוא נחמד מאוד!! הקטע שהוא עובר עכשיו דירה לבאר שבע...וגם ככה אין לי כמעט חניכים ועכשיו פחות חניך?!
ככה שאני צריכה לעשות עכשיו, בעצם לא צריכה אלא רוצה לעשות פעולת פרידה לאלכס...למישהו יש איזה רעיון נחמד לפעולת פרידה? הוא בכיתה ו´.

אמממ

תעשי פעולה עם מטודה שמטרתה: לא הכל נשאר לעולם (שזה יהיה גם קצת חינוכי) ובסופה תעשי מסיבה קטנה עם חטיפים וקולה.. ותבקשי מהחניכים שיכתבו לו נשהו ביומן זיכרונות או משהו

למישהו עוד רעיונות?!

בבקשה תעזרו לי אני חייבת לתכנן את הפעולה וחוץ מהיומן זכרונות וסתם כיבודים וזה אין מה לעשות וזאת פעולה של שעה וחצי!!!

אני חייבת לומר לך משהו

עכשיו, את תיהי חייבת לעשות פעולת פרידה לכל חניך שיעבור דירה או משהו...

driftwoodstav

New member
אני עשיתי אותה טעות...

אבל פעולת יומולדת...עכשיו כולם רוצים... אני מביאה להם אוכל, זה משתיק אותם! סתיו

אני דווקא חושבת שזה נחמד

א. חניכים לא נותנים להעביר פעולה של שעה וחצי, מה שעובר זה מקסימום השעה הראשונה. ב. מטודה של סיפור על פרידה או מעבר דירה ג. צ´ופרים, כדי שיזכור משהו אחרון נעים... <אולי בית מבריסטול שכתוב עליו תמיד יהיה לך בית בליבנו או משהו קיצ´י כזה>

טוב עברה הפעולה כבר...

היה נחמד וגם הרבה זמן אבל הההרררבבבההה זמן התבזבז על זה הוא החליט להוריד בדיוק את הכלבה שלו אז פשוט עשינו כל מה שתכננו וככה יצא בדיוק שסיימנו בשעה שהיינו אמורים והיה די נחמד... עכשיו (אני מזה מצטערת שאני כל הזמן מבקשת רעיונות לפעולות פשוט המדריכות שאיתי לא ממש עוזרות וזה גם להביא חניכים כי אנחנו מחנה קטן וחדש ואין הרבה אנשים אז אני עושה כל מה שביכולתי לגייס חניכים מת"א-וזה מאוד קשה שהצופים שולטים פה-לצערי...) אני חייבת שתעזרו לי בפעולה על המורדים! נניח אני רוצה לעשות להם את חפש את המטמון כן, אז איזה משימות לעשות להם, הרי אני צריכה שהם יצליחו לפתור איזו משימה בשביל להמשיך, או לא יודעת... אני זוכרת שהיה לנו משחק עם מלא מלא משימות בין הכיתות והיה מן קופה כזאת שלפי דרגת הקושי של המשימה אתה מקבל יותר גרגירים של אפונה נראה לי (נניח הכי קשה זה 3 גרגירים, 2 פחות ואחד הכי קל) ולעשות משימות כאלה...למישהו יש רעיונות למשימות? ובבקשה אל תחפפו כי זה מאוד חשוב לי אם כל ה-7 חניכות יחליטו להישאר-אני יהיה הכי שמחה שבעולם!!!! תודה מראש!!

אני מה זה אנסה לעזור אבל זה קשה.

תראי אם את יכולה לעשות תחרות אז זה סבבה לגמרי. המשימות יכולות להיות תן קו: עם מושגים ושמות מהמורדים, כשכל קבוצה מקבלת את אותם המושגים והשמות. (מי שמגלה הכי מהר) שאלות בקשיים שונים מהמורדים. את גם במקום חפש את המטמון יכולה לתת להם משפט מיתוך שיר (בתורגם*) של המורדים (אם זה כמו קטקטנות אז יש שירים, לא?!) ואז על כל מילה יש שני רמזים, אחד קל אחד קשה בשביל לקבל רמזים הם צריכים לקנות, רמז קל ב10 נקודות ורמז קשה ב 5 נקודות, וכל נקודה הם מקבלים ממשימה, משימות: להתלבד כמו הפריחות הסידרה- זאת שהם הכי אוהבות. (תביאי ערימה של בגדים או תחפושות) לשיר שיר מהסידרה עם הפה מלא במים (אבל שלא רק אחת/ אחד יעשה את זה ששנים או שלושה לפחות, שיהיה מקהלה) להציג בפנטומימה אחת מהדמויות (כל דמות שווה שתי נקודות) להגיד כמה שיותר מילים בספרדית- כזה מין חידון, את אומרת מילה בעברית והן צריכות להגיד אותה בספרדית (כן הם יכולים) כל מילה היא חצי נקודה, או נקודה לפי הבקיאות שלהן בשפה הזרה. טוב אני מנסה... אני מבטיחה לחשוב על עוד משימות, אני מקווה שיהיה לך המווווון הצלחה ואם זו תיהיה פעולה טובה שטפי אותי חוץ מזה שתמיד חושבים טוב יותר בשניים, אז אולי תדברי איתי באי סי קיו, ואז יהיה יותר קל...

למעלה