פרידה מוולטר פל

סן תאי

New member
פרידה מוולטר פל

ליוויתי היום את וולטר לשדה התעופה בדרכו חזרה הביתה. בדרך מצאתי לנכון להתנצל בשם החוג על כמות האנשים הבלתי אפשרית שנכחה בסדנה ועל החוצפה הישראלית שאולי הורגשה על ידו. ותגובתו הייתה: "על מה אתה מדבר? הביקור הזה היה אחד מהשיאים של חיי המיקצועיים כאמן בונסאי" נותרתי המום ושאלתי באותה המטבע " על מה אתה מדבר וולטר?, ביקרת במועדונים הכי נחשבים העולם, השתתפת בכל תערוכה יוקרתית וזכית להקרה עולמית..איך אתה משווה את כל זה עם הביקור הצנוע פה בישראל?" ואז הוא השיב לי:" ובכן, אתה צודק, הייתי בכל העולם וראיתי הכל, אבל מעולם לא שיערתי שאקבל הזמנה ממועדון ישראלי ומעולם לא ניתקלתי בקבוצה כזו של אנשים צמאים לידע. רק עצם העובדה שהגעתי לפה לארץ הזו בהזמנה של מועדון בונסאי מרגשת אותי כמו שמזמן לא התרגשתי, זו הייתה חוויה מיוחדת עבורי, אני מתכוון להעביר את המסר של החוויה הזו בכל פורום בעולם בו אני פעיל ואין לי ספק שזה יעורר הדים רבים." האמת, נחנקתי מהתרגשות.

אולמוס

New member
תודות לכולם !

ערב טוב ! מרגש לקרוא את דברי סאן תאי... אבל גם תור ה"קרדיטים" הגיע: לחברי החוג ולאנשי המזכירות שהיו שקועים בשבועות האחרונים בגיבוש סופי של תוכנית הביקור, למי ש"סגר את הקצוות",למי שסייע ישירות לוולטר בעזרה ובהכוונה.ולכל החברים שתרמו אמצעים משאבים ומזמנם-להצלחת הביקור. לא אפרט את כל השמות וודאי יסלחו לי על כך.. אבל שני שמות אציין בכל זאת: תודה מיוחדת למארח "זקן השבט" חברנו חיים שיר שנפלה בחלקו הזכות לארח בביתו את וולטר. ותודה באמת באמת מיוחדת לחברנו יעקב פוניס שהחל ל"גלגל" את כל המהלך המוצלח הזה בעת שביקר את וולטר בביתו עוד בחודש יוני. חבל שנבצר מיעקב להשתתף בארוע בשל התחייבויות אחרות... ושוב, תודה לכולכם!

adam k

New member
אני מצטרך בתודות ../images/Emo51.gif

ובקשר למה ששגיא כתב, בקשר למה שוולטר אמר. זה באמת מחמם את הלב לשמוע. יום טוב חברים

shaul011

New member
ביקור וולטר

אני מצטרף לכל המברכים ,לכל חברי החוג אשר תרמו כל אחד לפי יכולתו.אני סמוך ובטוח שחברי המזכירות החליטו נכון ובאופן מידי עם התקבל המידע על האפשרות להזמין את וולטר למפגש קצר ביותר אך עשיר מאד בתרומתו הן לפרט והן לכלל..מנקודה חדשה זו עלינו לבחון את ההדים המסקנות ,וההתפתחויות בכוון של העמקת הידע התאורטי והידע המעשיכאחד ..שלום לכולם ולהתראות במפגש הבא שאול

amihaye

New member
ביקור מהנה ומועיל

מעבר להיותו אמן בונסאי וולטר פאל התגלה גם כאיש סימפטי ובעל חוש הומור נפלא שמשתלב היטב בהדגמות ובסדנאות שהעביר. גם אני חש שביקורו יעלה ליגה את רמת הידע והמקצועיות של כולנו,מתחילים וותיקים. בתמונה:וולטר בגיזום מהיר.

אולמוס

New member
מגוון הדורות בחוג

דוהצעיר שבחבורה עם אחד מ"זקני השבט" אבל בהחלט צעיר ברוחו... אדם הצעיר בחוג עם איתן, מותיקי הבונסאי בארץ. חלק מהאוסף המדהים שלו צולם ע"י ולטר- ראו בקישור שציין סאן תאי

למעלה