פרידה מהפורום

חברות.ים יקרים.ות
בימים אלו אני מסיימת את תפקידי בניהול הפורום שהיה לי בית לא מעט שנים.
הגעתי לפורום של תפוז (בפורמט הקודם שלו ) לפני כ 9 שנים, מוכה חבולה ומיואשת. מצאתי כאן קהילה חמה ועוטפת עם ידע בלתי נלאה.
הכרתי כאן לא מעט חברים וחברות שהפכו לחלק מחיי, ליוויתי לא מעט נשים וגברים במסע הקשה וזכיתי להכיר לא מעט מהילדים שנולדו כאן בפורום.
המשכתי כאן גם לאחר שהפכתי לאימא (אני אימא יחידנית לילדה מהממת בת 7.5 שנים) מתוך תחושת שליחות להקל על מי שנמצא.ת בתהליך הלא פשוט הזה.
במהלך השנים האלה הפורום עבר שינויים שונים. בשלב כלשהו תפוז החליטו לא לאפשר לנו לנהל את הפורום באופן עצמאי ולמכור את הפורום לאחת החברות.
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לחברת מנור מדיקל שהחזירה לנו הגולשות את הפורום ואפשרו לאשרת ולי לנהל את הפורום (בהתנדבות) ללא מגבלות כלשהן, תרמו מהידע הרב ונענו לכל בקשותיי ושאלותיי המוזרות.
מאז המעבר לפורמט השונה של תפוז, אני מרגישה פחות נחוצה כאן. (ייתכן וחלק גדול מהגולשים עבר לפייסבוק. חלק פחות התחברו לפורמט). לאחר חשיבה מרובה ובלב כבד החלטתי לעזוב.
תודה לכל מי שלקח.ה חלק בפורום הנפלא הזה
תודה לחברת מנור מדיקל שהייתם כאן עבורינו ב 6 השנים האחרונות (וגם על הנס הפרטי שלי)
תודה לאשרת חברתי האהובה שניהלה איתי את הפורום יד ביד עד שהפכה לאמא בפעם השניה ומאז מן הסתם פחות כאן.
בהצלחה
איילת

bilil

Member
מנהל
תודה איילת על הפוסט המרגש. שמחנו מאד על הניהול שלכן.
מאחלת לכן המון הצלחה .
למנור מדיקל ולשי המון המון תודה על התמיכה בפורום לכל אורך השנים. |4U|

מ

מנור מדיקל

Guest
איילת היקרה, בשם כל צוות "תרומת ביצית-מנור מדיקל" בארץ ובחו"ל, אנו מודים לך ניהול הפורום בהתנדבות במשך 7 שנים.
כמו כן אנו מודים לאושרת המדהימה שעזרה ותרמה לניהול הפורום יחד איתך בשנים הראשונות.
אין ספק כלל וכלל שהפורום בניהולך עזר וסייע למאות נשים לקבל עצה טובה, לדעת מה לבדוק, להזהר משרלטנים והכי חשוב הפורום
סיפק לגולשות את התחושה החשובה שהן לא לבד וכי יש עוד נשים במצב כזה או אחר ויש עם מי להתייעץ ועל מי לסמוך.
מי כמוך איילת יודעת על בשרך את החששות העצומים של נשים בתוך הסבך של עולם הפוריות וכמה כל עיצה טובה ותשובה מקצועית היא קרן אור עבורן.
הרבה גבות הורמו כאשר החלטנו במנור לפני 7 שנים לספק מימון כספי לפורום ולאפשר לנשים שעברו את התהליך לנהל את הפורום.
אף אחד לא האמין ואיש לא הבין את האינטרס במיוחד לא המתחרים שחברת מנור אינה מתערבת בתכנים אלא רק עוזרת להביא אנשי רפואה
מכובדים לצורך אירוחים, לענות לשאלות מורכבות ולקדם את הפורום בכל דרך.
יש לתופעה הזאת שם, קוראים לזה חמלה ומעשים טובים, זה דבר שבג'ונגל הרפואה לא כולם מכירים.
הפורום היה אמיתי וטהור ולכן במהלך השנים הרבה גופים גדולים ורופאים מפורסמים ניסו להשתלט על הפעילות ואף ניסו לסגור אותו
אך לשמתחנו הרבה הדרך הישרה תמיד מנצחת וברוך השם ניצחנו את כולם.
אנו יודעים היטב כי כל מטופלת היא עולם ומלואו אשר גוררת סיפור מורכב ואנו מודים על הזכות שהייתה לנו לסייע עד כמה שניתן, אנו גאים כל כך בעובדה שפורום תרומת ביצית שלנו עשה הרבה מצוות ובזכות תקשורת בריאה בין הנפשות הפועלות, חיים היום בישראל מספר ילדים שאולי ללא עזרת הפורום מאחורי הקלעים כנראה לא היו באים לעולם.
איילת יקרה, תודה שזכינו להכירך ולעבוד יחד, אנו מאחלים לך ולביתך המהממת בריאות טובה, חיים מאושרים וכל טוב.
באהבה גדולה:
שי קסלר - מנור מדיקל

מ

מנור מדיקל

Guest
איילת היקרה, בשם כל צוות "תרומת ביצית-מנור מדיקל" בארץ ובחו"ל, אנו מודים לך ניהול הפורום בהתנדבות במשך 7 שנים.
כמו כן אנו מודים לאושרת המדהימה שעזרה ותרמה לניהול הפורום יחד איתך בשנים הראשונות.
אין ספק כלל וכלל שהפורום בניהולך עזר וסייע למאות נשים לקבל עצה טובה, לדעת מה לבדוק, להזהר משרלטנים והכי חשוב הפורום
סיפק לגולשות את התחושה החשובה שהן לא לבד וכי יש עוד נשים במצב כזה או אחר ויש עם מי להתייעץ ועל מי לסמוך.
מי כמוך איילת יודעת על בשרך את החששות העצומים של נשים בתוך הסבך של עולם הפוריות וכמה כל עיצה טובה ותשובה מקצועית היא קרן אור עבורן.
הרבה גבות הורמו כאשר החלטנו במנור לפני 7 שנים לספק מימון כספי לפורום ולאפשר לנשים שעברו את התהליך לנהל את הפורום.
אף אחד לא האמין ואיש לא הבין את האינטרס במיוחד לא המתחרים שחברת מנור אינה מתערבת בתכנים אלא רק עוזרת להביא אנשי רפואה
מכובדים לצורך אירוחים, לענות לשאלות מורכבות ולקדם את הפורום בכל דרך.
יש לתופעה הזאת שם, קוראים לזה חמלה ומעשים טובים, זה דבר שבג'ונגל הרפואה לא כולם מכירים.
הפורום היה אמיתי וטהור ולכן במהלך השנים הרבה גופים גדולים ורופאים מפורסמים ניסו להשתלט על הפעילות ואף ניסו לסגור אותו
אך לשמתחנו הרבה הדרך הישרה תמיד מנצחת וברוך השם ניצחנו את כולם.
אנו יודעים היטב כי כל מטופלת היא עולם ומלואו אשר גוררת סיפור מורכב ואנו מודים על הזכות שהייתה לנו לסייע עד כמה שניתן, אנו גאים כל כך בעובדה שפורום תרומת ביצית שלנו עשה הרבה מצוות ובזכות תקשורת בריאה בין הנפשות הפועלות, חיים היום בישראל מספר ילדים שאולי ללא עזרת הפורום מאחורי הקלעים כנראה לא היו באים לעולם.
איילת יקרה, תודה שזכינו להכירך ולעבוד יחד, אנו מאחלים לך ולביתך המהממת בריאות טובה, חיים מאושרים וכל טוב.
באהבה גדולה:
שי קסלר - מנור מדיקל
נ.ב ותודה מיוחדת לבילי המדהימה מצוות תפוז שליוותה אותנו בכל התקופה.

תודה שי וחברת מנור על התודה המאוד מרגשת.
תודה שהחזרתם לנו הגולשות את האמון והחופש בפורום, תודה על המידע הרב שסיפקתם במהלך השנים, הנכונות והרצון לעזור.
תודה תודה תודה
איילת

ו

ותיקה כאן

Guest
איילת, ריגשת עד דמעות... ממש פרק שהסתיים ועבורינו הותיקות אומר כל כך הרבה... מחבקת ומודה לך...

א

אחת שהצליחה

Guest
נכנסתי לעודד את כל אלו שנתקעו בגלל המלחמה באוקראינה, וכנראה ידעתי מתי להכנס. כל הכבוד שהחזקת כ"כ הרבה מעמד, בתנאים לא פשוטים שנוצרו לפני כמה שנים וניווטת את הפורום החשוב הזה. בהצלחה בכל מה שתעשי. אשלי זוהר (תפוז כבר לא מאפשר לי לחזור לשם)

למעלה