פרידה מהחתולה

good vibrations

New member
פרידה מהחתולה

צפויה לי בקרוב עוד פרידה קטנה-גדולה. חתולתי היפה, שכיום היא כבר בת 18, סובלת ממחלה ובקרוב אני איאלץ להרדים אותה.
כרגע אני צריכה לעקוב אחרי ההתנהגות שלה ולראות האם היא מתדרדרת או נראית סובלת, וכשיגיע הרגע, אני אצטרך לעשות את ההחלטה ולקחת אותה לוטרינר לזריקת הרדמה.
חוץ מזה שאני מאוהבת בכל החיות באשר הן ומאוד אוהבת את החתולה, היא גם מסמלת בשבילי כל כך הרבה. היא חיה איתי 18 שנה! מאז שאני בת 9. היא מסמלת עבורי את הבית של ילדותי, הבית השלם שכלל את כל המשפחה, כולל אחי ואמי. היא עברה לצידי את כל השינויים וכל האירועים של חיי. ולאחרונה גם עברנו ביחד לדירה בתל אביב (לפני קצת יותר משנה).
אמנם היא לא חתולה קלה, היא לא אהבה שנוגעים בה עד לאחרונה, והייתה שורטת הרבה. אבל עדיין זו החתולה שלי ואני אוהבת אותה.
בצד החיובי, היו לה חיים ארוכים וטובים מאוד. אבל בצד השלילי, פרידה זו פרידה. ואני עכשיו צריכה להכין את עצמי לזה שזה קרוב. עכשיו היא כאן לידי, אני יכולה ללטף ולהרגיש את חום הגוף שלה, ובקרוב היא לא תהיה יותר. קשה לחשוב ששוב, המוות הוא גורם כל כך נוכח בחיים שלי ומחכה מעבר לפינה.

אשבל1

New member
עצוב

נכון, תמיד הפרידה קשה, גם אם זה ב"שיבה טובה" , ובהחלט כדאי למנוע ממנה סבל.

תעדכני אותנו מה מצבה.

לונה..

New member
.......

מאוד קשה לי להגיב בנושא אז אני מעדיפה לא לומר כלום.

אבל אני הכי איתך

good vibrations

New member
תודה רבה לכן

עברו כמה ימים, החתולה עדיין מתנהגת כרגיל בגדול (אני אחסוך מכן ולא אפרט על הבעיה).
זה מוזר, אבל חשבתי על זה שבפעם הזאת יש לי לפחות הזדמנות להיפרד. המחשבה על הפרידה מאוד קשה לי ואני חושבת על זה הרבה, אבל אני גם "מדברת" אליה ואומרת לה מה אני מרגישה.. זה לפחות משהו.
אבל בכל זאת עניין הפרידה/נטישה זה נושא שמטריד אותי.
הייתי רוצה שזה פשוט יקרה מעצמו בטבעיות, ושאני לא אצטרך להתערב, אבל אני יודעת שזה לא יהיה ככה. מצד אחד אני מאוד רוצה שהיא תהיה איתי כמה שיותר, ומצד שני יש בציפייה הזו לסוף משהו מתיש.
טוב חפרתי, אני מצטערת. אני צריכה לזכור שזו חתולה בגיל מופלג, וזה טבעי, והיו לה חיים ממש נפלאים.
תודה על ההקשבה.

למעלה